• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Matrasbeschermer

Merken
Gemaakt van
Geschikt voor
Kleur
Uitverkoop op = op!
Plateau Molton P470
Plateau Molton P470
40,95 24,95
Damai Split-Topper Molton Night Kiss
69,45

Een matras heeft veel te verduren. Het is daarom belangrijk om voor een goede matrasbeschermer te kiezen. Er zijn veel verschillende soorten matrasbeschermers verkrijgbaar. Zo is er de matrasbeschermer die u tussen bedbodem en matras legt, maar ook die u tussen het matras en het hoeslaken legt. Deze laatste matrasbeschermer verlengt de levensduur van het matras. Bij Beste-dekbed.nl vindt u matrasbeschermers van een uitstekende kwaliteit. Niet alleen verlengt dit de levensduur van het matras, ook zorgt het voor een betere hygiëne. We raden in veel gevallen dan ook een matrasbeschermer aan.

Functie van de matrasbeschermer

Het matras wordt veel gebruikt. We staan er niet direct bij stil hoe ons matras er van binnen uitziet. De meeste matrassen bevatten veel huisstofmijt en ongedierte. Viezigheid verzamelt zich al snel in het matras. Voor een optimale hygiëne maakt u gebruik van een matrasbeschermer. Dit vangt het meeste vuil en vocht op, hiermee verlengt u de levensduur van het matras.

Met betrekking tot de matrasbeschermer is er veel keus. Zo is er de plateau molton die extra veel vocht opneemt. Dit is vooral geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Een droge slaapomgeving vermindert het aantal huisstofmijten. Waar u ook voor kiest, de matrasbeschermer is de beste barrière tegen vuil en vocht.

Het molton hoeslaken

Een veelgebruikte matrasbeschermer is het molton hoeslaken. Deze legt u onder het gewone hoeslaken, zodat er een dubbele laag ontstaat. Het gewone hoeslaken vangt het eerste vuil en vocht op. Bovendien is deze verkrijgbaar in mooie kleuren, zodat het bed een sfeervolle uitstraling krijgt. De molton matrasbeschermer ondersteunt de functie van het gewone hoeslaken. Zo wordt vocht extra goed geabsorbeerd. Hierdoor blijft uw matras langer droog, wat voor een hygiënische slaapomgeving zorgt.

De molton matrasbeschermers zijn verkrijgbaar van het merk Formesse Bella Donna. Deze vindt u bij Beste Dekbed in twee verschillende uitvoeringen. De Formesse Bella Donna Edel molton bestaat uit 82% katoen, 16% polyamide en 2% elastaan. Deze molton neemt transpiratievocht zeer goed op. Bovendien wordt uw matras goed beschermd tegen schadelijke zouten en mineralen. De Formesse Bella Donna Clima molton bestaat uit 100% natuurlijke tencel vezel. De vezels nemen veel vocht op. Daarnaast is deze matrasbeschermer van een uitstekende kwaliteit. Dankzij deze molton ervaart u minder nare geurtjes in het matras. De matrasbeschermers van Bella Donna zijn verkrijgbaar voor het eenpersoons- of tweepersoonsmatras.

Matrasbeschermer voor de split topper

Voor het split topper matras heeft u een speciale matrasbeschermer nodig. Deze is voorzien van een split, zodat deze perfect over de split topper past. Beste Dekbed heeft de split topper molton in het assortiment. Deze beschermt de topper optimaal tegen vuil en vocht. Het molton hoeslaken bestaat uit 100% kwaliteits katoen en neemt voldoende vocht op. Deze is geschikt voor splittoppers met een hoogte tot en met 8 cm en een splitlengte van 8 cm. De molton matrasbeschermer mag in de wasmachine tot 60 graden, ook mag deze in de droger. Deze matrasbeschermer is geschikt voor de meest gangbare toppers. Twijfelt u over de juiste maatvoering, meet dan altijd zelf de split op. Zo weet u zeker dat u de juiste matrasbeschermer koopt. Deze molton hoeslakens zijn verkrijgbaar in een breedte van 160 of 180 cm.

Het waterdichte hoeslaken

Soms heeft u behoefte aan iets meer bescherming van het matras. Heeft u last van nachtelijk zweten of heeft u te maken met bedwateren, dan kiest u voor de waterdichte matrasbeschermer. Deze is bij Beste-dekbed.nl verkrijgbaar onder het merk Formesse. We garanderen dat er geen druppel vocht door deze matrasbeschermer heen dringt. Dit zorgt niet alleen voor een betere hygiëne, ook werkt deze matrasbeschermer anti allergisch.

Een waterdichte matrasbeschermer is ook een aanrader voor kinderen die bedplassen of ouderen die last hebben van ongewild urineverlies. Hiermee blijft het matras hygiënisch schoon en droog. De waterdichte matrasbeschermer heeft zijkanten die gemaakt zijn van een soepele jersey stof. Hierdoor past het zeer goed over het matras heen. Het waterdichte hoeslaken is geschikt voor matrassen met een hoogte van 12 cm tot en met 26 cm. U heeft de keuze uit verschillende maatvoeringen. Deze zijn allemaal verkrijgbaar bij Beste-dekbed.nl.