• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Auping matras

Merken
Type
Anti-Allergisch
Auping Matras Vivo Breeze
1.595,00
Auping Matras Adagio
795,00
Auping Matras Cresto Breeze
1.095,00
Auping Matras Maestro Breeze
1.395,00
Auping Matras Inizio
495,00
Auping Matras Vivo Personal Support
3.340,00

Een goed matras is belangrijk, hiermee ervaart u een goede nachtrust. Het bedrijf Auping is in meer dan 25 verschillende landen actief. Ze zijn duurzaam en bewust, waarbij ze zich richten op een optimale nachtrust. Het Auping matras is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er het Inizio, Adagio, Vivo of Maestro matras. Ze hebben allen hun eigen comfortzones en bijzonderheden. Bij Beste-dekbed.nl vindt u een ruime keus aan Auping matrassen. U vindt altijd het matras dat precies aansluit op uw wensen.

Auping matras Maestro

Het is niet altijd makkelijk om het juiste matras te vinden. Graag helpen we u bij het maken van een keus. Een uitstekend model is het Maestro matras. Deze beschikt over 5 comfortzones en heeft een hoogte van 22 cm. Dankzij de dubbele schouderzone ervaart u een optimale ondersteuning. Ter hoogte van de schouder bevindt zich een laag 3D breisel, dat ervoor zorgt dat de schouder wat dieper wegzakt. Direct boven de korte pocketvering bevindt zich een laag traagschuim, dat nog eens voor extra ondersteuning zorgt. Overtollige warmte en vocht wordt snel afgevoerd dankzij de luchtdoorlatende laag.

Het Auping Maestro model is verkrijgbaar in 4 hardheden. Soft, medium, firm of extra firm bepalen de weerstand van de pocketveren. Bent u zwaarder van gewicht, kies dan voor een hogere hardheid. Hiermee krijgt u altijd de ondersteuning die u nodig heeft.

Lekker slapen op het Auping matras Vivo

Het model Auping Vivo biedt het meeste comfort. Dit matras heeft een uitstekende temperatuur regulatie. De comfortlaag latex Pura helpt het lichaam afkoelen of opwarmen. Latex Pura wordt exclusief voor Auping gemaakt en bestaat voor 50% uit natuurlatex. Het Vivo model heeft 5 verschillende comfortzones en geeft precies de juiste ondersteuning. Dit matras is verkrijgbaar in 4 stevigheden en met afritsbare hoes.

Genieten op het Auping matras Inizio

Het Auping matras Inizio is een absolute aanrader. Een matras met 3 comfortzones en een latex comfortlaag. Dit basismodel heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en past binnen het lagere budget. Zoals u van Auping gewend bent geeft ook dit model de nodige ondersteuning en ventilatie. Net als alle andere matrassen is dit model verkrijgbaar in verschillende maten.

Het beroemde Auping matras Adagio

Met het Adagio matras is Auping bekend geworden. Dit model beschikt over 5 comfortzones en latex perfo. Dit bestaat uit 20% natuurlatex met een gaatjespatroon. Hierdoor ervaart u een uitstekende ventilatie en extra veerkracht. De drukverdeler geeft u de optimale ondersteuning. De lengte van dit matras varieert tussen 190 cm en 220 cm. U heeft de keuze uit een standaard tijk of wasbare tijk.

Maak kennis met het Cresto matras

Het model Cresto biedt het beste van twee werelden. Met 5 comfortzones, een zachte schouderzone en de latex Pura comfortlaag ervaart u een hoog ligcomfort. De pocketveren bieden optimale ondersteuning, het bovenliggende 3D breisel werkt als drukverdeler. Hierdoor past het matras zich naar de contouren van uw lichaam aan. Ook dit model is verkrijgbaar in verschillende maten.

Bijzonderheden van het Auping matras

Het Auping matras beschikt over 3 tot 5 comfort zones. De comfortlaag latex verhoogt het ligcomfort, zodat u uitgerust wakker wordt. Alle matrassen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende stevigheden. Het is niet nodig het Auping matras te keren. De modellen hebben een lange levensduur. Comfortabel slapen begint bij Beste-dekbed.nl.