• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Split Topper hoeslaken

Merken
Gemaakt van
Kleur
Geschikt voor
Damai Split-Topper Hoeslaken Multiform - Zwart
56,45
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Bruin (557)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Wit (510)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Rosso (580)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Terracotta (577)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Lichtgeel (532)
69,50
Damai Split-Topper Hoeslaken Multiform - Ivoor
56,45
Damai Split-Topper Hoeslaken Multiform - Grijs
56,45
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Zwart (533)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Muisgrijs (584)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Aubergine 582
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Choco (575)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Camel (518)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Ecru (528)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Beige (516)
69,50
Damai Split-Topper Hoeslaken Multiform - Taupe
56,45
Damai Split-Topper Hoeslaken Multiform - Wit
56,45
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Donkergroen (586)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Leisteengrijs (554)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Lichtgrijs (526)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Lila (581)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Kers (579)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Lichtroze (530)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Aquamarijn (569)
69,50

Het Split Topper matras biedt extra slaapcomfort. Ook biedt dit de beste bescherming voor het gewone matras. Een Split Topper is geschikt voor een tweepersoonsbed met verstelbare bodem. Het kan hierbij om een normaal bed gaan, maar ook om een boxspring. Het Split Topper hoeslaken is speciaal gemaakt voor het Split Topper matras. Hierbij is rekening gehouden met de split en de hoogte van de topper. Bij Beste Dekbed.nl vindt u deze speciale hoeslakens van een uitstekende kwaliteit. Een hoge rekbaarheid, lange levensduur en zachte stof: we nemen alleen de beste hoeslakens in ons assortiment op. Onze hoeslakens zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en afmetingen. Hiermee kunt u eindeloos combineren.

Bella Donna Split Topper

Een Split Topper hoeslaken van uitstekende kwaliteit is de Formesse Bella Donna. Formesse is een Duits familiebedrijf dat sinds 1947 bestaat. Ze hebben een grote passie voor kwaliteit en weten dit terug te brengen in het Split Topper hoeslaken. Alle hoeslakens uit de collectie bestaan uit Egyptisch katoen. Dit is een katoensoort met een lange vezel en hoge elasticiteit. Formesse voegt hier elasthaan aan toe, voor net dat beetje extra veerkracht. Ook worden er aloë vera en zijde proteïne aan de vezels toegevoegd. U ervaart met deze hoeslakens een zijdezacht gevoel.

Het Split Topper hoeslaken van Bella Donna is pillingvrij. Ook na veelvuldig wassen ontstaan er geen pillen en pluizen op de stof. Hiermee blijft het hoeslaken altijd mooi.

Uitstekende pasvorm

Het Bella donna Split Topper hoeslaken heeft een uitstekende pasvorm. Dit wordt veroorzaakt door de hoge rekbaarheid en elasticiteit. Daarnaast wordt het Split Topper hoeslaken speciaal op maat gemaakt. Hiermee kunnen we de pasvorm altijd garanderen. Het is belangrijk om de juiste splitlengte te kiezen. De meeste toppers hebben een splitlengte van 80 cm. Daarnaast zijn er toppers met een splitlengte van 70 of 90 cm. De topper van Auping wijkt af met een split van 100 cm. Weet u de maat niet, meet deze dan even zelf op. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bij Beste-dekbed.nl wordt het Split Topper hoeslaken altijd op maat gemaakt. Door dit speciale productieproces is de levertijd iets langer dan u van ons gewend. We kunnen u echter verzekeren dat u de beste pasvorm en de hoogste kwaliteit ontvangt. Ook streven we ernaar om de levertijd zo kort mogelijk te houden.

Damai Split Topper hoeslaken

Een van onze andere prachtige hoeslakens zijn die van het merk Damai. Ook dit hoeslaken is geschikt voor het Split Topper matras met een split van 8 cm. Het hoeslaken past over een topper met een hoogte tot en met 8 cm, dit zijn de meest gangbare maten. De Damai hoeslakens zijn van een uitstekende kwaliteit. De stof is in twee lagen gestikt en voelt extra zacht en dik aan. Dankzij de hoge kwaliteit geniet u extra lang van dit beddengoed. Deze hoeslakens bestaan uit 100% katoen en hebben altijd een perfecte pasvorm. U heeft de keuze uit 6 mooie kleuren die u perfect kunt combineren met het dekbedovertrek. Kies voor wit, grijs of ivoor. Ook hebben we de Damai Split Topper molton in ons assortiment. Een molton legt u onder het gewone hoeslaken en biedt extra bescherming aan de topper.

Levendige kleuren

Het hoeslaken van Bella Donna is verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende kleuren. Hierbij heeft u de keuze uit wolwit, navy of karmijnrood. Ook een van de andere kleuren staan prachtig bij de inrichting van slaapkamer. Kunt u niet kiezen, neem dan twee of meerdere Split Topper hoeslakens. Dit geeft u niet alleen de mogelijkheid om regelmatig af te wisselen, ook ziet de slaapkamer er telkens weer anders uit.

De hoeslakens zijn verkrijgbaar in een breedte van 140 tot 200 cm. Ook de lengte van uw topper matras is belangrijk. Het hoeslaken is verkrijgbaar in een lengte van 200 tot 220 cm. Het Damai hoeslaken heeft een breedte van 160 of 180 cm. Dit zijn de meest voorkomende matrasmaten. Vindt u kwaliteit en comfort belangrijk, kies dan zeker voor een Split Topper hoeslaken van Beste Dekbed.