• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

4-Seizoenen dekbed (2-delig)

Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Romance Gold
559,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Princess
449,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Classic
269,00
Beds & Bedding Wollen 4 Seizoenen Dekbed Strandjutter
219,00
Beds & Bedding Kamelenharen 4 Seizoenen Dekbed
329,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Supreme
949,00
Beds & Bedding Wollen 4 Seizoenen Dekbed Zeester
529,00

Er zijn veel verschillende soorten dekbedden verkrijgbaar. Zo is er het winterdekbed, het zomerdekbed of het 4-seizoenen (all season) dekbed. Kunt u geen keuze maken of wilt u liever niet twee aparte dekbedden kopen, kies dan voor het 4 seizoenen dekbed. Dit biedt optimaal comfort in alle jaargetijden. Een goed dekbed is belangrijk. Niet alleen kijkt u naar de warmteklasse maar ook naar de vulling. Bij Beste-dekbed.nl vindt u het 4 seizoenen dekbed met een donzen vulling, maar ook een wol of synthetisch gevuld dekbed.

4 seizoenen dekbed met donzen vulling

Niets zo comfortabel als een dekbed met een vulling van zachte donsveertjes. Het dons gevulde dekbed heeft vele voordelen. Het voelt niet alleen licht en comfortabel aan, ook heeft het een uitstekende vochtregulatie. Daarnaast ventileert het goed en heeft een hoge warmte-isolatie. Bij het donzen vier seizoenen dekbed heeft u de keuze tussen een vulling van eendendons en ganzendons. Van ganzendons is bekend dat het een uitstekende isolatiewaarde heeft.

Eendendons is goedkoper, waardoor u een voordelig dekbed koopt. Een vulling van dons is zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Beste Dekbed heeft een alle seizoenen dekbed gevuld met dons van het merk Auping, Caresse of Beds & Bedding. Wij geven u de keuze tussen eendendons en ganzendons. De ganzendonzen dekbedden hebben een hoge vulkracht en bestaan uit 90% of 100% ganzendons. Bij het eendendons dekbed vindt u een vulling van 65 tot 100% eendendons.

Het wollen 4 seizoenen dekbed

Wol absorbeert vocht uitstekend. Daarnaast zorgt het voor een goede isolatie. Het voordeel van een wollen dekbed is dat het zwaarder aanvoelt, iets dat sommige mensen prettiger vinden. Ook is de vulling netjes verdeeld zonder dat dit verschuift. Afhankelijk van het dekbed is deze gevuld met zuiver scheerwol of het zachte lamswol. We bieden tevens een dekbed dat gevuld is met kamelenwol. Deze vulling is zeer geschikt voor grote temperatuurverschillen. Het 4 seizoenen dekbed gevuld met wol is verkrijgbaar van het merk Beds & Bedding of Polydaun.

Synthetisch 4 seizoenen dekbed

Een synthetisch dekbed voelt lichter aan dan wol. De vulling verschuift niet, waardoor het altijd comfortabel aanvoelt. Het voordeel van een synthetisch 4 seizoenen dekbed is dat u het eenvoudig zelf kunt wassen. Dit bespaart u kosten voor de wasserij. We hebben een aantal mooie synthetische dekbedden in ons assortiment. Deze zijn van het merk polydaun, Auping, Caresse of Beds & Bedding.

Auping staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit dekbedden. Het synthetisch dekbed van Auping is verkrijgbaar als 1-persoons of tweepersoons dekbed. Daarnaast hebben we nog het 4 seizoenen dekbed van Beds & Bedding. Dit is een betaalbare kwaliteit waar u heerlijk onder wegdroomt. Van het merk Caresse hebben we een super zacht dekbed met een moderne lichtgewicht gelvezel. Deze vezel is anti-allergisch en wasmachine wasbaar, hierdoor zeer geschikt voor mensen met een allergie. Van het merk Polydaun hebben we de beste dekbedden in ons assortiment. Deze zijn gevuld met Isocraft, dat voor een uitstekende warmte-isolatie zorgt.

Gebruik van het 4 seizoenen dekbed

Het vierseizoenen dekbed is van verschillende warmteklassen. Dit beddengoed bestaat uit twee delen dat u samenvoegt of los van elkaar gebruikt ontvangt. Een zomerdekbed van warmteklasse 4 en een dekbed van warmteklasse 3. Wanneer u deze twee samenvoegt ontstaat er een winterdekbed van warmteklasse 1. In de zomer maakt u gebruik van het dunste gedeelte. Wilt u het dikkere dekbed wassen of naar de stomerij brengen, doe dit dan zeker in deze periode. Hetzelfde geldt wanneer u het zomerdekbed wilt uitwassen. De twee afzonderlijke dekbedden zijn eenvoudig aan elkaar te bevestigen door middel van drukknopen of klittenband.

Dit dekbed is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor het eenpersoons bed kiest u voor een breedte van 140 of 160 cm. Met betrekking tot het tweepersoonsbed hebben wij een ruime keus. Zo is er het 4 seizoenen dekbed met een breedte van 200 cm, oplopend tot 280 cm. Waar u ook naar op zoek bent, een comfortabel en betaalbaar 4 seizoenen dekbed vindt u bij Beste-dekbed.nl.