• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bella Donna Topper hoeslaken

Merken
Gemaakt van
Kleur
Geschikt voor
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Wolwit (0114)
59,00
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Wit (1000)
95,00
Formesse Bella Donna Xl Topper Hoeslaken
67,00
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Aquamarijn (0639)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Mango (0704)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Fuchsia (0540)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Antraciet (0213)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Jeans Blauw (0211)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Azuur (0180)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Platinum (0125)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Koffie (0123)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Linnen (0119)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Lichtgeel (0091)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Cabernet (0033)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Magenta (0192)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Lichtgrijs (0703)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Oranje (0702)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Appelgroen (0631)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Flamingo (0539)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Lila (0525)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Zilver (0520)
112,00
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Arctic Blue (0302)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Karmijnrood (0188)
57,50
Formesse Bella Donna Topper Hoeslaken - Mushroom (0115)
57,50

Een topper matras zorgt voor extra slaapcomfort. Dit matras legt u bovenop uw gewone matras. De topper is dunner dan het normale matras. Hiervoor heeft u een apart hoeslaken nodig. Het Bella Donna topper hoeslaken is van hoge kwaliteit en past precies om het topper matras. Met een keuze uit maar liefst 50 verschillende kleuren kunt u eindeloos combineren. Kies voor kwaliteit en laat u verrassen door het zijdezachte gevoel van dit bijzondere topper hoeslaken.

Egyptisch mako katoen

Bella Donna is een Duits merk dat voor kwaliteit staat. De hoeslakens van Bella Donna zijn gemaakt van Egyptisch katoen. Deze katoensoort staat bekend als het beste katoen ter wereld. De lange vezels zijn sterker en nemen veel vocht op. Bovendien voelt Egyptisch katoen veel zachter aan. Dit wordt nog eens extra versterkt door de toegevoegde zijdeproteïnen en aloë vera.

Het fijne garen wordt gezengd en getwijnd. Tijdens het zengen wordt het katoengaren door een vlam gehaald. Hiermee worden oneffenheden van de katoendraad verwijderd. Het in elkaar draaien van twee draden heet twijnen. Dankzij dit bijzondere proces ontstaat er een zware kwaliteit stof. Bella Donna besteedt veel aandacht aan haar hoeslakens. Het Bella Donna topper hoeslaken is dan ook een absolute aanrader.

De toegevoegde zijdeproteïne en aloë vera zorgen voor een zachte touch. Dit voelt u zodra uw huid in aanraking komt met het Bella Donna topper hoeslaken. Dit betekent heerlijk wegdromen terwijl u zich onderdompelt in luxe en comfort.

Een lange levensduur

Het topper hoeslaken beschermt uw matras tegen vuil en vocht. U verschoont het bed minimaal één keer per week, zo behoudt u een hygiënische slaapomgeving. Het hoeslaken wordt intensief gebruikt en veelvuldig gewassen. Veel stoffen gaan na enige tijd pillen. Hierbij ontstaan er bolletjes of pluisjes op de stof. Het pillen wordt veroorzaakt door slijtage, een slechte kwaliteit of losse vezels die door wrijving vast blijven zitten. De topper hoeslakens van Bella Donna zijn dankzij het hoogwaardige getwijnde garen pillingvrij. Er ontstaan geen vervelende pluisjes op het hoeslaken, ook niet bij intensief gebruik.

De lange levensduur zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien heeft het Bella Donna topper hoeslaken nog veel meer te bieden. Het jersey hoeslaken bestaat voor 3% uit elastaan. Dit zorgt voor een grote terugsprongkracht. Op elk topper matras ligt het hoeslaken perfect zonder kreuken of plooien achter te laten. Dankzij de grote veerkracht hoeft u het hoeslaken vooraf niet te strijken.

Eenvoudig het bed opmaken

Heeft u ook altijd moeite met het opmaken van het bed? Het hoeslaken zit verkeerd om of u krijgt dit niet goed om het matras. Bella Donna heeft hier de perfecte oplossing voor bedacht. Ieder topper hoeslaken is voorzien van een hoek met een etiket. Trek deze hoek als eerste om de rechterbovenhoek van uw matras. U zult merken dat dankzij deze opmaaktechniek het hoeslaken direct goed zit. Nooit meer draaien met het hoeslaken, uw bed opmaken wordt zo wel heel eenvoudig.

Op het etiket vindt u de wasvoorschriften. U mag het Bella Donna topper hoeslaken op maximaal 60 graden wassen. Hiermee is het hoeslaken zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. We adviseren het hoeslaken aan de buitenlucht te drogen, dit verlengt de levensduur en zorgt voor een frisse wind door uw wasgoed.

Altijd een ruime keus

We hebben prachtige moderne kleuren in ons assortiment. Houdt u van bordeauxrood, licht antraciet of toch liever koninklijk blauw? De ruime keuze maakt het mogelijk om prachtige combinaties met uw beddengoed te maken. Kies voor een hoge kwaliteit en perfecte pasvorm met het Bella Donna topper hoeslaken van Beste-dekbed.nl.