• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Topper Hoeslaken

Merken
Gemaakt van
Kleur
Geschikt voor
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Wolwit (0114)
59,00
Formesse Bella Gracia Topper Hoeslaken - Wit (1000)
37,95
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Wit (1000)
95,00
Christian Fischbacher Satijnen Hoeslaken (Col. 207)
143,00
Christian Fischbacher Satijnen Hoeslaken (Col. 010)
143,00
Formesse Bella Donna Xl Topper Hoeslaken
67,00
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Aquamarijn (0639)
57,50
Dommelin Topper Hoeslaken Percal Katoen - Okergeel (546)
32,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Mango (0704)
57,50
Christian Fischbacher Satijnen Hoeslaken (Col. 828)
143,00
Christian Fischbacher Satijnen Hoeslaken (Col. 305)
143,00
Christian Fischbacher Satijnen Hoeslaken (Col. 841)
143,00
Dommelin Topper Hoeslaken Percal Katoen - Lichtroze (530)
32,50
Dommelin Topper Hoeslaken Percal Katoen - Navy (524)
32,50
Dommelin Topper Hoeslaken Percal Katoen - Camel (518)
32,50
Dommelin Topper Hoeslaken Percal Katoen - Beige (516)
32,50
Dommelin Topper Hoeslaken Percal Katoen - Wit (510)
49,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Fuchsia (0540)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Antraciet (0213)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Jeans Blauw (0211)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Azuur (0180)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Platinum (0125)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Koffie (0123)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Linnen (0119)
57,50

Een topper matras geeft u extra slaapcomfort, bovendien beschermt het uw eigen matras en verlengt hiermee de levensduur. De topper wordt vaak gebruikt op een boxspring. Voor het topper matras heeft u een speciaal hoeslaken nodig. Hierbij houdt u rekening met het feit dat de topper minder hoog is dan het gewone matras. Het topper hoeslaken is geschikt voor verschillende toppers die variëren in hoogte. Daarnaast hebben we hoeslakens voor het normale matras in ons assortiment. Waar u ook naar op zoek bent, bij Beste Dekbed vindt u altijd de beste kwaliteit. Zo kunt ook u luxe en comfortabel slapen.

Topper hoeslaken tot 8 cm

Vindt u kwaliteit net zo belangrijk als ons, dan hebben we het topper hoeslaken voor toppers tot 8 cm voor u. Deze zijn van het merk Formesse Bella Donna of La Perla. Het Bella Donna hoeslaken bestaat uit Egyptisch katoen. Aan de vezels zijn aloë vera en zijde proteïne toegevoegd. Dit zorgt voor een soepel en zacht hoeslaken waar u heerlijk op slaapt. De Bella Donna hoeslakens zijn verkrijgbaar in maar liefst 54 prachtige kleuren. Ook het topper hoeslaken van La Perla is een aanrader. Kwaliteit waar u heerlijk van weg droomt, dat vindt u alleen bij Beste-dekbed.nl.

Bella Gracia topper

Voor de topper tot 12 cm hebben we de Bella Donna hoeslakens. Daarnaast vindt u bij ons de Formesse Bella Gracia hoeslakens. Dit topper hoeslaken bestaat uit Egyptisch katoen met elasthaan. Hierdoor ontstaat er een uitstekende rek van het hoeslaken. Bijzonder aan deze hoeslakens is de mooie kwaliteit. Zo is het beddengoed pillingvrij, dit betekent dat er geen ontsierende katoenbolletjes op de stof op staan. Hoe vaak u het ook wast, het hoeslaken blijft altijd even mooi. Ook sluiten deze hoeslakens zeer goed aan op het topper matras. U merkt dat het zichzelf strak trekt zonder plooien of vouwen achter te laten. De Formesse Bella Gracia is verkrijgbaar in lichtblauw, wit, lichtgeel of een van de andere levendige kleuren.

Zachte topper hoeslaken

Voor de zachte topper tot 12 cm zit u bij ons goed. Ook hiervoor hebben we diverse hoeslakens in ons assortiment. Maak in het menu gebruik van de keuzemogelijkheid. U ziet dan direct onze collectie voor de zachte topper tot 12 cm. Het topper hoeslaken is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Deze zijn geschikt voor het eenpersoonsmatras of het tweepersoonsmatras. De grootste maat bedraagt 200 x 220 cm.

Onderhoud van het topper hoeslaken

Het topper hoeslaken is speciaal op maat gemaakt voor uw topper matras. Het hoeslaken van Bella Donna bestaat uit 97% Egyptisch katoen en 3% elastaan. U mag deze hoeslakens gewoon in de wasmachine wassen tot een temperatuur van 60 graden. Ook mag dit hoeslaken in de droger. Hang het hoeslaken in de zomer buiten aan de waslijn, zo krijgt het een frisse geur. Overigens is het ook mogelijk om uw topper matras buiten te laten luchten. Dankzij de uitstekende kwaliteit zijn de Bella Donna hoeslakens pillingvrij. Pillen komt veel voor bij stoffen. Hierbij ontstaan er ontsierende bolletjes op de stof, soms al na enkele keren wassen. Deze pillen en pluizen zijn zeer moeilijk te verwijderen. Het topper hoeslaken blijft lange tijd mooi, ook na veelvuldig wassen.

Het is niet nodig het topper hoeslaken te strijken. U trekt deze eenvoudig over het topper matras. Al snel zult u merken dat het hoeslaken zichzelf strak trekt. Er blijven geen vervelende plooien of vouwen achter. Let u erop dat u het topper hoeslaken ook alleen over het topper matras trekt. Het is niet nodig om een apart hoeslaken voor het onderliggende matras te gebruiken. Wenst u dit wel, dan hebben we een ruime collectie hoeslakens voor normale matrassen. Ook deze zijn sterk, slijtvast en verkrijgbaar in prachtige kleuren. Zoveel kwaliteit in één hoeslaken, dat is de reden dat we bewust kiezen voor deze merken. Het topper hoeslaken is van een uitstekende kwaliteit, voelt comfortabel en zacht aan en heeft een lange levensduur. Deze hoeslakens vindt u in het assortiment van Beste Dekbed.