• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pullman Goldline

Geen producten gevonden...

Kies voor een goede nachtrust op een Pullman Goldline matras. Eersteklas comfort waar u heerlijk op wegdroomt. De Goldline matrassen kenmerken zich door de behandeling met probiotica en de Inside pocketvering. De Pullman Goldline is verkrijgbaar in verschillende series. Bij Beste-dekbed.nl vindt u matrassen uit de serie Goldline Excellence, Premier, Luxury en Grandeur. Ook voor het topper matras bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden altijd het beste matras tegen een betaalbare prijs.

Comfortabel slapen

Veel mensen kampen met slaapproblemen. Deze problemen kunnen gedeeltelijk opgelost worden door te kiezen voor de juiste bedbodem en matras. Een matras heeft veel te verduren en moet daarom van een uitstekende kwaliteit zijn. Het Pullman Goldline matras biedt het beste voor een goede nachtrust. De stevige en nageharde pocketvering biedt een uitstekende ondersteuning aan het lichaam. Al deze matrassen worden in Nederland met de hand gemaakt. Het bedrijf Pullman weet al meer dan 150 jaar een gezonde nachtrust te bevorderen. Dagelijks zijn ruim 130 vaklieden bezig met het vervaardigen van de meest luxueuze matrassen. Kies uit een van de vier lijnen van het Pullman Goldline matras.

Pullman Goldline Grandeur

Het matras Goldline Grandeur is de topper onder alle Pullman matrassen. Dit matras is voorzien van een nageharde Inside pocketvering die verdeeld is over maar liefst 364 comfortzones. De ventilerende aerocomfort natuurlatex comfortlaag is hier extra aan toegevoegd. Daarnaast is het matras behandeld volgens Sensity, dit is een speciale behandeling met probiotica. Dit zorgt voor een fris en hygiënisch matras. Dit matras van een uitstekende kwaliteit is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bij Beste Dekbed bestelt u dit matras voor het eenpersoonsbed. Hierbij heeft u de keuze uit een breedte van 80, 90 of 100 cm. Bent u zich aan het oriënteren voor een nieuw eenpersoonsbed, dan adviseren we om te kiezen voor een bredere bedbodem en matras. Hiermee heeft u voldoende bewegingsruimte en slaapt u heerlijk.

Pullman Goldline Luxury matras

Ook het Goldline Luxury matras is een absolute aanrader. Net als de Grandeur is de Luxury voorzien van een behandeling met probiotica. Het matras is afgedekt met paardenhaar en een jute drukverdeler. Deze drukverdeler ondersteunt de Inside pocketveren, waardoor uw gewicht optimaal verdeeld wordt. De Pullman Goldline Luxury is verkrijgbaar voor het eenpersoons- of tweepersoonsbed, de maximale breedte bedraagt 180 cm. Met betrekking tot de lengte heeft u de keuze tussen 200, 210 of 220 cm. Twijfelt u over de juiste lengte en breedte, meet dan altijd uw huidige bedbodem op. Bij het nieuw aanschaffen van een bed met matras adviseren we om 20 cm bij uw lichaamslengte op te tellen. De uitkomst is de lengte van uw nieuwe matras.

Excellence matrassen

De naam zegt het al, deze Pullman Goldline matrassen zijn excellent goed. De Inside pocketveren zijn afgedekt met een natuurlatex laag en jute drukverdeler. De afwerking van het matras is handgemaakt en voorzien van Damast en Stretch. Ook deze Pullman Goldline matrassen zijn met de grootste zorgvuldigheid handgemaakt. De uitstekende kwaliteit is bijna niet te evenaren. U slaapt dan ook heerlijk op een matras uit de Excellence serie. Beste-dekbed.nl heeft ook deze serie in het assortiment opgenomen. Hierbij heeft u de keuze uit het eenpersoons- of tweepersoonsmatras. Voor het tweepersoonsbed kunt u ook kiezen uit twee eenpersoons matrassen. Dit is aan te raden wanneer u of uw partner veel draait tijdens de slaap. Hierdoor heeft u geen last van een bewegend matras en slaapt u zelf rustiger.

Ook de Premier is een goede keus

Als laatste uit de serie Pullman Goldline zijn er de Goldline Premier matrassen. Deze kenmerken zich net als alle andere Pullman matrassen door een ongekend hoge kwaliteit. De handgemaakte afwerking zorgt voor een hoog slaapcomfort. De Sensity behandeling met probiotica zorgt voor een altijd fris en hygiënisch bed. Deze matrassen zijn geschikt voor het eenpersoonsbed en verkrijgbaar in een breedte van 80, 90 of 100 cm. Bij alle matrassen heeft u de keuze uit een standaard of firm stevigheid. De standaard stevigheid is geschikt voor een gemiddeld of lichter postuur. Heeft u een gemiddeld tot zwaarder postuur, kies dan voor de firm. Al deze matrassen zijn verkrijgbaar bij Beste Dekbed, uw partner in luxe en exclusief beddengoed.