• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pullman matras

Merken
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Pullman Topmatras Silverline Latex
599,00

Een goede nachtrust is belangrijk, daarom kiest u voor het beste matras. Het Pullman matras biedt u alles wat u nodig heeft. In 1858 richtte George Pullman zich op een optimaal slaapcomfort. Dit begon met de Pullman sleeper en is uitgegroeid tot het bekende matras. Deze vindt u niet alleen in luxe hotels en op cruiseschepen, ook is het Pullman matras nu voor u beschikbaar. Beste-dekbed.nl heeft de beste matrassen in het assortiment opgenomen. Van de topper comfortschuim tot het matras Excellent, u slaapt heerlijk op een Pullman matras.

Topper Pullman matras

Een topper beschermt het gewone matras en verlengt daarmee de levensduur. Bovendien zorgt de topper voor extra slaapcomfort. Van het merk Pullman hebben we de topper comfortschuim in ons assortiment. Deze is gevuld met comfortschuim en uitgerust met een confortifill tijk. Deze topper heeft een middenhoogte van 6 cm en is afgewerkt met een doorgestikte hoes. De Pullman topper comfortschuim is verkrijgbaar in een breedte die varieert van 80 cm tot en met 180 cm. Op aanvraag is deze ook verkrijgbaar in een split variant.

Een andere uitstekende topper is de Goldline natuurlatex. Deze heeft een hoogte van 9 cm en een mooie afwerking. Natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen voelen comfortabel aan. Ook deze topper is verkrijgbaar voor het eenpersoons- of tweepersoonsbed. Heeft u een verstelbare bedbodem, vraag dan naar de split variant. Van dezelfde kwaliteit is de Pullman topper Goldline natuurlatex met een tijk van natuurlijke materialen.

Pullman matras Silverline

Het matras uit de serie Silverline Premier is als beste getest door de Consumentenbond. U ervaart optimaal ligcomfort met een geweldige ondersteuning. Bovendien heeft dit matras een zeer goede ventilatie. Het Pullman matras is voorzien van een geavanceerd pocketvering interieur met maar liefst 7 zones. De flexibele drukverdeler zorgt voor de beste ondersteuning van uw lichaam. Dit matras is dan ook de beste keus voor zowel rugslapers als zijslapers. We leveren het matras voor het eenpersoons- of tweepersoonsbed met een lengte van 200 tot en met 220 cm.

Ook uit de serie Silverline is het matras Silverline Excellence. Deze is van dezelfde uitstekende kwaliteit als de Silverline Premier. Dit matras is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Voor het eenpersoonsbed kiest u voor het matras met een breedte van 80 of 90 cm. Ook een breedte van 100 cm is bij ons verkrijgbaar. Voor de tweepersoons bedden hebben we een ruim assortiment matrassen van Pullman Silverline.

De meest luxe variant uit de Silverline serie is het Pullman matras Silverline Luxury. Deze is voorzien van een pocket interieur met 7 zones. De geharde veren ondersteunen uw lichaam overal waar dit nodig is. De jute drukverdeling ondersteunt de pocketvering. Dit Pullman matras is voorzien van Sensity , een speciale behandeling met probiotica. Dit zorgt voor een hygiënisch matras, ideaal voor mensen met een allergie.

Matras Goldline

Pullman heeft een aantal uitstekende series matrassen ontworpen. Deze bieden het beste slaapcomfort. Van de serie Goldline vindt u het matras Premier, Grandeur, Excellence of Luxury. Het matras Grandeur is afgedekt met een comfortabel dikke comfort natuurlatex laag. Dit matras is van een ongekend hoge kwaliteit en voorzien van een harde Inside pocketvering. Dankzij de hoge ventilatie slaapt u licht en comfortabel op dit Pullman matras. De Goldline Grandeur is verkrijgbaar in een breedte van 80 tot 100 cm.

De Goldline Premier heeft een middenhoogte van 24 cm. Ook deze is voorzien van Inside pocketveren en afgedekt met een jute drukverdeler. Het matras Luxury is behandeld met probiotica, voor een hygiënische slaapomgeving. Deze matrassen vindt u bij Beste-dekbed.nl in een breedte van 80 cm, oplopend tot 180 cm.

Een goede nachtrust met het Pullman matras

De kwaliteit van het Pullman matras is zeer hoog. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie tegen frame en veerbreuk. Verlangt u naar een goede nachtrust, kies dan voor het Pullman matras. Deze is verkrijgbaar bij Beste Dekbed, aanbieder van luxe exclusief beddengoed.