• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tempur matras

Merken
Tempur Matras Original Elite CoolTouch 25cm
1.498,00
Tempur Matras Sensation Supreme CoolTouch 21cm
1.298,00
Tempur Matras Sensation Prima CoolTouch 19cm
1.098,00
Tempur Matras Sensation Elite CoolTouch 25cm
1.498,00
Tempur Matras Cloud Supreme CoolTouch 21cm
1.298,00
Tempur Matras Cloud Prima CoolTouch 19cm
1.098,00
Tempur Matras Original Supreme CoolTouch 21cm
1.298,00
Tempur Matras Cloud Elite CoolTouch 25cm
1.698,00
Tempur Matras Original Prima CoolTouch 19cm
1.098,00

Een Tempur matras blinkt uit in drukverlaging. Dankzij de traagschuim toplagen vormt het materiaal zich volledig naar uw lichaam. Tegenwoordig zijn er vele traagschuim slaapsystemen te koop. Maar er kan maar één origineel zijn. En dat is het enige echte Tempur matras!

Ruimteschuim

Oorspronkelijk ontwikkeld door de NASA als dempend materiaal om te gebruiken in ruimtepakken. Deze NASA uitvinding heeft zijn weg naar de ruimte nooit gevonden. Wél heeft dit ruimteschuim al snel zijn weg gevonden naar slaapkamers wereldwijd. De unieke drukverlagende eigenschappen bleken namelijk te zorgen voor een fantastische nachtrust. Het is namelijk zacht waar het prettig is, en stevig waar nodig.

Traagschuim

Het temperfoam reageert op warmte. De warmte van uw lichaam om precies te zijn. Naarmate het schuim warmer wordt, wordt het zachter. Op deze zachtere plekken zakt u er dieper in weg. U komt dus als het ware in een mal van uw eigen lichaam te liggen. Omdat er een vertraging in de werking van uw Tempur matras zit, wordt het ook wel traagschuim genoemd.

Voor- en nadelen van een Tempur matras

De grootste voordelen van een Tempur matras zijn drukverlaging en het enorme aanpassingsvermogen. Drukverlaging houdt in, dat het matras niet omhoog 'drukt' en dus geen drukpunten veroorzaakt. Zoals bijvoorbeeld kan gebeuren bij een pocketveer slaapsysteem. Doordat er geen druk op uw huid en bloedsomloop is, heeft u minder de neiging om te draaien en te keren. U slaapt op traagschuim dus rustiger en dieper.

Omdat het temperfoam op temperatuur reageert, kan het echter wel iets warmer aanvoelen dan een pocketveermatras. Ook duurt het dus iets langer voor een Tempur matras zich vormt naar het lichaam.

Tegenwoordig zijn er ook Hybrid matrassen, zoals de Elite en Supreme. Deze Tempur matras collectie combineert een pocketveren kern met een traagschuim toplaag.

Uw eigen comfort

Het is mogelijk om het slaapcomfort precies te krijgen zoals u dat wenst. Omdat de een van een lekker zacht matras houdt, en de ander van een stevig comfort, kunt u zelf kiezen wat het beste bij u past. Er zijn vier series, Original, Sensation, Cloud en de eerder genoemde Hybrid.

Original

Een Tempur matras uit de Original serie biedt drukverlaging gekoppeld aan een stevig gevoel. Het originele traagschuim wordt ondersteund door een HR-schuim basis. Aan deze serie ontleent het memoryfoam z'n enorme populariteit.

Sensation

De Sensation collectie is voorzien van 3D inkepingen om een zo verend mogelijk karakter te verkrijgen. Op deze manier behoudt u het verende karakter van een traditioneel slaapsysteem en geniet u van de voordelen van een echt traagschuim Tempur matras.

Cloud

Een comfortabel en zacht gevoel. Alsof u op een wolkje slaapt. Een opbouw van meerdere lagen extra zacht traagschuim zorgt voor de ultieme combinatie van zachtheid en drukverlaging.

Koop uw Tempur matras nu online bij Beste-Dekbed.nl

Buiten de voordelen van heerlijk slapen, perfecte ondersteuning en geweldige drukverlaging zijn er nog een paar redenen waarom u uw Tempur matras bij Beste-Dekbed.nl aan schaft. Zoals de 90 dagen comfortgarantie. Binnen 90 dagen mag u uw Tempur matras omruilen voor een alternatief uit de Sensation, Cloud of Original collectie van dezelfde hoogte.