• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

2-persoons matras

Merken
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Auping Matras Vivo Breeze
1.595,00
Auping Matras Adagio
795,00
Auping Matras Cresto Breeze
1.095,00
Auping Matras Maestro Breeze
1.395,00
Auping Matras Inizio
495,00
Tempur Matras Original Elite CoolTouch 25cm
1.498,00
Ubica Matras Geltex Inside Gi6
929,00
Tempur Matras Sensation Supreme CoolTouch 21cm
1.298,00
Auping Matras Vivo Personal Support
3.340,00
Ubica Matras Geltex Inside Gi8+
1.189,00
Tempur Matras Sensation Prima CoolTouch 19cm
1.098,00
Ubica Matras Geltex Inside Gi8
1.099,00
Tempur Matras Sensation Elite CoolTouch 25cm
1.498,00
Tempur Matras Cloud Supreme CoolTouch 21cm
1.298,00
Tempur Matras Cloud Prima CoolTouch 19cm
1.098,00
Tempur Matras Original Supreme CoolTouch 21cm
1.298,00
Ubica Matras Geltex Inside Gi4
749,00
Tempur Matras Cloud Elite CoolTouch 25cm
1.698,00
Tempur Matras Original Prima CoolTouch 19cm
1.098,00

Bij een 2 persoons matras is een goede ondersteuning uitermate belangrijk. U en uw partner hebben beiden een andere lichaamshouding en lichaamsgewicht. Het matras moet dit ook aan beide kanten ondersteunen en corrigeren. Daarom is het 2 persoons matras in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Kies voor een merk waarvan u zeker weet dat dit het beste slaapcomfort biedt. Bij Beste-dekbed.nl vindt u bekende merken waaronder Auping en Stearns and Foster. Zo weet u zeker dat u van een gezonde en comfortabele nachtrust geniet.

Comfortabel slapen op het Auping matras

Wie het over een 2 persoons matras heeft, denkt gelijk aan Auping. Een merk dat slaapcomfort op het hoogste niveau biedt. Auping houdt rekening met bewegingsvrijheid, comfortabel slapen en vernieuwing. Duurzame kwaliteit gaat hand in hand met design en innovatie. Beste-dekbed.nl heeft een aantal uitstekende Auping matrassen in het assortiment. Het 2 persoons matras van Auping heeft een bijzondere eigenschap. Zo is het partnermatras ontwikkeld voor 2 personen met elk een ander postuur. Iedere helft geeft de juiste ondersteuning. Alle matrassen van Auping zijn ergonomisch ontwikkeld en bieden de beste drukverdeling. Uiteraard hoort hier ook een goede ventilatie bij.

Auping heeft het matras in verschillende varianten uitgebracht. Als eerste is er het 2 persoons matras Cresto. Met 5 comfortzones en een extra comfortlaag latex Pura voelt het matras zowel zacht als veerkrachtig aan. De tijk zorgt ervoor dat uw lichaamstemperatuur gelijk blijft. Het tweede model is het matras Vivo. Dit model is van een uitstekende kwaliteit en voorzien van ondersteunende en zachte schouderzone en heupzone.

Graag laten we u ook kennismaken met het Auping matras Maestro. Ook deze heeft 5 comfortzones en een dubbele schouderzone. Dit matras is verkrijgbaar in 3 stevigheden waaronder soft, medium en firm. Het soft matras is geschikt voor mensen met een tenger postuur, het firm is een matras voor mensen met een stevig postuur. Binnen elk budget past ook een 2 persoons matras Inizio. Het latex rubber veert goed en vormt zich naar het lichaam. De drie zones geven een uitstekende ondersteuning.

Stearns & Foster tweepersoons matras

Geproduceerd in Amerika door gecertificeerde ambachtslieden, het 2 persoons matras van Stearns and Foster is van een uitzonderlijke kwaliteit. U slaapt comfortabel en wordt uitgerust wakker op een matras van dit merk. Stearns and Foster weet de Nederlandse markt dan ook snel te veroveren. Beste-dekbed.nl heeft dit bijzondere matras in het assortiment opgenomen. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten, ideaal voor mensen die hogere eisen stellen aan een goed matras.

Het Stearns and Foster 2 persoons matras hebben we in drie verschillende uitvoeringen. Kies voor het luxe Estate Plush matras, dat laag na laag is afgewerkt. De hoes van zijde en kasjmier geeft een aangenaam gevoel. De tussenlaag van wol en katoen biedt de hoogste luxe. Met de binnenvering van titaniumlegering merkt u dat het 2 persoons matras uw lichaamscontouren volgt. Dit matras is verkrijgbaar in een breedte variërend van 140 tot en met 200 cm.

Ook het Stearns and Foster Estate Pillow topmatras is een aanrader. Het Primavent systeem voert overtollige lichaamswarmte af. Dat wordt nog eens extra ondersteund door het koelende outlast materiaal in de matrashoes. Hierdoor krijgt het matras een hoog ademend vermogen. Met de speciale toplaag van 5 centimeter dik ervaart u de drukverlagende eigenschappen van de holle vezels. Ook dit matras biedt de beste ondersteuning die u zich wensen kunt. Kies uit een breedte van 140, 160, 180 of 200 cm. Alle matrassen van dit merk zijn verkrijgbaar in een lengte van 200 of 210 centimeter. Beste-dekbed.nl maakt van slapen een feest.