• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Synthetische dekbedden

Geen producten gevonden...

Heeft u last van allergische reacties, kies dan voor een synthetisch dekbed. Dit is zeer geschikt voor mensen met astma, een huisstofmijtallergie of andere allergische klachten. Slapen onder een dekbed geeft u een comfortabel gevoel. Heeft u last van een allergie dan loopt u al snel tegen een probleem aan. Het meeste beddengoed verergert allergische klachten. We vinden het belangrijk dat iedereen een goede nachtrust krijgt. Daarom vindt u bij Beste Dekbed het mooiste synthetisch dekbed. Dit is geschikt voor zowel de zomer als winter. U vindt verschillende warmteklassen in ons assortiment.

Voordelen van het synthetisch dekbed

Iedere vulling heeft zijn eigen voor- en nadelen. U heeft bij dekbedden de keus uit een vulling van dons, katoen, wol of synthetisch. Bij het synthetisch dekbed is er geen gebruik gemaakt van dierlijke grondstoffen. De vulling bestaat uit niet-natuurlijke materialen. Bij veel modellen is gekozen voor een holle vezel, dat voor een betere isolatie zorgt. Synthetisch beddengoed heeft nog veel meer voordelen. Zo is het goed wasbaar en droogt snel. Hiermee verhoogt u de hygiëne, iets dat zeer belangrijk is bij mensen met een lagere weerstand of allergie. De uitstekende vochtregulatie zorgt ervoor dat het dekbed droog blijft. Hierdoor krijgt huisstofmijt minder kans. Afhankelijk van het model is het synthetisch dekbed voorzien van Nomite tijk of is antibacterieel. Ook voor de prijs hoeft u het niet te laten, synthetisch beddengoed is goedkoop in aanschaf.

Polydaun synthetisch beddengoed

Het merk Polydaun bestaat sinds 1962. Al meer dan 50 jaar zijn ze succesvol in het ontwikkelen van comfortabel beddengoed. Beste Dekbed heeft het merk in het assortiment opgenomen. Zo vindt u bij ons het 4 seizoenen synthetisch dekbed. Deze is in diverse modellen verkrijgbaar waaronder Frisk, Elke of Liv. Ieder model heeft zijn eigenschappen, hierdoor bieden we u een ruime keus. Het Frisk dekbed van Polydaun heeft een tijk van 100% katoen. Deze is voorzien van een Isocraft vulling, dat een zeer goede warmte-isolatie en vulkracht geeft. Ook de 3D polarsoft en Daunfill gell vulling in het synthetisch dekbed Elke is anti allergisch.

Graag laten we u ook het Polydaun synthetisch beddengoed Lotus zien. Deze is voorzien van een unieke nanovezel technologie van Tricel. Dit garandeert een hoge vochtopname, zeer geschikt voor mensen die ’s nachts meer transpireren. Dankzij deze vulling wordt het synthetisch beddengoed geen voedingsbodem voor huisstofmijt, bacteriën en schimmels. Dit dekbed is zowel anti allergisch als antibacterieel en is verkrijgbaar als 4 seizoenen dekbed.

Auping synthetisch dekbed

Auping is een populair merk op het gebied van comfortabel slapen. Ze staan bekend om hun beddengoed, matrassen en bedden. Vindt u het fijn om wat gewicht te voelen, kies dan voor het Auping 4 seizoenen dekbed synthetisch. Dit dekbed bestaat uit twee afzonderlijke gedeeltes. Deze koppelt u eenvoudig aan elkaar, waardoor er een warm winterdekbed ontstaat. In de overige seizoenen maakt u gebruik van het zomergedeelte of het iets dikkere gedeelte. Dit synthetisch beddengoed heeft een tijk van 100% zachte microvezels. Deze helpen de vochtregulatie in stand te houden. Dit synthetisch beddengoed is verkrijgbaar voor het eenpersoons- of tweepersoonsbed.

Beds & Bedding en Caresse

Voordelige synthetische dekbedden vindt u onder het merk Beds & Bedding. Een uitstekend synthetisch dekbed is het model 4 seizoenen dekbed Technicel. Dit dekbed is gevuld met hoogwaardige gesiliconiseerde vezels. De tijk is verweven met zilverdraad, dat bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen. Ook hebben we het synthetisch beddengoed van Beds & Bedding Symfonie in ons assortiment. Dit 4 seizoenen dekbed is wasbaar in de wasmachine op 60 graden. Hiermee is het een uitstekend dekbed voor mensen die hygiëne belangrijk vinden.

Synthetisch dekbed uitkiezen

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken tussen ons synthetisch beddengoed? We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Het 4 seizoenen synthetisch dekbed is geschikt voor alle jaargetijden. Het all season dekbed is dit ook, alleen wanneer er sprake is van een gematigd klimaat in de slaapkamer. Daarnaast hebben we ook nog het lente- en herfstdekbed en het zomerdekbed. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in een breedte van 140 of 160 cm voor het eenpersoonsbed, of een breedte van 200 cm tot en met 280 cm voor het tweepersoonsbed. Binnenkort slaapt u heerlijk onder synthetisch beddengoed van Beste-dekbed.nl.