• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Afterpay - achteraf betalen

AfterPay voert voor www.beste-dekbed.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. De kosten voor een AfterPay betaling zijn € 0,95.

In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat.

U kunt bij www.beste-dekbed.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 500,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 750,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

iDeal

Door middel van iDEAL kunt u uw bestelling simpel en beveiligd afrekenen. U kunt betalen via de veilige betaalomgeving van uw eigen bank. Deze betalingen worden verwerkt via MultiSafePay. Wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening. 

PayPal

Een van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kiest u voor PayPal en logt u in met uw account. Na het inloggen betaalt u door te bevestigen. Wij brengen voor PayPal betalingen geen extra kosten in rekening.

CreditCard

CreditCard betalingen kunt u doen met CreditCards van VISA en MasterCard. Deze betalingen worden verwerkt via MultiSafePay. Wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening.

Betaal na ontvangst

Profiteer van de veiligste betaalervaring. Met Betaal na Ontvangst krijgt u eerst de bestelling en betaald u achteraf. U loopt dus geen onnodig risico. Betaal na ontvangst wordt verwerkt via MultiSafePay.