• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Herroepingsrecht

14 dagen bedenktijd

Wanneer je op Beste-Dekbed.nl een product besteld dan heb je ten alle tijden recht op een bedenktijd van 14 dagen. Dat betekent dat je 14 dagen de tijd hebt om eventueel terug te komen op je besluit om het bestelde product ook daadwerkelijk af te nemen.

Vanaf de dag van ontvangst heb je 14 dagen de tijd om ons te melden dat je afziet van de koop. Je hoeft hierbij geen reden op te geven. Een belangrijke voorwaarde is wel dat het bestelde product ongebruikt is, en indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd wordt.

Over retourzenden

Voor het aanmelden van een retourzending kun je een van de volgende modelformulieren gebruiken:

Stuur het ingevulde formulier vervolgens naar: klantenservice@beste-dekbed.nl

Vanaf de dag dat je ons de retourmelding doorgeeft heb je 14 dagen de tijd om het product ook daadwerkelijk terug te zenden. 

Let op, voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw eigen rekening.

Hoe snel ontvang je jouw geld terug? En hoeveel?

Zodra wij het product retour hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat het product is teruggezonden, betalen wij je het aankoopbedrag binnen maximaal 14 dagen terug.

Wij vergoeden het volledige aankoopbedrag dat je aan ons hebt betaald voor het geretourneerde product,  inclusief eventuele bezorgkosten die wij in rekening hebben gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt). Als je hebt gekozen voor voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering (een spoedlevering bijvoorbeeld), dan hoeven en zullen wij enkel de kosten voor de goedkoopste standaardlevering vergoeden.

Terugbetaling vindt in principe plaats via hetzelfde betaalmiddel dat je bij aankoop van het geretourneerde product hebt gebruikt, tenzij jezelf instemt met een andere methode. De terugbetaling zelf is kosteloos. 

Uitgepakte, beschadigde of vuile producten

Als je het product ongebruikt, in de originele verpakking en in goede staat retour stuurt krijg je natuurlijk gewoon je geld terug. Als aan deze voorwaarden echter niet wordt voldaan dan kan het voorkomen dat wij je niet de volledige aankoopsom kunnen terug betalen. In dat geval gelden de volgende retourbetalingen:
  • Als je het product uit de verpakking (maar niet gebruikt) hebt gehaald, ontvang je slechts 75% van de aankoopwaarde retour.
  • Als het product vuil is geworden of beschadigd is, ontvang je slechts 50% van de aankoopwaarde retour.