• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zomerdekbed

Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Auping Eendendonzen Zomerdekbed Comfort Natuur
199,00
Auping Eendendonzen Zomerdekbed Deluxe Natuur
329,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Classic
149,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Princess
209,00
Beds & Bedding Kamelenharen Zomerdekbed
154,50
Beds & Bedding Linnen Zomerdekbed
269,00
Beds & Bedding Katoenen Zomerdekbed
99,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Supreme
459,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Romance Gold
259,00

In de zomer kunt u soms wakker liggen door de warmte. Veel mensen vinden het toch prettig om een dekbed om zich heen te voelen Dit zorgt voor een geborgen gevoel, waardoor u beter slaapt. Het zomerdekbed voelt koel en luchtig aan. Hierdoor ervaart u geen of minder warmte en slaapt veel rustiger. Het juiste zomerdekbed sluit goed aan op uw persoonlijke behoeften. Bij Beste-dekbed.nl vindt u kwalitatieve zomerdekbedden voor het eenpersoons- of tweepersoonsbed. We hebben alleen de beste merken voor u geselecteerd.

Zomerdekbed met ganzendons

Ganzendons is een zeer luchtige vulling. Het is geschikt als zomerdekbed, maar dankzij zijn hoge isolatiewaarde ook als winterdekbed. Het donzen zomerdekbed geeft u een luxe gevoel. De vulling ventileert goed, iets dat zeer prettig is tijdens de zomermaanden. Bovendien neemt het voldoende vocht op. Het voordeel van een ganzendonzen vulling is dat het zich goed naar uw lichaam vormt. Welke slaper u ook bent, u ervaart het grootste comfort met dit zomerdekbed.

Het Beds & Bedding zomer donzen dekbed Princess is een heerlijk licht en comfortabel zomerdekbed. Dit is gevuld met 90% ganzendons dat afkomstig is van boerderijganzen. Deze boerderijen werken volgens de European Down Feather Association. Hierbij staat dierenwelzijn op de eerste plaats. Dit dekbed is verkrijgbaar als eenpersoons zomerdekbed met een breedte van 140 cm of 160 cm. Ook kunt u kiezen voor het tweepersoons model, met een breedte die varieert van 200 cm tot en met 260 cm. Van hetzelfde merk vindt u het zomerdekbed Romance Gold of Supreme in ons assortiment. Deze zomerdekbedden bestaan uit 100% ganzendons van een zeer fijne kwaliteit. De donsvlokken die gebruikt zijn houden veel lucht vast. Hierdoor is de ventilatie optimaal, bovendien voelt het heerlijk licht aan. Het ganzendons zomerdekbed is zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Eendendons zomerdekbed

Zoekt u een voordelig donzen zomerdekbed, dan bieden wij het dekbed gevuld met eendendons. In ons assortiment hebben we deze van het merk Beds & Bedding en Auping. Deze dekbedden zijn zeer geschikt voor iedereen die luxe tegen een betaalbare prijs wil. Het merk Auping brengt u het zomerdekbed Air Nature, dat voorzien is van Nomite tijk. Ook is dit beddengoed voorzien van rds certificering. Onder het Beds & Bedding zomer donzen dekbed Classic slaapt u heerlijk koel.

Wol en katoen

Een bijzonder zomerdekbed is het Beds & Bedding zomerdekbed met kameelhaar. De vulling bestaat uit de zachte onderharen van kamelen, waardoor het een hoge vochtregulatie heeft. Door de zwaardere vulling voelt u het dekbed om u heen, iets dat bij veel mensen de voorkeur heeft.

Een zomerdekbed met plantaardige vulling is het Beds & Bedding zomerdekbed Coton. Van katoen is bekend dat het vocht goed reguleert en sterk ademend is. Bovendien is het zeer sterk en heeft een lange levensduur. Dit zomerdekbed is wasmachine wasbaar.

Keuze tussen linnen en synthetisch

Linnen is een echte zomerstof. Het houdt warmte niet vast en voelt luchtig aan. Daarnaast vangt het vocht zeer goed op en is hiermee ideaal voor mensen die last hebben van nachtelijk zweten. Het Beds & Bedding zomerdekbed linnen bestaat uit een vulling van 60% linnen en 40% katoen. Dit zomerdekbed is wasbaar op 60 graden. Bij Beste Dekbed is dit model verkrijgbaar met een lengte van 200 of 220 cm en een breedte van 140 tot en met 260 cm.

Het Beds & Bedding zomer synthetisch dekbed Technicel is anti-allergisch en antibacterieel. Dit zomerdekbed is dan ook zeker aan te raden voor mensen met een allergie of verminderde weerstand. De synthetische vezel voelt licht aan, het ideale zomerdekbed voor u. Dankzij het speciale productieproces krimpt de tijk minimaal, hierdoor is dit zomerdekbed wasbaar op 60 graden.

Lekker slapen met Beste-dekbed.nl

We vinden het belangrijk dat u van een goede nachtrust geniet. We zijn altijd op zoek naar luxe en exclusief beddengoed, zodat u uitgerust wakker wordt. Het zomerdekbed van Beste Dekbed is van een hoge kwaliteit. Of u nu kiest voor een donzen vulling of een vulling van katoen, u vindt het in ons assortiment. Daarnaast zijn alle dekbedden leverbaar in verschillende maten en lengtes.