• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lente & Herfst Dekbed

Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Beds & Bedding Partnerdekbed Classic
269,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Princess
239,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Supreme
489,00
Beds & Bedding Kasjmier Lente-/Herfst Dekbed
439,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Romance Gold
299,00
Beds & Bedding Kamelenharen Lente-/Herfst Dekbed
174,50
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Classic
139,00

Bij een dekbed is het belangrijk om te kiezen voor de juiste warmteklasse. Het lente/herfst dekbed is van warmteklasse 2 of 3, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Dit dekbed is zeer geschikt voor de herfstmaanden, maar ook voor de lente. Hierbij is de temperatuur in de slaapkamer gematigd waardoor u net wat meer isolatiebehoefte heeft dan bij een zomerdekbed. Bij Beste-dekbed.nl vindt u het herfst dekbed van verschillende merken. Deze hebben we geselecteerd op kwaliteit, zodat u geniet van uw welverdiende nachtrust.

Warmteklasse van het lente/herfst dekbed

Gaat u op zoek naar een dekbed, dan zult u merken dat hier verschillende warmteklassen in zijn. Het luchtigste dekbed is van warmteklasse 4 en alleen geschikt voor de zomer. In de herfst heeft u een iets dikker dekbed nodig. Het winterdekbed is voor de herfstmaanden te warm, waardoor u onrustig slaapt. Het herfstdekbed is verkrijgbaar met verschillende vullingen. Hierbij heeft u de keuze uit een vulling van ganzendons, eendendons, wol of synthetisch. Waar u ook voor kiest, het herfst dekbed is van een hoge kwaliteit.

Verschil tussen ganzendons en eendendons

Een donzen dekbed is erg populair. Het voelt licht en luchtig aan en geeft u een comfortabel gevoel. Ook neemt het vocht uitstekend op, is ventilerend en heeft een hoge isolatiewaarde. Een donzen vulling kan uit eendendons of ganzendons bestaan. Er is veel kwaliteitsverschil bij donzen dekbedden. Dit heeft voornamelijk te maken met het percentage donsvulling. Een donzen dekbed mag pas zo heten wanneer het uit minimaal 65% dons bestaat. Omdat we kwaliteit belangrijk vinden, vindt u bij ons een dekbed met een vulling die oploopt tot 100% dons.

Ganzendons en eendendons voelen allebei licht en luchtig aan. Het verschil tussen beiden zit hem in de isolatiewaarde. Eendendons heeft een isolatiewaarde die op 87% ligt in vergelijking met ganzendons. Het voordeel van eendendons is dat het goedkoper is, zeer geschikt voor mensen met een lager budget.

Onze donzen herfst dekbedden zijn verkrijgbaar van het merk Beds & Bedding. Zoekt u een herfst dekbed met een vulling van 100% ganzendons, dan hebben we voor u het herfst dekbed Romance Gold. Ook het dekbed Supreme heeft een vulling van 100% ganzendons. Het voordeel van deze dekbedden is dat ze zeer geschikt zijn voor mensen met een huisstofmijtallergie. Een prima dekbed is het donzen dekbed Princess met een vulling van 90% ganzendons. Deze dekbedden isoleren zeer goed dankzij de hoge vulkracht. De tijk is cassette gestikt waardoor de donsvulling goed verdeeld blijft zitten.

Een voordelig geprijsd herfst dekbed is het Beds & Bedding herfst donzen dekbed Classic. Deze bestaat uit een vulling van 65% eendendons en 35% veertjes.

De voordelen van wol

Wol voelt altijd comfortabel aan. Het is zwaarder dan het donzen dekbed. Hiermee is dit herfst dekbed geschikt voor mensen die het beddengoed echt willen voelen. Wol ventileert goed en neemt tot 35% van het eigen gewicht aan vocht op. We adviseren dit dekbed voor iedereen die een droog slaapklimaat wil creëren. We hebben het wollen herfst dekbed van het merk Beds & Bedding in ons assortiment. Het herfst dekbed van kameelhaar heeft een hoge isolatiewaarde en ligt heerlijk comfortabel. Dankzij de goede vochtregulatie is dit het perfecte herfst dekbed voor u. Een ander mooi dekbed is het Beds & Bedding Kasjmier dekbed. Ook deze is zeer geschikt voor de herfstmaanden of het vroege voorjaar. De vulling bestaat uit wol van de Cashmere geit, die op een hoogte van maar liefst 3000 meter leeft en hierdoor een warme wol geeft.

Altijd het beste lente/herfst dekbed

Naast een vulling van wol of dons heeft u bij ons ook nog de keuze uit een synthetische vulling. Ook dit voelt warm en comfortabel aan. We hebben alleen de beste herfst dekbedden in ons assortiment opgenomen. De hoogste kwaliteit met een goed isolatievermogen en uitstekende vochtregulatie, dat vindt u bij Beste Dekbed.