• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Winterdekbed

Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Supreme
609,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Princess
309,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Romance Gold
409,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Classic
189,00

Een goede nachtrust is erg belangrijk. De kwaliteit van uw slaap hangt onder meer af van de omgeving, het bed en beddengoed. Tijdens de wintermaanden moet u het niet te koud krijgen, dit verstoort uw slaap. Een winterdekbed zorgt ervoor dat u het voldoende warm heeft. Hierdoor slaapt u comfortabel en wordt uitgerust wakker. Bent u op zoek naar een winterdekbed, dan vindt u deze bij Beste-dekbed.nl We hebben een ruim assortiment dekbedden van hoge kwaliteit. Deze zijn leverbaar in verschillende breedtes en lengtes, maar ook met verschillende vullingen.

Warmteklasse van het winterdekbed

Dekbedden worden ingedeeld in verschillende warmteklassen. Hiermee weet u precies wat u koopt. Het winterdekbed is van warmteklasse 1. Deze dekbedden bieden een uitstekende warmte-isolatie. Het winterdekbed is aan te raden tijdens de wintermaanden, maar bijvoorbeeld ook in de lente of de herfst. Het Nederlandse weer kan erg wisselvallig zijn. Heeft u het snel koud, dan is dit het ideale dekbed voor u en eventueel uw partner.

Winterdekbed met ganzendons

De beste isolatie biedt het dons gevulde dekbed. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van eendendons of ganzendons. De donsveertjes zijn afkomstig van Poolse of Tsjechische ganzen of uit andere streken. Ganzen uit een kouder klimaat bezitten grotere donsveren. Grote donsvlokken hebben een groot vulvermogen, waardoor de isolatiewaarde hoger ligt. Een goed voorbeeld hiervan is het winterdekbed met Pilsener ganzendons. De donsveertjes zijn afkomstig van boerderijganzen uit de regio Pilsener in Tsjechië. Deze vulling houdt lucht zeer goed vast, waardoor het een uitstekende isolatiewaarde heeft. Het winterdekbed met deze vulling is bij Beste-dekbed.nl verkrijgbaar onder het merk Beds & Bedding Romance Gold.

Van hetzelfde merk en met een vulling van ganzendons hebben we het dekbed Princess of Supreme. Het Princess dekbed bestaat uit 90% ganzendons, het Supreme dekbed bevat 100% ganzendons.

Kiezen voor eendendons

U kunt ook kiezen voor een winterdekbed gevuld met eendendons. Vaak wordt gedacht dat het van een mindere kwaliteit is, maar niets is minder waar. De isolatiewaarde van eendendons ligt op 87% in vergelijking met ganzendons. Het gaat bij dit winterdekbed vooral om het percentage dons. Een donzen dekbed mag alleen zo genoemd worden wanneer het minstens 65% dons bevat. In ons assortiment hebben we het winterdekbed met 65% eendendons. Voor de winterperiode is dit een uitstekende keus, bovendien zijn deze dekbedden naar verhouding goedkoper. Het eendendons gevulde beddengoed is bij ons verkrijgbaar onder de naam Beds & Bedding Oostenrijks dekbed Tiroler of Beds & Bedding winter donzen dekbed Classic.

Anti allergie beddengoed

Heeft u last van astma of een huisstofmijtallergie, dan ervaart u verschillende klachten. Deze kunnen variëren van een loopneus tot benauwdheid. Kies bij een allergie altijd voor een anti allergisch winterdekbed. Een donzen vulling neemt vocht uitstekend op, hierdoor krijgt huisstofmijt minder kans. De Nomite tijk is ideaal voor mensen met een allergie. Deze fijn geweven tijk zorgt ervoor dat huisstofmijt niet binnen kan dringen. Hierdoor blijft het dekbed vrij van deze kleine beestjes. U slaapt rustiger of wordt minder vaak wakker, de anti allergische dekbedden zijn voorzien van Nomite keurmerk.

Voordelige winterdekbedden

We vinden het belangrijk dat u een goede nachtrust heeft. Daarom kiest u voor een winterdekbed als uw woning niet goed geïsoleerd is of wanneer u het snel koud heeft. Ook over de prijs hoeft u niet wakker te liggen: u heeft al een donzen winterdekbed voor nog geen €200. Onze dekbedden zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. We geven u de keus uit het eenpersoons- of tweepersoons dekbed. Tevens kunt u bij het tweepersoonsbed kiezen voor twee afzonderlijke eenpersoons dekbedden. Kies samen een winterdekbed, of heeft u of uw partner meer behoefte aan een andere warmteklasse? Let ook goed op de lengte van het dekbed. Deze varieert van 200 cm tot 240 cm. Lange mensen kiezen voor de grootste variant, terwijl kinderen en kleine mensen prima slapen onder het dekbed van 200 cm lang.

Heeft u een Kingsize bed of wilt u voldoende dekbed, kies dan voor het donzen winterdekbed met een afmeting van maar liefst 280 cm x 240 cm. Beste-dekbed.nl bezorgt u een goede nachtrust.