• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Matras hoeslaken

Merken
Gemaakt van
Geschikt voor
Kleur
Formesse Bella Gracia Jersey Hoeslaken - Olijfgroen (0533)
29,95
Formesse Bella Donna Jersey Hoeslaken - Wit (1000)
111,00
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Cabernet (0033)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Karmijnrood (0188)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Wit (1000)
149,95
Formesse Bella Donna Jersey Hoeslaken - Oudroze (0565)
99,00
Formesse Bella Donna Jersey Hoeslaken - Licht Antraciet (0215)
99,00
Formesse Bella Donna Jersey Hoeslaken - Magenta (0192)
74,00
Dommelin Hoeslaken Percal Katoen - Aubergine
32,50
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Zwart (0101)
89,95
Formesse Bella Gracia Jersey Hoeslaken - Wit (1000)
64,95
Dommelin Hoeslaken Percal Katoen - Lila
32,50
Formesse Bella Gracia Jersey Hoeslaken - Oudroze (0565)
29,95
Formesse Bella Gracia Jersey Hoeslaken - Magenta (0192)
29,95
Dommelin Hoeslaken Flanel - Muisgrijs - Extra Hoge Hoek
40,50
Dommelin Hoeslaken Flanel - Ecru
30,00
Dommelin Hoeslaken Percal Katoen - Donkergrijs
32,50
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Licht Antraciet (0215)
89,95
Formesse Bella Donna Jersey Hoeslaken - Rood (0185)
99,00
Formesse Bella Donna Jersey Hoeslaken - Linnen (0119)
74,00
Formesse Bella Donna Jersey Hoeslaken - Zwart (0101)
81,50
Christian Fischbacher Satijnen Hoeslaken (Col. 207)
143,00
Christian Fischbacher Satijnen Hoeslaken (Col. 010)
143,00
Dommelin Hoeslaken Flanel - Wit - Extra Hoge Hoek
40,50

Een gezonde nachtrust begint bij een goed matras. Het matras moet vele jaren mee, het is daarom belangrijk dit goed te beschermen. Een matras hoeslaken beschermt uw kostbare matras tegen vuil en vocht. Bovendien ziet een mooi opgemaakt bed er comfortabel uit. Voor de beste kwaliteit kiest u voor een matras hoeslaken van het merk Formesse Bella Donna. Deze zijn verkrijgbaar bij Beste-dekbed.nl.

Topkwaliteit matras hoeslaken

Op het gebied van hoeslakens is er veel te krijgen. Het hoeslaken wordt intensief gebruikt en veelvuldig gewassen. Veel hoeslakens vertonen na enige tijd slijtage. Zonde, zo moet u nieuw beddengoed kopen. Het matras hoeslaken van Bella Donna is van een absolute topkwaliteit. Hierbij is gebruik gemaakt van Egyptisch katoen. Dit wordt als de beste katoensoort ter wereld gezien. Egyptisch katoen heeft lange en sterke vezels. Hierdoor is het niet alleen van een uitstekende kwaliteit, ook voelt de stof veel zachter aan.

Het Egyptisch katoen ondergaat een speciale behandeling. Tijdens het zengen worden de uitstekende oneffenheden op de katoendraad met behulp van een gasvlam afgebrand. Hierdoor krijgt de stof een gladder uiterlijk, bovendien is pilling hiermee te voorkomen. Pillen is het ontstaan van katoenbolletjes op de stof, iets dat we vooral bij de goedkopere stofsoorten aantreffen.

Na het zengen worden de draden getwijnd. Dit is het samendraaien van twee draden, waardoor er een dikkere en sterke draad ontstaat.

Een zijdezacht en stevig gevoel

Het matras hoeslaken bestaan uit 97% Egyptisch katoen en 3% elastaan. Het elastaan zorgt voor een hogere elasticiteit. Hierdoor zit het hoeslaken mooi strak over het matras zonder plooien of kreuken achter te laten. Tijdens het productieproces worden aloë vera en zijde proteïne toegevoegd. Dit geeft een zijdezacht gevoel. U merkt dit zodra uw huid in aanraking komt met dit matras hoeslaken.

Uw matras verschonen

Voor een optimale hygiëne is het belangrijk om het matras minimaal eenmaal per week te verschonen. Heeft u veel last van nachtelijk zweten, verschoon het matras dan vaker. Het matras hoeslakens van Bella Donna is van een uitstekende kwaliteit. Hierdoor kunt u het hoeslaken veelvuldig wassen zonder dat het slijtage vertoont. Was het matras hoeslaken op 40 tot maximaal 60 graden. Heeft u last van een huisstofmijtallergie, dan raden we aan het hoeslaken zeker op 60 graden te wassen. Voor een frisse lentegeur door uw wasgoed hangt u het hoeslaken buiten te drogen. Uiteraard mag het ook in de wasdroger, volg hierbij de aanwijzingen op het wasetiket.

Het opmaken van het matras is dankzij het Bella Donna hoeslaken zeer eenvoudig. In één hoek vindt u het wasetiket, ook wel het slimme etiket genoemd. Trek deze hoek met het etiket als eerste over de rechter bovenzijde van het matras. Vervolgens maakt u de rest van het matras op. Door deze manier van opmaken zit het hoeslaken in één keer goed. Dit bespaart u veel tijd, bovendien kunt u het matras zonder hulp van iemand anders verschonen.

De mooiste kleuren

Het Formesse Bella Donna matras hoeslaken is verkrijgbaar in maar liefst 54 schitterende kleuren. Van lila tot olijfgroen en van turquoise tot truffel, u vindt het allemaal in ons assortiment. Combineer het hoeslaken met uw beddengoed of de inrichting van uw slaapkamer. Kies uw favoriete kleur of breng verandering in uw slaapkamer aan. Alle hoeslakens zijn verkrijgbaar voor zowel het eenpersoons- als het tweepersoonsmatras. Ook aan de lengte van het matras is gedacht, het hoeslaken heeft altijd een mooie pasvorm.

Ervaar zelf de luxe en het comfort van het matras hoeslaken. Kies voor kwaliteit in combinatie met een voordelige prijs. Het Bella Donna hoeslaken is een bewuste keus voor iedereen die majestueus wil slapen. Bekijk ons complete aanbod en bestel uw favoriete hoeslaken.