• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Heckett & Lane

Geen producten gevonden...

Lekker en comfortabel slapen is erg belangrijk. Daarom is een Heckett & Lane dekbedovertrek met veel aandacht voor detail gemaakt. Beste-Dekbed.nl voert een hoogwaardig assortiment aan overtreksets van Heckett & Lane. Deze zijn nog zeer veelzijdig ook! Want ieder dekbedovertrek is voorzien van een ander dessin aan elke kant.

In de afgelopen jaren hebben zij veel kennis opgedaan en gevoel ontwikkeld voor de beste en mooiste materialen en stoffen. Maar wat Heckett & Lane echt uniek maakt is het eigen team van toegewijde designers. Zij zijn continu op zoek naar de laatste trends en reizen hiervoor de hele wereld over. Dit vertaald zich in een collectie van dekbedovertrek sets die uniek zijn qua stijl en kleur.

Uniek design voor ieder dekbedovertrek

Tijdens die reizen laten de designers zich graag verbazen en verrassen door de kleuren, geuren en smaken van de landen waar zij komen. Ze laten zich inspireren door de flora en fauna, de architectuur, het straat- en uitgaansleven, de muziek en de totale atmosfeer van hun bestemmingen.

Eenmaal thuis is het altijd weer de uitdaging om de vertaalslag te maken naar opvallende en unieke designs die de dekbedovertrek series van Heckett & Lane gaan sieren. Designs die je nergens anders ziet en die de sfeer van een verre bestemming of een levensstijl weerspiegelen en in je slaapkamer brengen.

De ontwerpen kunnen rijk gekleurd zijn, overdadig en uitbundig. Maar ook ingetogen en rustgevend. Stijlvol en eigentijds, of juist heel authentiek en altijd gebaseerd op de inspirerende werkelijkheid.

Heckett & Lane - Inspiring Bedlinnen

Om die reden noemen we de collecties van Heckett & Lane ‘Inspiring bedlinen’. Stuk voor stuk zijn het collecties waarmee we hopen een stukje van onze inspiratie op u over te brengen.?Inspiratie om uw eigen slaapkamer die touch te geven die ervoor zorgt dat het die ene unieke plek in huis wordt waar je heerlijk tot rust komt. Omdat het er zo goed uitziet, zo goed voelt, omdat je het er eenvoudig heerlijk vindt. Maak daarom snel uw keus uit de dekbedovertrek collectie van Heckett & Lane.