• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beds & Bedding

Beste-Dekbed.nl is onderdeel van Beds & Bedding. Een echt familiebedrijf met twee grote beddenwinkels, gevestigd in Zaandam en Amstelveen. Hier verkoopt Beds & Bedding alles op het gebied van slaapcomfort. Van hoeslakens en dekbedden tot boxsprings, waterbedden en traagschuim slaapsystemen.

Een goed advies

Bij Beds & Bedding vinden we het belangrijk dat een goede nachtrust voor iedereen bereikbaar is. Daarom hebben wij een ruime collectie boxsprings, matrassen en bedden in alle prijsklassen in onze winkels staan. Om hier een goede keuze in te maken helpen we u graag met een persoonlijk advies. Onze verkopers volgen regelmatig trainingen bij onze leveranciers. Ook werken we samen met een aantal slaaptherapeuten. Deze geven met regelmaat een workshop bij ons in de winkel. Hier kunt u zich ook voor aanmelden.

Specialist in goed slapen

In de beddenwinkels van Beds & Bedding in Amstelveen en Zaandam staan uitgebreide studio's van de beste bedden en boxspring merken. Zoals Auping, Pullman, Ubica en Tempur. Lekker slapen voor een vriendelijke prijs kan op de boxsprings van Caresse en NXTDAY. En de typisch Amerikaanse matrassen van Serta. Zoals u merkt zijn de echte topmerken op het gebied van slapen goed vertegenwoordigt bij Beds & Bedding. Natuurlijk zijn er ook een paar kleine verschillen tussen de twee vestigingen.

Beds & Bedding Zaandam

Zo worden alle orders van Beste-Dekbed.nl afgehandeld door de vestiging in Zaandam. Omdat deze iets groter is dan de winkel in Amstelveen is daar ook een echte waterbed studio aanwezig. Waar de waterbedden van Poseidon en Lunalife zijn opgesteld zodat u deze zelf kunt ervaren. Natuurlijk zijn ook hier de eerdergenoemde beddenmerken allemaal aanwezig. Parkeren kan uiteraard gratis en voor de deur. Iedere zondag zijn we geopend van 11:00 tot 17:00.

Adres
Pieter Ghijsenlaan 17
1506PW, Zaandam
075-6124131
zaandam@beds-bedding.nl

website

Beds & Bedding Amstelveen

De beddenwinkel in Amstelveen heeft zich onder andere gespecialiseerd in het luxueuze Treca Interiors Paris. Dit Franse merk vertegenwoordigt de top in slaapcomfort. Handgemaakte matrassen en boxsprings van topkwaliteit. De grootste collectie van dit merk in de Benelux kunt u hier vinden. Ook in Amstelveen kunt u de bedden en slaapsystemen van Auping, Serta, Tempur etc. zelf testen en uitproberen. Parkeergelegenheid voor de deur is ruim aanwezig. Gratis!

Adres
Maalderij 19
1185ZB, Amstelveen
020-6434950
bovenkerk@beds-bedding.nl

website

Zelf langskomen

Kom gerust langs bij een van de twee Beds & Bedding winkels in Amstelveen of Zaandam. Wij hanteren ruime openingstijden. Ook is het mogelijk om op afspraak buiten de reguliere openingstijden een advies op maat te krijgen. Wacht dus niet langer en ontdek hoe het fijn is als u echt goed slaapt! We zien u graag, in Amstelveen of in Zaandam. Bij Beds & Bedding.