• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Caresse dekbed

Geen producten gevonden...

Ontspannen slapen onder een lichtgewicht dekbed. Caresse heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende slaapsystemen. Het merk ontwikkelt niet alleen uitstekende boxsprings, maar ook comfortabele dekbedden. Deze hebben een vulling van memogelle fiber of polardons. Waar u ook voor kiest, u bent verzekerd van een comfortabel gevoel. Daarom hebben we het Caresse dekbed in ons assortiment opgenomen. Hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs, dat vindt u bij Beste-dekbed.nl.

Memogelle fiber

Het Caresse dekbed met een vulling van memogelle fiber bestaat uit een lichtgewicht gelvezel. Voordeel hiervan is dat het net zo licht en luchtig als dons aanvoelt. Daarnaast heeft het uitstekende ventilerende en isolerende eigenschappen. Deze synthetische vulling bestaat uit holle vezels met een hoog volume. Synthetische dekbedden zijn zeer geschikt voor mensen met een allergie. Hierdoor ervaart u minder klachten en slaapt u beter.

De vulling is goed verdeeld over het dekbed. De tijk is carré doorgestikt, dit betekent dat er tussenschotjes aanwezig zijn. De vulling blijft goed op zijn plaats liggen en verschuift niet, ook niet na het uitkloppen of wassen. Dit Caresse dekbed mag in de wasmachine op 60 graden. Hiermee benadrukken we nog eens dat dit dekbed een uitstekende keuze is bij huisstofmijtallergie.

Platinum polardons

Geeft u de voorkeur aan een echte donsvulling, kies dan voor het Caresse dekbed polardons. Deze is gevuld met zuivere witte polardons, afkomstig van witten eenden. Het middengedeelte is gevuld met 90% dons, de zijkanten met 65% dons. Door een toevoeging van veertjes aan de zijkanten wordt dit gedeelte zwaarder. Het dekbed valt hierdoor perfect om u heen.

Ook het Caresse dekbed met polardons is zeer geschikt voor mensen met een allergie. Hoewel de vulling afkomstig is van dieren, veroorzaakt het zeer weinig allergieklachten. Dit komt door de luchtige vulling, uitstekende ventilatie en goede vochtregulatie. Dit alles maakt het dekbed van Caresse minder aantrekkelijk voor huisstofmijten. U wast het met polardons gevulde dekbed op 40 graden, drogen in de droogtrommel is toegestaan. De tijk bestaat uit heerlijk zacht katoen-satijn, voor een comfortabel gevoel. De vulling blijft prima op zijn plaats liggen dankzij de cassettestikking. De buitenkant van de hoes is voorzien van een opstaande rand. Dankzij dit slimme ontwerp blijft de vulling ook aan de randen goed zitten. Kortom, het Caresse dekbed is een uitstekende keus tegen een betaalbare prijs.

Het vierseizoenen dekbed

Het Caresse dekbed is verkrijgbaar als vierseizoenen dekbed of als enkele uitvoering. Het vierseizoenen dekbed bestaat uit een zomerdeel en een winterdeel. Het zomerdeel is geschikt voor de warme zomermaanden of een warme slaapkamer. Het winterdeel gebruikt u tijdens de lente of herfstmaanden. In de winter bevestigt u beide delen aan elkaar, zo ontstaat een heerlijk warm dekbed.

Ons vierseizoenen dekbed voor het eenpersoonsbed heeft een afmeting van 140 x 220 cm. Voor het tweepersoonsbed kiest u voor de afmeting 240 x 220 cm of 260 x 220 cm. Zorg dat u voldoende bewegingsvrijheid heeft en kies liever voor een wat ruimer model.

De enkele uitvoering

Het dekbed in enkele uitvoering is geschikt voor de koudere maanden, maar ook voor de winter. Ook deze Caresse dekbedden zijn verkrijgbaar voor zowel het eenpersoons als tweepersoonsbed. U heeft hierbij de keuze uit drie verschillende afmetingen. Het Caresse dekbed is een uitstekende keus voor het hele seizoen. Daarnaast zijn deze dekbedden goed betaalbaar en passen binnen elk budget.

Caresse maakt het mogelijk om te genieten van heerlijk slaapcomfort, ongeacht het jaargetijde. Een licht en luchtig dekbed dat aan al uw wensen voldoet, Beste-dekbed.nl is uw partner op het gebied van heerlijk slapen.