• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Synthetisch Dekbed

Een synthetisch dekbed kopen doet u natuurlijk bij Beds & Bedding. Hoogwaardige vezels en makkelijk in onderhoud. Koop uw synthetisch dekbed nu online.
Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Polydaun Synthetisch 4 Seizoenen Dekbed Frisk
59,95
Polydaun Synthetisch 4 Seizoenen Dekbed Elke
119,95
Polydaun Synthetisch Dekbed Liv
44,95
Polydaun Synthetisch Dekbed Elke
72,50
Polydaun Synthetisch 4 Seizoenen Dekbed Liv
89,95
Polydaun Synthetisch Dekbed Zenzo Onyx
119,95
Auping 4 seizoenen dekbed Air Synthetisch
149,00
Polydaun Synthetisch 4 Seizoen Dekbed Lotus
169,95
Auping Synthetisch Dekbed Air
85,00
Auping Synthetisch dekbed Climat
295,00

Stelt u hoge eisen aan uw dekens vanwege uw individuele slaapbehoeften of een vervelende allergie? Dan is een synthetisch dekbed vaak een betere optie dan traditionele alternatieven van wol of dons. Bij Beds & Bedding heeft u de keuze uit een breed aanbod synthetische dekbedden in een diversiteit aan uitvoeringen, zodat u bij ons altijd het ideale dekbed vindt.

Een synthetisch dekbed van Beds & Bedding is gegarandeerd vervaardigd in Nederland en voldoet aan de strengste kwaliteitscriteria. Niet alleen kunt u hierdoor rekenen op dekens die vele jaren meegaan, maar ook is de afwerking duidelijk beter dan die van goedkopere alternatieven. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is in onze webshop simpelweg onverslaanbaar.

Leidt een synthetisch dekbed tot zweten?

Van oudsher hebben synthetische dekbedden de naam dat ze vanwege een slechte vochtregulatie leiden tot transpireren gedurende de nacht. Tegenwoordig berust deze stelling echter al lang niet meer op waarheid. Natuurlijk is het zo dat een synthetisch dekbed niet uitblinkt op het gebied van ventilatie en vochtabsorptie, maar het niveau is tegenwoordig zeer acceptabel te noemen.

Met name bij een synthetisch dekbed zoals de Technifill zijn de vochtregulatie en ventilatie prima in orde. De deken ademt aanzienlijk beter dan het Symphony model, vooral dankzij de unieke vulling met gesiliconiseerde vezel. Ongeëvenaard zijn natuurlijk de anti-allergische en anti-bacteriële eigenschappen, onder meer door de speciale tijk waarin zilverdraad zit verwerkt.

Synthetisch dekbed voor zowel zomer als winter

Wanneer u last heeft van allergieën of gevoelig bent voor zaken zoals huisstofmijt, doet u er dan ook goed aan te kiezen voor een synthetisch dekbed. Het liefst geniet u er in dat geval natuurlijk het hele jaar van. Dat is heel goed mogelijk met een 4 seizoenen dekbed, aangezien u dit zowel in de herfst, winter, lente en zomer kunt gebruiken.

Een synthetisch 4 seizoenen dekbed is bij Beds & Bedding zowel beschikbaar in een Technifill als in een Symphony uitvoering. De voordelen van Technifill zijn hierboven reeds opgesomd, maar de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van de Symphony mag niet onbenoemd blijven. De deken houdt u behaaglijk warm gedurende alle seizoenen en vormt zich comfortabel om uw lichaam.

Synthetisch dekbed wassen in wasmachine

Maar een synthetisch dekbed biedt nog meer voordelen in vergelijking met een conventionele variant van dons of dierenhaar. Het onderhoud is bijvoorbeeld bijzonder eenvoudig. Dit maakt een synthetische deken bij uitstek geschikt voor mensen die veel waarde hechten aan elementen zoals hygiëne en dagelijks gebruiksgemak.

Een synthetisch dekbed is uitstekend wasbaar in de wasmachine op relatief hoge temperaturen zoals 60 graden, zodat u zelfs hardnekkige vlekken en vuiligheid gemakkelijk kunt verwijderen. En houdt u ervan om uw dekbedden veelvuldig te wassen? Dan is een synthetische deken hier veel beter tegen bestand dan een donzen of wollen alternatief.

Mag synthetisch dekbed in droger?

Een synthetisch dekbed is niet alleen prima te wassen in de wasmachine, maar is ook geschikt voor de droger. Dit maakt uw leven een stuk makkelijker, want juist grote artikelen zoals dekens en beddengoed drogen doorgaans slechts langzaam aan het wasrek of in de koude Nederlandse buitenlucht. Gebruik van een wasmachine en droger zorgt ervoor dat uw dekens al binnen enkele uren weer schoon en klaar voor gebruik zijn. Onmisbaar in een druk huishouden!

Samenvattend is de conclusie duidelijk: een synthetisch dekbed is de optimale keuze wanneer u belang hecht aan gebruiksgemak en anti-allergische en anti-bacteriële eigenschappen. Streeft u echter naar de best mogelijke ventilatie en vochtregulatie? Kijk dan eens naar alternatieven van dons of wol. Bel ons op 075-6124131 voor aanvullend telefonisch advies of stuur een mailtje naar zaandam@beds-bedding.nl voor antwoord op al uw vragen.