• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Molton

Merken
Anti-Allergisch
Gemaakt van
Geschikt voor
Kleur
Formesse Bella Donna Clima Molton
47,95
Uitverkoop op = op!
Plateau Molton P470
Plateau Molton P470
40,95 24,95
Uitverkoop op = op!
Smartsleeve Molton Allergen Protected 180 x 200cm (Outlet)
Smartsleeve Molton Allergen Protected 180 x 200cm (Outlet)
239,00 119,50
Damai Split-Topper Molton Night Kiss
69,45
Formesse Bella Donna Edel Molton
59,00

Een molton biedt uw matras extra bescherming tegen vuil en vocht. Dit is zeer aan te raden bij mensen met astma of een huisstofmijtallergie. Ook bij overmatig nachtelijk zweten of bedwateren raden wij een molton hoeslaken aan. Dit hoeslaken is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er de molton voor het normale matras, maar ook voor de split topper. Bij Beste-dekbed.nl vindt u molton hoeslakens van een uitstekende kwaliteit en perfecte pasvorm. Hierbij heeft u de keuze uit een molton voor het eenpersoons- of tweepersoonsmatras. Waar u ook voor kiest, we garanderen een lange levensduur.

Gebruik van de molton

Een molton legt u altijd onder het gewone hoeslaken en op het matras. Het is dus niet de bedoeling dat u deze onder het matras legt, hier zijn speciale matrasbeschermers voor verkrijgbaar. De molton beschermt uw matras tegen vocht. U verliest gemiddeld tussen de 0.25 en 2 liter vocht. Heeft u veel last van nachtelijk zweten, dan zult u merken dat het hoeslaken dit niet op kan vangen. Al het vocht trekt in het matras. Een vochtig klimaat in uw matras trekt huisstofmijt aan. Dit is niet alleen onhygiënisch, mensen met een huisstofmijtallergie ervaren meer allergieklachten. De molton vangt het meeste vocht op, afhankelijk van het model wordt er zelfs geen druppel vocht doorgelaten.

Oude matrassen ruiken muf en vertonen schimmelvorming. Dit wordt allemaal veroorzaakt door overmatig vocht in het matras. Het is niet makkelijk om een matras te laten luchten of droog te krijgen. Daarom maakt u gebruik van het molton hoeslaken. Het gaat schimmelvorming tegen en werkt antibacterieel. Zorg voor een goede hygiëne in uw bed met het molton hoeslaken van Beste Dekbed.

Kinderen hebben vaak last van bedplassen. Sommige kinderen doen dit nog tot ver in de puberteit, hier kunnen ze zelf niks aan doen. Gelukkig groeien de meeste kinderen hier uiteindelijk overheen. Bedplassen zorgt voor een vochtig matras. Bovendien trekken nare geurtjes in het matras. Juist voor deze problemen maakt u gebruik van de waterdichte molton. Deze is ook zeer geschikt voor mensen met ongewild urineverlies. Kortom, de molton biedt de beste bescherming voor alle matrassen.

Matrasbescherming voor de topper

Een topper matras beschermt uw eigen matras, daarnaast zorgt het voor extra slaapcomfort. De topper is eenvoudiger te luchten dankzij het lagere gewicht. Toch is het belangrijk om ook het topper matras goed te beschermen tegen vuil en volgt. Dit verlengt de levensduur van de topper, waardoor u niet snel voor vervangingskosten komt te staan. Speciaal voor de split topper is er de Damai split topper molton. Deze is geschikt voor split toppers met een split van 80 cm. Dit zijn de meest gangbare toppers van merken als Caresse, Eastborn en Pullman. Dit hoeslaken is verkrijgbaar in een breedte van 160 of 180 cm en met een lengte van 200 of 210 cm.

Formesse Bella Donna moltons

Creëer een schoon en droog slaapklimaat met de Bella Donna molton. Deze is verkrijgbaar in de uitvoeringen Edel en Clima. De Clima bestaat uit 100% natuurlijke vezels, deze is biologisch afbreekbaar. Daarnaast neemt het voldoende vocht op. Formesse is een merk dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit, mooie pasvorm en lange levensduur. De molton hoeslakens zijn verkrijgbaar voor het eenpersoons- of tweepersoonsmatras. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende maatvoeringen.

Molton uitwassen

Dit hoeslaken neemt veel vuil en vocht op. U verschoont uw bed gemiddeld één keer per week. Sommige mensen doen dit vaker, andere wachten iets langer. Het hoeslaken vangt het eerste vuil en vocht op, de molton ondersteunt hierin. Het is daarom belangrijk om ook het molton hoeslaken regelmatig uit te wassen. Heeft u meerdere molton hoeslakens, dan kunt u deze gelijktijdig met het gewone hoeslaken verwisselen. Hiermee zorgt u voor de beste hygiëne in uw bed. Alle molton hoeslakens zijn van de beste kwaliteit en verkrijgbaar bij Beste Dekbed.