• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Adviesbeloften van Beste-Dekbed

Slaapspeciaalzaak Beds & Bedding, het bedrijf achter Beste-Dekbed, is een Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1953 beddengoed verkoopt. Bij onze klanten en leveranciers staan wij onder meer bekend om onze deskundige, onafhankelijke en eerlijke adviezen. Dit zie je ook terug in onze klantbeoordelingen op Kiyoh.

 

Wij beloven je deskundig, onafhankelijk en eerlijk advies. Hieronder lichten wij onze beloften kort toe.

✵ Deskundig Advies

Bij Beste-Dekbed kun je rekenen op zeer deskundige advies in uw keuzeproces. Onze kennis en expertise komt voort uit meer dan 60 jaar ervaring met het verkopen van een breed assortiment aan luxe beddengoed. Wij houden onze kennis doorlopend bij met onder meer trainingen, vakliteratuur en certificeringen.

In ons assortiment tref je een groot aantal topmerken, waaronder Auping, Pullman, Tempur, Dommelin en Formesse. Deze merken werken uitsluitend samen met deskundige en betrouwbare partijen. Wij werken al jarenlang met hen samen, met een groot aantal zelfs al decennia lang.

✵ Onafhankelijk Advies

Wij zijn al decennia lang een onafhankelijk slaapspecialist. Dankzij ons uitgebreide merkenpallet en commissieloze verkoop kun je ervan op aan dat wij je écht onafhankelijk adviseren.

✵ Eerlijk Advies

Wij houden, net als jij, niet van sluwe (online) verkooppraatjes. Bij ons krijg je dan ook ten alle tijden het eerlijke verhaal te horen. Dat beloven wij!

 

Stel ons jouw vraag!

Zoek je specifieke informatie, heb je nog twijfels over je productkeuze of heb je een andere vraag? Stel ze gerust aan ons. Wij helpen je graag. Maak gebruik van onze ruime selectie aan contactopties.