• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ubica matras

Merken
Kleur
Ubica Matras Geltex Inside Gi6
929,00
Ubica Matras Geltex Inside Gi8+
1.189,00
Ubica Matras Geltex Inside Gi8
1.099,00
Ubica Matras Geltex Inside Gi4
749,00

Een echt Ubica matras kan uw leven veranderen. De fantastische kwaliteit en innovatieve materialen helpen u om beter te slapen. U wordt dus uitgeruster wakker en gaat fitter de dag door. Doordat Ubica onderdeel is van de Recticel groep kunnen zij gebruik maken van zeer speciale materialen. Recticel is namelijk een van de grootste schuim fabrikanten ter wereld.

En die speciale relatie zorgt voor unieke Ubica matras collecties, zoals Geltex Inside en ComFEEL.

Geltex Inside

Bij het ontwerp van de Geltex Inside matrassen heeft de slaapdriehoek centraal gestaan. Er zijn namelijk drie factoren van belang bij een goede nachtrust: drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. Er zijn maar weinig slaapsystemen die op alle drie de punten goed scoren. Maar een Ubica matras uit het Geltex Inside assortiment is hier speciaal voor ontworpen!

Er zijn vier modellen beschikbaar in deze serie. De Gi4, Gi6 en Gi8 delen hetzelfde veersysteem. Het grootste verschil is de dikte van de Geltex Inside laag. Die loopt op van 4cm in de Gi4 tot 8cm in de Gi8. Deze zijn verkrijgbaar als een Regular, of Extra Ubica matras. Regular is geschikt voor mensen van een gemiddeld postuur, Extra voor mensen die iets zwaarder zijn.

Het vierde model is de Gi8+, deze is speciaal gemaakt voor mensen met overgewicht. De ondersteuning wordt verzorgd door 2 rijen pocketveren van ieder 6cm hoog. En de afdeklaag is maar liefst 8cm hoog.

ComFEEL

Dat een Ubica matras innovatief gebruik maakt van schuimen bewijst de ComFEEL collectie wederom. De kernen zijn zowel driedelig, als horizontaal opgebouwd. Profileringen zijn aangebracht over 7 comfortzones. Het gebruikte Bultex schuim wordt toegepast in 2 verschillende elastische kwaliteiten. Zo is er voor ieder postuur een geschikte stevigheid te vinden.

Het grote voordeel van deze high-tech manier van het toepassen van foam is een optimale ergonomie en aanpassing aan het lichaam. Dit type Ubica matras blinkt uit in drukverlaging en stabiliseert de ruggengraat. In tegenstelling tot traagschuim, reageert het direct op elke beweging.

De ComFEEL matrassen zijn volledig symmetrisch opgebouwd: ze kunnen gedraaid en gekeerd worden, maar ook in dezelfde positie blijven ze een matrassenleven lang vormvast.

Ubica matras kopen

In onze grote winkel in Zaandam staan Ubica matras test opstellingen voor u klaar om zelf te proberen. Maar uiteraard is het ook mogelijk om direct online te bestellen. Ook online proberen we u zo goed mogelijk dienst van te zijn met een advies op maat. Dit kan via e-mail, telefoon of de chat (wanneer online). Dus wacht niet langer en ontdek welke Ubica matras het best voor u geschikt is!