• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Treca Paris Matras

Geen producten gevonden...

De handgemaakte Treca Paris matras collectie bestaat uit een aantal verschillende series. Zo is er voor iedereen een geschikt slaapcomfort te vinden. Of u het nu fijn vindt om een soepel ligcomfort te ervaren, of juist wat steviger. En dat allemaal terwijl de ondersteuning op een perfecte manier op uw postuur is afgestemd.

Dit kunnen we bereiken doordat we het 'gevoel' van de matras los kunnen zien van de ondersteuning. Iedere Treca Interiors Paris variant is verkrijgbaar in meerdere stevigheden, die afgestemd zijn op een bepaalde lichaamsbouw. Maar deze matrassen verschillen onderling wél van elkaar qua afdeklagen en comfort opbouw.

Prestige

De Treca Interiors Paris Prestige collectie is opgebouwd uit een drietal matrassen met een geheel eigen gevoel. Zo voelt de Imperial Airspring vrij stevig aan. Maar zijn de Corpus- en Symbiose prestige voorzien van soepelere comfortlagen. Afhankelijk van uw lengte en gewicht kunnen we u adviseren in de keuze voor een zacht, medium of stevig matras. Voor de forsere mensen onder is de Imperial Airspring Prestige matras zelfs verkrijgbaar in een extra-stevige uitvoering.

Platinum

De Platinum collectie is zelfs nog uitgebreider! Zo kunt u hier zelfs kiezen voor matrassen die zijn voorzien van meerdere lagen pocketveren op elkaar. Zo bent u verzekerd van een matras dat zich volledig voegt naar uw lichaam. Bij de Platinum Essentiel collectie ligt u zelf wat hoger op de zomerkant en dieper op de winterkant. Zo blijft u tijdens warme nachten lekker koel, terwijl als het 's winters koud is u lekker knus in uw eigen nestje ligt. De Treca Interiors Paris Platinum Initial serie is voorzien van een enkele rij pocketveren zodat deze zeer geschikt is voor elektrische bedbodems.

Treca Paris matras zelf proberen

Natuurlijk zijn de Prestige- en Platinum matras van Treca Paris goed te combineren met de luxueuze boxsprings van dit prestigieuze Franse merk. Dit is echt goed te zien in een van onze winkels. Voor een persoonlijk advies op maat over deze fijne matras serie nodigen we u graag  uit in onze winkel te Amstelveen. Hier hebben we een uitgebreide test studio zodat u zowel de Prestige als de Platinum lijnen zelf kunt ervaren en vergelijken met onze andere matrassen.