• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Traagschuim matras

Merken
Tempur Matras Original Elite CoolTouch 25cm
1.498,00
Tempur Matras Sensation Supreme CoolTouch 21cm
1.298,00
Tempur Matras Sensation Prima CoolTouch 19cm
1.098,00
Tempur Matras Sensation Elite CoolTouch 25cm
1.498,00
Tempur Matras Cloud Supreme CoolTouch 21cm
1.298,00
Tempur Matras Cloud Prima CoolTouch 19cm
1.098,00
Tempur Matras Original Supreme CoolTouch 21cm
1.298,00
Tempur Matras Original Prima CoolTouch 19cm
1.098,00
Tempur Matras Cloud Elite CoolTouch 25cm
1.698,00

Een matras dat uw lichaamswarmte goed vasthoudt: dat is het traagschuim matras. Naast de goede warmte-isolatie heeft het ook een lage veerkracht en drukverlagend effect. Dit is dan ook de reden dat het traagschuim matras veel in ziekenhuizen wordt gebruikt. Bent u op zoek naar een uitstekend slaapcomfort, kies dan voor een matras van traagschuim. Deze vindt u bij Beste-dekbed.nl in verschillende uitvoeringen. We hebben de beste merken geselecteerd, we vinden kwaliteit immers zeer belangrijk. Kies uit het eenpersoons- of tweepersoonsmatras, verkrijgbaar in diverse lengtes.

Bedbodem en traagschuim matras

Het traagschuim matras werkt samen met de bedbodem. Veel bedbodems vereisen een speciaal matras, dit is bij het traagschuim matras niet het geval. Deze matrassen zijn geschikt voor alle bedbodems waaronder de boxspring, spiraalbodem, lattenbodem en schotelbodem. Hierdoor hoeft u niet op het type bedbodem te letten, dat is al een hele zorg minder.

Gezondheidsvoordelen

Het traagschuim matras kent vele gezondheidsvoordelen. Dankzij de unieke eigenschappen geven deze matrassen een zeer goede ondersteuning. Traagschuim wordt onder invloed van warmte en het lichaamsgewicht zacht. Hierdoor vormt het zich naar het lichaam. De uitstekende lichaamsdelen zakken wat dieper weg, waardoor het lichaam zijn natuurlijke houding blijft behouden. Dit komt de bloedcirculatie ten goede. Het traagschuim matras is dan ook een verantwoorde keuze voor mensen met een verstoorde bloedcirculatie. Patiënten die bedlegerig zijn krijgen minder snel te maken met doorliggen. Ook is dit een uitstekend matras voor mensen met rugklachten, gewrichtsklachten of spierpijn.

Het Tempur matras

Er zijn veel verschillende soorten traagschuim matrassen verkrijgbaar. Hierbij is het belangrijk om goed naar de kern te kijken, die bestaat uit koudschuim of pocketvering. Juist deze kern zorgt voor de nodige ondersteuning en ligcomfort. Voor een goed ventilerend vermogen heeft het traagschuim matras een open celstructuur. Deze eigenschappen treft u allemaal bij het Tempur matras aan.

Tempur is een merk dat unieke materialen gebruikt. Het Tempur materiaal is in 1970 speciaal voor de ruimtevaart ontwikkeld. Het unieke materiaal verdeelt het lichaamsgewicht gelijkmatig. Sinds de ontwikkeling van dit materiaal gebruikt Tempur het nog steeds als basis voor de matrassen. De voordelen van het Tempur materiaal zijn de maximale drukverlaging, absorptie van bewegingen, gepersonaliseerde lichaamsondersteuning en een lange levensduur.

Tempur Cloud

Het Cloud matras biedt een unieke balans tussen zachtheid en ondersteuning. De drukverlagende eigenschappen zijn voelbaar in de nek, de rug en gewrichten. Hiermee wordt het lichaam in zijn natuurlijke positie ondersteund. Dit matras bestaat uit een extra soft comfortlaag, een ondersteuningslaag en een duurzame onderlaag. Dankzij deze laagverdeling ervaart u een optimaal slaapcomfort. Het Tempur Cloud matras is verkrijgbaar in een hoogte van 19 tot en met 25 centimeter. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende een- en tweepersoonsmatrassen.

Het verende Tempur Sensation matras

Wilt u het vertrouwde verende gevoel van uw oude matras behouden maar wel de moderne luxe ervaren, kies dan voor het Tempur Sensation matras. Met zijn drukverlagende eigenschappen en uitstekende ventilatie droomt u heerlijk weg. De hoes van dit model kunt u wassen op 60 graden. Hiermee is dit een uitstekende keuze voor mensen met een huisstofmijtallergie. Ook dit matras is verkrijgbaar in verschillende diktes, variërend van 21 tot en met 25 cm.

Overige Tempur matrassen

Tempur heeft nog veel meer traagschuim matrassen ontwikkeld. Kies voor een stevig gevoel voor de Tempur Original. De ondersteuningslaag is stevig waar dat nodig is maar zacht waar u het wenst. Het lichaam wordt ondersteund in zijn natuurlijke positie, hierdoor draait u minder vaak tijdens de slaap. Traagschuim houdt de lichaamswarmte goed vast. Geeft u de voorkeur aan een koelere slaapomgeving, dan hebben we de Original Breeze in ons assortiment.

Kies voor de optimale slaapervaring met het traagschuim matras van Beste-dekbed.nl.