• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bella Donna Premium

Merken
Gemaakt van
Kleur
Geschikt voor
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Cabernet (0033)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Karmijnrood (0188)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Wit (1000)
149,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Zwart (0101)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Licht Antraciet (0215)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Lichtgeel (0091)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Wolwit (0114)
159,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Antraciet (0213)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Truffel (0126)
149,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Silver (0520)
149,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Amethyst (0528)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Grijs (0701)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Linnen (0119)
129,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Navy (0507)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Lucht Blauw (0523)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Pistache (0532)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Lichtgrijs (0703)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Lichtblauw (0522)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Pastelgroen (0629)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Parelgrijs (0710)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Vanille (0111)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Mushroom (0115)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Platinum (0125)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Lavendel (0526)
89,95

Een hoeslaken van topkwaliteit, dat is de Bella Donna Premium. Deze hoeslakens worden geproduceerd door het Duitse familiebedrijf Formesse. Ze noemen hun eigen productie de koningin onder de hoeslakens, en dat kunnen wij beamen. De fijnste kwaliteit en een uitstekende pasvorm maken deze hoeslakens tot exclusief beddengoed. Bijzonder aan deze hoeslakens is de speciale textielveredeling die wordt toegepast. Hierdoor hebben de hoeslakens een prachtige glans. De Bella Donna Premium hoeslakens zijn verkrijgbaar in 24 levendige kleuren. Deze vindt u allemaal in het assortiment van Beste Dekbed.

Merceriseren

De Bella Donna Premium valt op dankzij het glanzende uiterlijk. Bovendien is dit een hoeslaken dat uitermate sterk is. Formesse maakt gebruik van de techniek merceriseren. Deze textielveredeling wordt al sinds 1844 gebruikt, omdat ook in die tijd exclusieve stoffen erg geliefd waren. Niet al het katoen is geschikt om te merceriseren. De hoeslakens van Bella Donna bestaan uit Egyptisch katoen. Deze katoensoort heeft langere vezels en is van een hoge kwaliteit. Eerst wordt het katoen gezengd en gereinigd, daarna vindt het merceriseren plaats. Hierbij wordt het katoen maximaal uitgerekt en gemengd met een geconcentreerde natriumhydroxide oplossing. As gevolg hiervan zwellen de katoenvezels op. Dit zorgt voor een grote sterkte van de katoenvezels. Ook krijgt het een prachtige glans en houdt het de kleuren beter vast. Nog een voordeel is de maatvastheid van het hoeslaken.

Bella Donna Premium is zeer zacht

Komt u in aanraking met dit hoeslaken, dan merkt u hoe zacht en soepel dit aanvoelt. Aan het Egyptisch katoen zijn aloë vera en zijde proteïne toegevoegd. Deze maken de stof uitermate zacht. Slapen op dit hoeslaken voelt dan ook zeer luxe en exclusief aan. Van het Bella Donna Premium hoeslaken mag u de beste kwaliteit verwachten. Eindelijk een hoeslaken dat met zijn unieke eigenschappen precies aansluit op uw wensen.

Perfecte pasvorm

De hoeslakens uit deze collectie sluiten altijd mooi aan op het matras. Dankzij de speciale techniek en het gebruik van Egyptisch katoen ontstaat er een hoge elasticiteit met een perfecte pasvorm. Bij het opmaken van het bed trekt het hoeslaken zichzelf strak. Hierdoor ontstaan er geen plooien en vouwen. Deze hoeslakens zijn geschikt voor normale matrassen met een dikte van 12 cm tot en met 26 cm.

Het opmaken van uw bed was nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij Bella Donna Premium. In één hoek van het hoeslaken vindt u het etiket met maatvoering en wasvoorschriften. Deze hoek trekt u met het etiket over de rechter bovenzijde van het matras. Het hoeslaken zit gelijk goed, zo eenvoudig was een bed opmaken nog nooit geweest. Deze manier van opmaken geldt voor alle hoeslakens van Formesse Bella Donna, zowel de Premium als de normale uitvoering.

Onderhoud van het hoeslaken

Verschoon uw bed regelmatig, dit komt de hygiëne ten goede. Wees niet bang om deze hoeslakens te wassen. De hoge kwaliteit gaat niet verloren, het hoeslaken mag op 60 graden gewassen worden. Ook mag de Bella Donna Premium in de droger. U hoeft dit hoeslaken niet te strijken. Bij het opmaken van het bed trekt het hoeslaken zich zonder kreuken strak, dit bespaart u veel werk. Bijzonder aan dit hoeslaken is dat het pillingvrij is. Ook na veelvuldig wassen ontstaan er geen ontsierende katoenbolletjes op de stof. Hiermee bent u verzekert van de beste kwaliteit.

Mooie diepe kleuren

De techniek merceriseren zorgt ervoor dat het katoen een hogere verfopname krijgt. Hierdoor wordt de kleurstof zeer goed opgenomen. De Bella Donna Premium is dan ook enorm kleurvast, en dat ziet u. De kleuren verbleken niet tijdens het wassen, zo blijft het hoeslaken altijd mooi. U heeft de keuze uit 24 aansprekende kleuren waaronder lavendel, platinum of karmijnrood. Kies uw favoriete kleur en combineer met het overige beddengoed of de inrichting van uw slaapkamer. Deze prachtige en exclusieve hoeslakens vindt u in het assortiment van Beste-dekbed.nl.