• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Matras 1-persoons

Merken
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Auping Matras Vivo Breeze
1.595,00
Tempur Matras Original Elite CoolTouch 25cm
1.498,00
Ubica Matras Geltex Inside Gi6
929,00
Tempur Matras Sensation Supreme CoolTouch 21cm
1.298,00
Ubica Matras Geltex Inside Gi8+
1.189,00
Tempur Matras Sensation Prima CoolTouch 19cm
1.098,00
Tempur Matras Sensation Elite CoolTouch 25cm
1.498,00
Tempur Matras Cloud Supreme CoolTouch 21cm
1.298,00
Tempur Matras Cloud Prima CoolTouch 19cm
1.098,00
Tempur Matras Original Supreme CoolTouch 21cm
1.298,00
Ubica Matras Geltex Inside Gi8
1.099,00
Ubica Matras Geltex Inside Gi4
749,00
Tempur Matras Cloud Elite CoolTouch 25cm
1.698,00
Tempur Matras Original Prima CoolTouch 19cm
1.098,00

Het matras 1 persoons laat u heerlijk wegdromen. Deze is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zowel voor de boxspring, de spiraalbodem of andere bedbodems hebben we de beste matrassen geselecteerd. Een goede ondersteuning, uitstekende vochtregulatie en een perfecte ventilatie, dat vindt u allemaal bij Beste-dekbed.nl. In ons assortiment treft u merken als Pullman en Tempur aan, waarmee u een uitstekende kwaliteit koopt.

Matras 1 persoons voor de boxspring

De boxspring is een populaire combinatie van een goed verend matras met onderstel. De boxspring komt u dankzij het hoge comfort regelmatig tegen in de betere hotels. Ervaar zelf de luxe van een boxspring matras. Deze bieden we aan van de merken Tempur en Ubica. Deze matrassen zijn voorzien van een ondersteuningslaag en drukverlagende eigenschappen. Hierdoor ondervindt u maximale ondersteuning en een hoog slaapcomfort. Kies uit een matras met een hoogte variërend van 19 tot en met 25 cm.

Overige bedbodems

Ook voor andere bedbodems hebben we het beste matras 1 persoons in ons assortiment. De spiraalbodem is een klassieke bedbodem met optimale ventilatie. Hier past een goed matras 1 persoons bij die we u aanbieden in een breedte van 70 tot en met 90 cm. Ook heeft u de keuze uit een matras van 100 cm breed, geschikt voor het iets ruimere eenpersoonsbed. Speciaal voor de spiraalbodem hebben we ruim 15 verschillende matrassen. Dit geldt ook voor bedden met een lattenbodem of schotelbodem.

Het Pullman matras 1 persoons

Kent u het merk Pulllman al? Pullman biedt u alles voor een goede nachtrust. Dit bedrijf bestaat al meer dan 150 jaar en weet als geen ander hoe belangrijk een gezonde nachtrust is. Het matras 1 persoons van Pullman is verkrijgbaar in de uitvoeringen Silverline en Goldline. Deze uitvoeringen zijn weer onderverdeeld in verschillende kwaliteiten. De Insight pocket veren van het Goldline matras 1 persoons geven de lichaamsondersteuning die u nodig heeft. Het model Silverline is voorzien van een zeven zones advance pocket interieur, hier slaapt u perfect op. Alle matrassen van dit merk zijn behandeld met probiotica, wat voor een hygiënische slaapomgeving zorgt. Het Pullman matras 1 persoons heeft een breedte van 80 tot en met 100 cm en een lengte van 200 tot en met 220 cm.

Het verend Tempur matras

Tempur is een merk dat stilstaat bij comfortabel slapen. Het matras 1 persoons van Tempur is voorzien van ondersteuningslaag en high mobility laag. De duurzame onderlaag geeft nog eens extra comfort. De drukverlagende ondersteuning geeft u een gevoel van stabiliteit, zonder in het matras te zakken. Rug- en nekproblemen behoren dankzij Tempur tot de verleden tijd. Deze matrassen hebben we in verschillende diktes in ons assortiment. Een dik matras biedt meer comfort dan een dun matras, maar ook de bedbodem speelt een rol. Houd u hier rekening mee bij het bestellen van uw matras 1 persoons.

Pocketvering van Ubica

Zoekt u een pocketvering matras met maar liefst 7 ergonomische comfortzones, dan kunnen we het merk Ubica aanraden. Dit matras 1 persoons is van een uitstekende kwaliteit en scherp geprijsd. Uitermate geschikt voor eenpersoons bedden met een breedte van 80 of 90 cm. Het matras van Ubica is anti allergisch.

Uiteraard hebben we ook andere anti allergische matrassen in ons assortiment. Deze matrassen zijn voorzien van een hoes met nauwe structuur, waardoor mijten niet binnen kunnen dringen. Afhankelijk van het model is het matras behandeld met organisme dodende chemicaliën. Uiteraard is het anti allergisch matras voorzien van een wasbare tijk. Hiermee bent u verzekerd van comfortabel slapen in een hygiënische omgeving. Dankzij ons ruim assortiment bieden we het beste voor iedereen. Lekker slapen begint bij Beste-dekbed.nl.