• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoeslakens

Merken
Gemaakt van
Geschikt voor
Kleur
Formesse Bella Gracia Jersey Hoeslaken - Wit (1000)
64,95
Formesse Bella Donna Jersey Hoeslaken - Zilver (0520)
74,00
Formesse Bella Donna Jersey Hoeslaken - Licht Antraciet (0215)
99,00
Formesse Bella Donna Jersey Hoeslaken - Navy (0507)
49,95
Damai Split-Topper Hoeslaken Multiform - Grijs
56,45
Damai Split-Topper Hoeslaken Multiform - Ivoor
56,45
Damai Split-Topper Hoeslaken Multiform - Taupe
56,45
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Wit (1000)
149,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Parelgrijs (0710)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Lichtgrijs (0703)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Grijs (0701)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Pastelgroen (0629)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Pistache (0532)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Amethyst (0528)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Lavendel (0526)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Lucht Blauw (0523)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Lichtblauw (0522)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Navy (0507)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Licht Antraciet (0215)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Antraciet (0213)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Karmijnrood (0188)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Truffel (0126)
149,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Platinum (0125)
89,95
Formesse Bella Donna Premium Jersey Hoeslaken - Linnen (0119)
129,95

Met hoeslakens beschermt u uw matras tegen vuil en vocht. Hoeslakens zijn dan ook onmisbaar voor elk matras. Onder de hoeslakens heeft u de keuze uit verschillende materialen, afmetingen en modellen. Ook is er het hoeslaken speciaal voor het topper matras, split topper matras of extra hoge matrassen. De kwaliteit speelt een belangrijke rol. Beste Dekbed selecteert alleen de beste hoeslakens. Deze zijn verkrijgbaar van het merk Formesse Bella Donna, Caresse en Christian Fischbacher. Met een van deze hoeslakens koopt u niet alleen een uitstekende kwaliteit, ook zijn deze verkrijgbaar in prachtige kleuren.

De functie van hoeslakens

Hoeslakens verhogen de hygiëne. Het vangt het eerste vocht op waardoor uw matras minder snel vochtig wordt. Ook beschermen ze het matras tegen vuil. Belangrijk, een matras gaat jarenlang mee. Het hoeslaken is eenvoudig uit te wassen en gemakkelijk verwisselbaar. Hoeslakens zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Hierdoor is het mogelijk om de kleur mooi af te stemmen op de inrichting van slaapkamer.

Hoeslakens van jersey

Vaak wordt gedacht dat jersey een stof is. Dit klopt niet, jersey is een bepaalde breibinding. Hierbij heeft u de keuze uit katoenen of wollen jersey. Jersey stof ziet eruit als een fijn breiwerk. Dit wordt vaak toegepast bij hoeslakens, voornamelijk vanwege de hoge rekbaarheid. U heeft bij Beste-dekbed.nl een grote keus in jersey hoeslakens. Deze zijn verkrijgbaar voor het eenpersoons- of tweepersoonsmatras. Het is hierbij belangrijk om te kijken welk matras u heeft. Voor een normaal matras gebruikt u andere hoeslakens dan voor een topper matras.

Hoeslakens van Egyptisch katoen

Katoen is een natuurlijke stof dat aangenaam aanvoelt. Het neemt veel vocht op en is zeer sterk. Een bijzondere katoensoort is het Egyptisch katoen. Dit voelt heerlijk zacht en kent een lange levensduur. Egyptisch katoen bestaat uit lange draden, hierdoor neemt het veel vocht op. Dit katoen is van een luxe kwaliteit, en dat merkt u. Hoeslakens van Egyptisch katoen zijn verkrijgbaar in een aantal prachtige en zachte kleuren.

Hoeslakens voor het topper matras

Een topper matras zorgt voor extra comfort tijdens het slapen. Net als het gewone matras beschermt u ook het topper matras. Daarom kiest u voor de speciale hoeslakens. Het is hierbij belangrijk om te kijken naar de hoogte van de topper. Beste Dekbed heeft een ruim assortiment hoeslakens voor de topper tot 8 cm hoogte. Daarnaast zijn er hoeslakens voor de stevige topper tot 12 cm en de zachte topper tot 12 cm hoogte.

Bij een bed met verstelbare bodem maakt u gebruik van een split topper matras. Hiervoor zijn aparte hoeslakens verkrijgbaar. Deze hebben een perfecte pasvorm en sluiten mooi aan op het matras. De hoeslakens zijn geschikt voor splittoppers van verschillende merken. Let u hierbij goed op de beschrijving. Sommige hoeslakens zijn niet geschikt voor de Auping split topper, omdat deze een langere split hebben.

Het dik matras

Het normale matras heeft een hoogte van 12 tot 26 cm. Een dik matras is hoger dan 26 cm. Hiervoor koopt u aparte hoeslakens. Deze passen perfect en blijven mooi zitten. De hoeslakens voor het dik matras zijn bij Beste Dekbed verkrijgbaar van de merken Formesse en Christian Fischbacher.

Kies de kleur die bij u past

Welke kleur hoeslaken u ook zoekt, u vindt het altijd bij Beste-dekbed.nl. We hebben meer dan 160 verschillende hoeslakens in ons assortiment. Van stralend wit tot azuurblauw of romantisch rood, welke kleur past bij u? Kies uw favoriete kleur of ga eens voor iets heel anders. Dankzij de ruime keuze aan kleuren kunt u eindeloos combineren met dekbedovertrekken of de inrichting van uw slaapkamer. De hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor het eenpersoonsmatras kiest u een hoeslaken met een breedte van 90 tot 100 cm. Daarnaast hebben we hoeslakens met een breedte van 120 tot 130 cm, geschikt voor de twijfelaar. Voor het tweepersoonsmatras hebben we ook een ruime keus in hoeslakens. Deze variëren van 140 tot 160 cm breed tot de grote maten van 200 tot 220 cm breed.

We doen er alles aan om u een ruime keus te bieden. Beste Dekbed selecteert luxe en exclusief beddengoed. Comfortabel slapen doet u op een van onze luxe hoeslakens.