• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Christian Fischbacher hoeslaken

Merken
Gemaakt van
Geschikt voor
Kleur
Christian Fischbacher Satijnen Hoeslaken (Col. 207)
143,00
Christian Fischbacher Satijnen Hoeslaken (Col. 010)
143,00
Christian Fischbacher Satijnen Hoeslaken (Col. 828)
143,00
Christian Fischbacher Satijnen Hoeslaken (Col. 305)
143,00
Christian Fischbacher Satijnen Hoeslaken (Col. 841)
143,00
Christian Fischbacher Satijnen Hoeslaken (Col. 307)
143,00
Christian Fischbacher Satijnen Hoeslaken (Col. 095)
143,00
Christian Fischbacher Satijnen Hoeslaken (Col. 025)
143,00

Het matras heeft veel te verduren, daarom beschermt u deze optimaal. Het Christian Fischbacher hoeslaken biedt de juiste bescherming. Bovendien ervaart u een heerlijk zachte ondergrond. Op dit hoeslaken slaapt u altijd comfortabel. Dankzij de uitstekende kwaliteit geniet u van het aangename gevoel. Bij Beste-dekbed.nl zijn we altijd op zoek naar exclusief en luxe beddengoed. Dit hebben we gevonden in de hoeslakens van Christian Fischbacher. Graag laten wij u kennismaken met dit merk.

Het juiste hoeslaken

Het hoeslaken beschermt uw matras tegen vuil en vocht. Wist u dat u tot wel 2 liter vocht per nacht verliest? Het hoeslaken vangt het eerste vocht op. Bovendien verlengt dit de levensduur van uw matras. Het Christian Fischbacher hoeslaken is gemaakt van Egyptisch katoen. Dit is een katoensoort met lange vezels. Deze vezels nemen veel vocht op. Bovendien zijn ze veel sterker dan gewone katoenvezels. Ook heeft Egyptisch katoen het voordeel dat het zacht aanvoelt. Dit hoeslaken is satijn geweven. Dit zorgt voor een glanzend uiterlijk en een extra zacht gevoel. Het Christian Fischbacher hoeslaken is dan ook zeer geschikt voor u. U wilt tenslotte comfortabel slapen.

Eindeloos combineren

Het Christian Fischbacher hoeslaken is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Kies voor wit, grijs of blauw. Daarnaast vindt u ook nog andere kleuren in ons assortiment. Dankzij de ruime keus kunt u eindeloos combineren met het beddengoed. Ook stemt u hier goed mee af op de inrichting van uw slaapkamer.

Het matras is makkelijk op te maken dankzij dit hoeslaken. De hoeslakens hebben een uitstekende pasvorm en hoge rekbaarheid. Het Egyptisch katoen is slijtvast en heeft een lange levensduur. Ook na veelvuldig wassen ziet het hoeslaken er nog steeds prachtig uit.

Onderhoud van het Christian Fischbacher hoeslaken

Een goede hygiëne in de slaapkamer is erg belangrijk. Verwissel minstens eenmaal per week het hoeslaken. De hoeslakens van dit merk mogen in de wasmachine. U wast het beddengoed op maximaal 60 graden. Laat het aan de buitenlucht drogen of volg de aanwijzingen op het wasetiket. Kies voor verschillende kleuren hoeslakens, dit zorgt voor de nodige afwisseling in uw slaapkamer.

Hoeslaken bestellen

In het assortiment van Beste-dekbed.nl vindt u alleen de beste kwaliteit. We staan bekend om ons luxe en exclusief beddengoed. Het Christian Fischbacher hoeslaken mag hierin niet ontbreken. We hebben niet voor niks voor dit merk gekozen. Kwaliteit, comfort en design staan voorop. Het Christian Fischbacher hoeslaken is vervaardigd in Zwitserland. Met de hand wordt dit beddengoed tot in detail afgewerkt.

U bestelt dit hoeslaken bij Beste-dekbed.nl. U heeft de keuze uit verschillende maatvoeringen. Het is belangrijk dat u de hoogte van het matras weet. Alleen zo sluit het hoeslaken perfect op het matras aan. Bij de hoeslakens heeft u de keuze uit modellen die geschikt zijn voor een matrashoogte tot 15 centimeter. Daarnaast hebben we hoeslakens voor het matras van 16-30 cm en het matras van 31-40 cm. Weet u de hoogte van het matras niet, meet dit zelf even op. De hoeslakens zijn verkrijgbaar voor het eenpersoons of tweepersoonsmatras. De breedtes variëren van 80 cm tot 180 cm. Let u ook even op de juiste lengte. Hierin heeft u de keuze uit een lengte van 200 cm tot 220 cm. Al deze hoeslakens vindt u in het assortiment van Beste-dekbed.nl.