• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Matras

Merken
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Auping Matras Inizio
495,00
Auping Matras Adagio
795,00
Auping Matras Cresto Breeze
1.095,00
Auping Matras Vivo Breeze
1.595,00
Pullman Topmatras Silverline Latex
599,00
Auping Matras Vivo Personal Support
3.340,00
Auping Matras Maestro Breeze
1.395,00
Ubica Matras Geltex Inside Gi4
749,00
Ubica Matras Geltex Inside Gi6
929,00
Tempur Matras Sensation Elite CoolTouch 25cm
1.498,00
Ubica Matras Geltex Inside Gi8
1.099,00
Ubica Matras Geltex Inside Gi8+
1.189,00
Tempur Matras Sensation Supreme CoolTouch 21cm
1.298,00
Tempur Matras Sensation Prima CoolTouch 19cm
1.098,00
Tempur Matras Cloud Elite CoolTouch 25cm
1.698,00
Tempur Matras Cloud Supreme CoolTouch 21cm
1.298,00
Tempur Matras Original Elite CoolTouch 25cm
1.498,00
Tempur Matras Original Supreme CoolTouch 21cm
1.298,00
Tempur Matras Original Prima CoolTouch 19cm
1.098,00
Tempur Matras Cloud Prima CoolTouch 19cm
1.098,00

Een matras kopen lijkt zo gewoon, maar is dat het wel? Kijken we naar de matrassen, dan is hier een ruime keus in. Zo zijn er binnenveringsmatrassen met pocketveren of bonellvering. Daarnaast zijn er schuimmatrassen die bestaan uit koudschuim, traagschuim of een ander type schuin. Weet u al welk matras het beste bij u past? Beste-dekbed.nl heeft voor u een selectie gemaakt. In ons assortiment vindt u vooraanstaande merken als Auping, Pullman en Tempur. Hiermee weten we optimale lichaamsondersteuning en slaapcomfort te combineren. De matrassen van Beste-dekbed.nl voldoen aan al uw wensen.

Matras van Pullman

Pullman is een merk dat al meer dan 150 jaar bestaat. Ze weten alles over comfortabel slapen. De Pullman Silverline Premier en Excellence matrassen zijn door de Consumentenbond meermaals als beste getest. Deze matrassen vindt u in ons assortiment. Pullman heeft verschillende collecties uitgebracht. De Goldline serie is een matras met maar liefst 364 comfortzones. Matrassen uit de Silverline collectie reageren zeer goed op uw lichaam. Het 7 zone Advance pocket interieur biedt de juiste ondersteuning. Daarnaast is er nog de Pullman topper, dat net dat beetje extra slaapcomfort biedt.

Lekker slapen op een Auping matras

Over Auping hoeven we niet veel te vertellen: de meesten kennen dit merk als geen ander. Auping is de sponsor van de rust. Veel hotels hebben een Auping matras op de bedden liggen. Matrassen van dit merk geven dan ook een optimaal gevoel van luxe en comfort. Auping levert matrassen in 5 verschillende uitvoeringen. Deze zijn voorzien van 3 tot 5 comfortzones, een comfortlaag en een schouderzone of dubbele schouderzone. Het matras Inizio ligt niet alleen comfortabel maar past ook binnen elk budget. Het matras Vivo is het meest comfortabele model van Auping. Deze heeft een dubbele schouderzone en is voorzien van een latex comfortlaag latex. Deze matrassen zijn bij Beste-dekbed.nl verkrijgbaar in verschillende maten, geschikt voor het eenpersoons- en tweepersoonsbed.

Traagschuim matras Tempur

Het traagschuim matras heeft vele voordelen. Niet alleen houdt het de lichaamswarmte goed vast, ook biedt het een juiste ondersteuning. Dit matras is zeer geschikt voor mensen met rugklachten. Het Tempur matras is verkrijgbaar in verschillende diktes variërend van 19 tot 25 cm. Het materiaal kent een lange levensduur en uitstekende ventilatie. De verschillende comfort- en ondersteuningslagen bieden u precies datgene wat u nodig heeft. De laag high mobility schuim zorgt ervoor dat u comfortabel slaapt. Kortom, een matras dat bij iedereen past.

Het anti allergie matras

Heeft u last van een huisstofmijtallergie, dan is het belangrijk het juiste te matras kiezen. We hebben diverse matrassen die geschikt zijn voor mensen met een allergie. De tijk van het matras is dicht geweven, waardoor huisstofmijt het matras niet binnendringt. Bovendien is de hoes, afhankelijk van het model, uitwasbaar. Verschillende matrassen uit ons assortiment hebben een speciale behandeling ondergaan. Hierdoor creeert u met het matras een hygiënische slaap omgeving.

Een gezonde nachtrust begint met een goed matras. De beste matrassen vindt u bij Beste-dekbed.nl.