• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wollen dekbedden

Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Beds & Bedding Kamelenharen Zomerdekbed
154,50
Beds & Bedding Kamelenharen Lente-/Herfst Dekbed
174,50
Beds & Bedding Kamelenhaar All Year Dekbed
219,00
Beds & Bedding Wollen 4 Seizoenen Dekbed Strandjutter
219,00
Beds & Bedding Kamelenharen 4 Seizoenen Dekbed
329,00
Beds & Bedding Kasjmier Lente-/Herfst Dekbed
439,00
Beds & Bedding Wollen 4 Seizoenen Dekbed Zeester
529,00
Beds & Bedding Kasjmier All Year Dekbed
559,00

Een wollen dekbed heeft vele voordelen. Het houdt de lucht goed vast, hierdoor heeft het een uitstekende isolatie. Ook neemt een wollen vulling makkelijk vocht op. Het dekbed blijft altijd droog, ook wanneer u last heeft van nachtelijk zweten. Er is een ruime keus in wollen dekbedden. Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden, hebben we alleen de allerbeste wollen dekbedden voor u geselecteerd. 

4 seizoenen wollen dekbed

Wol isoleert zeer goed, daarom wordt het vaak gebruikt als winterdekbed. Toch is een wollen dekbed ook zeer geschikt als lente- en herfstdekbed of zomerdekbed. Daarnaast is er nog het 4 seizoenen dekbed. Deze dekbedden zijn geschikt voor alle jaargetijden. Het 4 seizoenen beddengoed bestaat uit twee losse dekbedden die u kunt koppelen of afzonderlijk gebruiken. Beste-dekbed.nl biedt u het 4 seizoenen beddengoed van het merk Beds & Bedding. Deze hebben we in diverse uitvoeringen. Het dekbed Strandjutter bestaat uit zuiver Texelse scheerwol. Scheerwol neemt vocht goed op, bovendien reguleert het de temperatuur uitstekend. De tijk bestaat uit 100% katoen. Met dit dekbed kiest u voor puur natuur. Ook het 4 seizoenen dekbed Zeester is een aanrader. Deze is gevuld met lamswol.

Een bijzonder 4 seizoenen dekbed is het Beds & Bedding beddengoed met kameelhaar. Kamelen leven in gebieden met grote temperatuurverschillen. De vulling bestaat uit de zachte onderharen van kamelen, waardoor het zeer geschikt is om grote temperatuurschommelingen op te vangen. Het dunste gedeelte van de dekbed voelt in de zomer koel aan, in combinatie met het dikkere gedeelte slaapt u onder een heerlijk warm dekbed. Van het merk Polydaun hebben we het wollen beddengoed in ons assortiment. Dit mag gewoon in de wasmachine.

All Year wollen dekbed

Een all year dekbed is geschikt voor alle jaargetijden met een gematigde omgevingstemperatuur. Dit gemiddeld warm dekbed is voor veel mensen een uitstekende keus. Het Beds & Bedding kameelhaar dekbed heeft een goede vochtregulatie en hoge isolatiewaarde. Hierdoor ontstaat er een aangenaam en droog slaapklimaat. Ook hebben we het wollen beddengoed Beds & Bedding Kasjmier in ons assortiment. De vulling bestaat uit 100% wol afkomstig van de kasjmiergeit. Deze vulling is zeer fijn, zacht en soepel.

Wollen dekbed voor de lente en herfst

De lente en herfst zijn twee seizoenen die een ander dekbed vragen. Speciaal hiervoor hebben we het wollen beddengoed van Beds & Bedding. U kunt kiezen uit een vulling van kameelhaar of het exclusieve kasjmier. Beide hebben een uitstekende isolatiewaarde en reguleren het vocht goed. Deze luxe dekbedden zijn verkrijgbaar voor het eenpersoons- en tweepersoonsbed. Hierbij heeft u de keuze uit een lengte van 200 of 220 cm. Voor lange mensen hebben wij het extra grote wollen dekbed van 260 cm x 240 cm.

Slapen onder een wollen zomerdekbed

Ook in de zomer slaapt u comfortabel onder een wollen dekbed. Dit dekbed valt onder de warmteklasse 4 en is geschikt voor de zomermaanden of warme slaapkamers. Bij Beste Dekbed hebben we het Beds & Bedding zomerdekbed met kameelhaar. Deze heeft een tijk van zacht 100% katoen. Het wollen zomerdekbed wisselt u af met een van onze andere wollen dekbedden, ook kunt u kiezen voor een andere vulling.

Onderhoud van het wollen dekbed

Een wollen dekbed blijft altijd in vorm, het is niet mogelijk om de vulling te pletten. Om dit dekbed in goede conditie te houden laat u het regelmatig luchten. Ook opschudden houdt het wollen dekbed mooi.

Afhankelijk van het model mag het wollen beddengoed in de wasmachine. Is dit niet mogelijk, breng het dekbed dan naar de stomerij. Deze reinigen uw beddengoed volgens de aanwijzingen op het wasetiket. Houd er bij het wassen rekening mee dat wol tot 35% van zijn gewicht aan vocht opneemt. Hierdoor kan het dekbed na het wassen tijdelijk erg zwaar worden.