• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jersey hoeslaken

Merken
Gemaakt van
Geschikt voor
Kleur
Formesse Bella Donna Jersey Hoeslaken - Blauwgrijs (0209)
49,95
Formesse Bella Donna Jersey Hoeslaken - Licht Antraciet (0215)
99,00
Formesse Bella Donna Jersey Hoeslaken - Zilver (0520)
74,00
Damai Split-Topper Hoeslaken Multiform - Grijs
56,45
Damai Split-Topper Hoeslaken Multiform - Ivoor
56,45
Damai Split-Topper Hoeslaken Multiform - Taupe
56,45
Formesse Bella Gracia Jersey Hoeslaken - Wit (1000)
64,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Wit (1000)
149,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Parelgrijs (0710)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Lichtgrijs (0703)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Grijs (0701)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Pastelgroen (0629)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Pistache (0532)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Amethyst (0528)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Lavendel (0526)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Lucht Blauw (0523)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Lichtblauw (0522)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Silver (0520)
149,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Navy (0507)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Licht Antraciet (0215)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Antraciet (0213)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Karmijnrood (0188)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Truffel (0126)
149,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Platinum (0125)
89,95

Een van de zachte hoeslakens is het jersey hoeslaken. De stof lijkt op fijn breiwerk en voelt heerlijk zacht aan. Bovendien heeft het een hoge rekbaarheid. Dit is belangrijk, alleen zo sluit het hoeslaken goed aan op uw matras. Het jersey hoeslaken is verkrijgbaar bij Beste-dekbed.nl. Deze bieden we aan van het merk Formesse Bella Donna, maar ook van andere merken. We vinden kwaliteit erg belangrijk, we bieden dan ook alleen luxe en exclusief beddengoed. In ons assortiment vindt u hoeslakens van een uitstekende kwaliteit, verkrijgbaar in prachtige kleuren. Omdat alleen het beste goed genoeg is.

Bella Donna Jersey hoeslaken

Jersey is geen stof maar een bepaalde breibinding. Hierdoor krijgt de stof een mooi uiterlijk dat doet denken aan een breiwerk. Deze manier van fabriceren wordt veel toegepast bij hoeslakens. Het jersey hoeslaken krijgt hierdoor een hogere rekbaarheid. Dit is zeer belangrijk bij hoeslakens, ze worden over het matras gespannen.

Bij het Bella Donna Jersey hoeslaken is er gebruik gemaakt van Egyptisch katoen. Dit is van een hogere kwaliteit dan gewoon katoen. De vezels van Egyptisch katoen zijn langer en sterker. Daarnaast is er 3% elasthaan toegevoegd, dit zorgt voor een nog betere rekbaarheid. Ook voegt het merk aloë vera en zijde proteïne aan de vezels toe. Hierdoor valt het jersey hoeslaken Bella Donna zacht en soepel over het matras. Bij aanraking met het hoeslaken voelt u de luxe die dit beddengoed met zich meebrengt.

De mooiste kleuren voor u

Formesse Belladonna staat bekend om de levendige kleuren. Het jersey hoeslaken van dit merk is verkrijgbaar in maar liefst 54 mooie kleuren. Neutrale kleuren als wit, grijs en zwart zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. Daarnaast heeft u een ruime keus aan vrolijke, zomerse of opvallende kleuren. Denk hierbij aan lichtblauw, pastelgroen, truffel of flamingo. U kunt eindeloos combineren dankzij de ruime keuze aan verschillende kleuren. Zo geeft u uw slaapkamer een eigentijdse sfeer. Kies voor een of meerdere kleuren en wissel regelmatig af.

Damai jersey hoeslaken

Ook het jersey hoeslaken van het merk Damai vindt u in ons assortiment. Deze hoeslakens zijn speciaal voor het split topper matras. Een topper gebruikt u om uw huidige matras te ontzien, maar ook om extra slaapcomfort te realiseren. De split topper is geschikt voor tweepersoonsbedden met een verstelbare bodem. Hier heeft u een speciaal hoeslaken voor nodig, dat zich mooi om de split vormt. Het Damai split topper hoeslaken is gemaakt van 100% katoen. Hierbij zijn de fijnste garens toegepast.

Dit hoeslaken voelt heerlijk zacht aan, bovendien heeft het een hoge elasticiteit. Het split topper jersey hoeslaken is geschikt voor toppers met een split van 80 cm en een hoogte tot 12 cm. Deze hoeslakens zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, die zeer goed te combineren zijn met het dekbedovertrek.

Maatvoering van het jersey hoeslaken

Weet u niet welke maat u moet nemen? Neem bij het jersey hoeslaken dezelfde maat als uw matras. Het eenpersoonsmatras heeft vaak een breedte van 90 cm, ook zijn er eenpersoons matrassen met een breedte van 100 cm. Is het matras smaller, dan past het hoeslaken van 90 cm hier prima omheen. Voor het tweepersoonsmatras kiest u een jersey hoeslaken met een breedte van 160 cm tot en met 200 cm. Dit zijn de meest gangbare maten van matrassen. Twijfelt u, neem dan zelf even de maten van het matras op. Kijkt u ook naar de lengte van het matras, deze kan variëren van 200 cm tot en met 220 cm.

Altijd de beste kwaliteit

Het hoeslaken is van een uitstekende kwaliteit. Het is pillingvrij, kreukvrij en voelt comfortabel aan. U slaapt heerlijk op een jersey hoeslaken uit ons assortiment. We hebben altijd een ruime keus. Met betrekking tot het onderhoud mag het hoeslaken in de wasmachine en droger. Let hierbij op de wasvoorschriften op het etiket. Beste-dekbed.nl is aanbieder van luxe en exclusief beddengoed. Ons jersey hoeslaken is speciaal voor u gemaakt.