• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beds & Bedding dekbed

Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Beds & Bedding Zomer Donzen Dekbed Princess
349,00
Beds & Bedding Donzen dekbed Princess
269,00
Beds & Bedding Zomer Donzen Dekbed Classic
129,00
Beds & Bedding Donzen dekbed Classic
149,00
Beds & Bedding Zomerdekbed Linnen
129,00
Beds & Bedding Zomerdekbed Katoen
59,00
Beds & Bedding Donzen dekbed Romance Gold
609,00
Beds & Bedding Wollen 4 Seizoenen Dekbed Zeester
329,00
Beds & Bedding Wollen 4 Seizoenen Dekbed Strandjutter
219,00
Beds & Bedding Donzen dekbed Supreme
1.089,00
Beds & Bedding Kasjmier dekbed
559,00
Beds & Bedding Kasjmier dekbed (Lente- /Herfst)
439,00
Beds & Bedding 4-seizoenen Dekbed (Kamelenhaar)
329,00
Beds & Bedding Zomerdekbed Kamelenhaar
154,50
Beds & Bedding Kamelenhaar dekbed (Lente-/Herfst)
174,50
Beds & Bedding Kamelenhaar Dekbed
219,00
Beds & Bedding 4 Seizoenen Donzen Dekbed Princess
429,00
Beds & Bedding Winter Donzen Dekbed Princess
299,00
Beds & Bedding Herfst Donzen Dekbed Princess
229,00
Beds & Bedding Donzen dekbed Classic 4 Seizoenen
269,00
Beds & Bedding Winter Donzen Dekbed Classic
179,00
Beds & Bedding Herfst Donzen Dekbed Classic
139,00
Beds & Bedding 4 seizoenen Donzen Dekbed Supreme
919,00
Beds & Bedding Winter Donzen Dekbed Supreme
599,00

Een goed dekbed verhoogt uw slaapcomfort. U wilt het immers niet te koud hebben, maar zeker ook niet te warm. Het Beds & Bedding dekbed combineert kwaliteit met een voordelige prijs. Van donzen dekbed tot het vierseizoenen dekbed, bij ons vindt u precies wat u zoekt. De dekbedden uit ons assortiment zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Kwaliteit, comfort en service: dat vindt u bij Beste-dekbed.nl.

Zomer- of winterdekbed

Het is vaak lastig om het juiste dekbed uit te kiezen. Graag helpen we bij het maken van een keuze. Het dekbed is verkrijgbaar in verschillende diktes. Alle dekbedden zijn ingedeeld in een warmteklasse. Het zomerdekbed is van warmteklasse 4, een licht dekbed dat geschikt is voor warme slaapkamers. Het winterdekbed van warmteklasse 1. Het winterdekbed geeft een optimale isolatie en is geschikt voor de koude slaapkamer. Hier tussenin ligt het lente/herfst dekbed en het all season dekbed. Het all season dekbed is het hele jaar door te gebruiken. Vindt u dit te warm, kies dan voor warmteklasse 3. Bij Beste-dekbed.nl noemen we dit ook wel het lente/herfst dekbed.

Eigenschappen van het Beds & Bedding dekbed

Heeft u een keuze kunnen maken uit de juiste warmteklasse, dan is het belangrijk om naar de vulling te kijken. Het Beds & Bedding dekbed is van een uitstekende kwaliteit. Hierbij hebben we gekozen voor een hoogwaardige vulling van dons, wol, katoen of linnen. Ook de tijk is van een duurzame kwaliteit. Het dikke garen zorgt voor een lange levensduur. Afhankelijk van het gekozen model is de tijk dicht geweven en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Slapen onder dons

Een donzen vulling staat voor luxueus en comfortabel slapen. Hierbij maken we onderscheid tussen eendendons en ganzendons. Ganzendons isoleert iets beter en is veerkrachtiger dan eendendons. Het Beds & Bedding dekbed met eendendons geeft u luxe tegen een betaalbare prijs. Het donzen dekbed vermindert allergieklachten. U mag het donzen dekbed wassen. Door het regelmatig buiten te hangen blijft het dekbed zijn volume behouden.

Het donzen dekbed is verkrijgbaar in verschillende warmteklassen. Ook is er het partnerdekbed, dat aan elke zijde een andere warmteklasse heeft. Heeft u last van een huisstofallergie, kies dan voor de speciale nomite tijk. Deze tijk is fijngeweven waardoor huisstofmijt niet kan binnendringen.

De voordelen van wol

Een wollen dekbed voelt zwaarder aan. Ideaal voor mensen die iets om zich heen willen voelen. Wol is vochtregulerend en voelt heerlijk warm aan. Met regelmatig luchten blijft het wollen dekbed mooi. Het Beds & Bedding dekbed van wol heeft een vulling van schapenwol, kameelhaar of kashmir. Kameelhaar heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als 100% schaapscheerwol. Toch is dit dekbed lichter van gewicht, fijn wanneer u schapenwol net iets te zwaar vindt aanvoelen. Kashmir is een wolsoort die afkomstig is van de kasjmiergeit. Deze vulling heeft een zeer goede warmte-isolatie en vormt zich soepel om uw lichaam. Het dekbed van Beds & Bedding is verkrijgbaar voor het éénpersoons of tweepersoonsbed.

Vulling van linnen of katoen

Het zomerdekbed met een katoenen vulling is ideaal tijdens de warme nachten. Het voelt heerlijk luchtig aan en heeft een goede vochtregulatie. Ditzelfde geldt voor het linnen dekbed, dat altijd droog aanvoelt. Het koele zomerdekbed is wasbaar op 60 graden.

Wilt u geen twee aparte dekbedden voor winter en zomer, kies dan voor het vierseizoenen dekbed. Dit Beds & Bedding dekbed bestaat uit twee aparte dekbedden die u eenvoudig aan elkaar vastmaakt. Zo bepaalt u zelf de warmteklasse. Dekbedden van Beds & Bedding bieden u alles wat u in een goede nachtrust zoekt.