• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Percal hoeslaken

Merken
Gemaakt van
Geschikt voor
Kleur
Dommelin Hoeslaken Percal Katoen - Aubergine
32,50
Dommelin Hoeslaken Percal Katoen - Lila
32,50
Dommelin Hoeslaken Percal Katoen - Donkergrijs
32,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Bruin (557)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Wit (510)
69,50
Dommelin Hoeslaken Percal Katoen - Lichtgrijs
32,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Rosso (580)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Terracotta (577)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Lichtgeel (532)
69,50
Dommelin Topper Hoeslaken Percal Katoen - Leisteengrijs (554)
32,50
Dommelin Topper Hoeslaken Percal Katoen - Okergeel (546)
32,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Zwart (533)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Aubergine 582
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Choco (575)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Ecru (528)
69,50
Dommelin Split-Topper Hoeslaken Percal Katoen - Beige (516)
69,50
Dommelin Topper Hoeslaken Percal Katoen - Lichtroze (530)
32,50
Dommelin Topper Hoeslaken Percal Katoen - Camel (518)
32,50
Dommelin Topper Hoeslaken Percal Katoen - Beige (516)
32,50
Dommelin Topper Hoeslaken Percal Katoen - Wit (510)
49,50
Dommelin Hoeslaken Percal Katoen - Zwart
32,50
Dommelin Hoeslaken Percal Katoen - Fuchsia
32,50
Dommelin Hoeslaken Percal Katoen - Terracotta
32,50
Dommelin Hoeslaken Percal Katoen - Jeans Blauw
32,50

Het percal hoeslaken voelt zijdezacht en lekker koel op de huid. Met een prachtige glans is dit een aanwinst voor uw slaapkamer. Dit hoeslaken is van een uitstekende kwaliteit en laat u comfortabel slapen. Beste-dekbed.nl heeft het percal hoeslaken in het assortiment opgenomen. Het merk Dommelin biedt een hoge kwaliteit bedtextiel tegen betaalbare prijzen. Hierbij is er veel aandacht voor kwaliteit, maatwerk en slaapcomfort.

Het topper hoeslaken

Voor extra slaapcomfort maakt u gebruik van een topper matras. Deze legt u bovenop het gewone matras. Het topper matras is dunner dan het gewone matras, hier heeft u een apart hoeslaken voor nodig. Speciaal voor topper matrassen hebben we het Dommelin topper hoeslaken in ons assortiment. Dit percal hoeslaken bestaat uit 100% percal katoen. Dankzij de perfecte pasvorm past het hoeslaken over het éénpersoons- of tweepersoonsmatras.

We adviseren altijd een hoeslaken over het topper matras te leggen. Hiermee wordt het matras goed beschermd tegen vuil en vocht. Zo verlengt u de levensduur van uw topper matras. Bovendien zorgt het voor een hygiënische slaapomgeving.

De eigenschappen van percal katoen

Het percal hoeslaken kent vele positieve eigenschappen. Percal is een katoensoort die veel luxer aanvoelt dan gewoon katoen. Het is minder glad dan satijn maar geeft wel een koel gevoel op de huid. Het is een natuurlijk product dat vocht zeer goed absorbeert. Hiermee is het een geschikt hoeslaken voor verschillende soorten slapers. Met betrekking tot de kwaliteit ligt percal tussen katoen en satijn. Dankzij de lange vezels en speciale weving zullen percal hoeslakens niet snel pillen. Hierdoor blijft het hoeslaken langdurig mooi. De stof is sterk, licht en voelt zacht aan. Kortom, het percal hoeslaken is er speciaal voor u.

Net als alle katoenen hoeslakens mag ook het percal hoeslaken in de wasmachine. Was nieuwe hoeslakens de eerste keer apart, hiermee voorkomt u dat kleuren afgeven. Het percal hoeslaken wast u daarna volgens voorschrift op het etiket. Door het wasgoed buiten te drogen krijgt het een frisse lentegeur.

Prachtige kleuren

Dit hoeslaken heeft een prachtige en vooral luxe uitstraling. Deze is bij Beste-dekbed.nl verkrijgbaar in de kleuren wit, ecru of rosso. De witte hoeslakens zijn overal mee te combineren, zowel met donker- als lichtgekleurd beddengoed. Wit heeft een frisse en hygiënische uitstraling. Ecru is iets donkerder en mooi te combineren met gekleurd beddengoed. Het hoeslaken rosso heeft een dieprode kleur. De romantische uitstraling past binnen de moderne slaapkamer.

De hoeslakens zijn kleurecht, dit betekent dat de kleuren niet snel vervagen. Zoals u van ons gewend bent bieden we alleen de beste kwaliteit beddengoed. Het Dommelin percal hoeslaken past dan ook binnen onze werkwijze.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Het is belangrijk dat u het juiste percal hoeslaken koopt. Voor het topper matras heeft u altijd een ander hoeslaken nodig dan voor het normale matras. Het hoeslaken leveren we in verschillende afmetingen. Voor het eenpersoonsbed kunt u kiezen uit een breedte van 80, 90 of 100 centimeter. Let ook goed op de lengte van het matras, deze is niet bij iedereen hetzelfde. Het hoeslaken is verkrijgbaar in een lengte variërend van 200 tot 220 centimeter. Kies bij het hoeslaken voor een topper matras ook gelijk de juiste topper hoogte. Alleen zo kunnen we de juiste maat leveren. Het kan voorkomen dat uw matrasmaat er niet bijstaat. In dit geval leveren we maatwerk. Neem contact met ons op via de e-mail of telefonisch, wij helpen u graag verder. Voor comfortabel slapen kiest u voor een hoeslaken van Beste-dekbed.nl.