• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kauffmann dekbed

Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Kauffmann Oostenrijkse Weidengans All Year Dekbed
599,00
Kauffmann All Year Dekbed Legend 650
479,00

Slapen onder Oostenrijkse kwaliteit, Kauffmann weet hoe dat moet. Dit bedrijf bestaat sinds 1896 en gebruikt de modernste technieken in combinatie met traditioneel vakmanschap. Heerlijke dekbedden voor een fijne nachtrust, het Kauffmann dekbed is speciaal voor u ontwikkeld. Beste-dekbed.nl heeft bewust gekozen voor dit merk. Met een vulling van ganzendons ervaart u de luxe en kwaliteit van deze dekbedden.

De voordelen van ganzendons

Wie op zoek is naar een luxe dekbed komt al snel bij dons uit. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen eendendons en ganzendons. Eendendons is goedkoper, ganzendons kent een hogere isolatiewaarde. Niet voor niks kiezen de meeste mensen dan ook voor een vulling van ganzendons. Het Kauffmann dekbed is voorzien van Oostenrijkse witte ganzendons. Deze ganzen leven op Oostenrijkse weides en hebben een goed leven. De buitenlucht zorg dat ze een goed verenkleed ontwikkelen. Het zachte ganzendons wordt gebruikt voor de vulling van het Kauffmann dekbed. Ook is er het dekbed gevuld met 100% Poolse witte ganzendons. Ook deze donsveertjes zijn van een uitstekende kwaliteit.

Kent u de bijzondere eigenschappen van ganzendons? Dit dekbed voelt licht en luchtig aan en geeft vooral een goed gevoel. Daarnaast isoleert het goed en is het vochtregulerend. De lucht tussen de donsveertjes zorgt voor een prima ventilatie. Bovendien vormt het donzen dekbed zich mooi naar uw lichaam. Kortom, het Kauffmann dekbed biedt niets anders dan voordelen.

Diervriendelijke werkwijze

Kauffmann speelt een belangrijke rol op het gebied van ecologie en duurzaamheid. Hierbij is er respect voor het welzijn van de ganzen. Zo wordt er nooit dons gewonnen van levende ganzen. Onnodig dierenleed wordt hiermee voorkomen. Er worden regelmatig controles uitgevoerd bij de ganzenboerderijen van Kauffmann. Daarnaast wordt in het laboratorium controle gehouden op het gehele productieproces. Dit garandeert een diervriendelijk en verantwoord dekbed van de hoogste kwaliteit.

Anti allergisch dekbed

Het Kauffmann dekbed is anti allergisch. Dit betekent dat het zeer geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie. De tijk van een donzen dekbed is dicht geweven om te voorkomen dat donsveertjes er uitsteken. Hierdoor wordt huisstofmijt beter tegengehouden. Doordat het dekbed sterk vochtregulerend is, ontstaat er een ongunstig leefklimaat voor de huisstofmijt.

Laat het dons gevulde dekbed dagelijks luchten. Dit doet u bij voorkeur in de buitenlucht maar niet in de volle zon. De huisstofmijt houdt niet van daglicht en zal hierdoor een ander onderkomen zoeken.

Kauffmann dekbed wassen

Veel mensen vragen zich af of een dekbed met donsveertjes gewassen mag worden. Vaak wordt gedacht dat dit niet mogelijk is: het is altijd beter het Kauffmann dekbed zoveel mogelijk te luchten of naar de stomerij te brengen. Zo voorkomt u schade aan het beddengoed. Wilt u het toch zelf wassen, stop het dan in de wasmachine met een paar tennisballen. Deze zorgen ervoor dat het dekbed lekker luchtig blijft.

Aparte maten

De meeste dekbedden zijn verkrijgbaar in de standaard afmetingen. Het Kauffmann dekbed heeft een aantal bijzondere maten. Voor het eenpersoonsbed kunt u kiezen voor de standaard breedte van 140 cm. Kauffmann heeft hier ook nog een bredere maat van 135 of 155 cm aan toegevoegd. Dit is een prachtige oplossing voor mensen met een smal bed of wanneer u net wat meer volume wil. Het is bij deze afwijkende maten wel belangrijk om een passend dekbedovertrek te kopen. Bij een te smal dekbedovertrek gaat het Kauffmann dekbed dubbel zitten.

Voor het tweepersoonsbed vindt u dekbedden met een breedtemaat van 200, 240 of 260 cm. Dit zijn de meest gangbare maten voor tweepersoonsbedden. De lengtemaat bedraagt 200 of 220 cm.

Het Kauffmann dekbed is geschikt voor mensen die kiezen voor Oostenrijkse kwaliteit. Een dekbed met een hoge vulkracht dat altijd comfortabel aanvoelt, Beste-dekbed.nl weet wat comfortabel slapen is.