• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

100% Ganzendons dekbed

Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Romance Gold
259,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Romance Gold
299,00
Beds & Bedding Donzen All Year Dekbed Romance Gold
359,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Romance Gold
409,00
Kauffmann All Year Dekbed Legend 650
419,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Supreme
459,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Supreme
489,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Romance Gold
559,00
Kauffmann Oostenrijkse Weidengans All Year Dekbed
599,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Supreme
609,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Supreme
949,00
Beds & Bedding Donzen All Year Dekbed Supreme
1.119,00

Een 100% ganzendons dekbed is zo'n beetje het beste wat u kunt kopen. Alleen het zéér exclusieve Eiderdons kan een 100% ganzendons dekbed nog overtreffen. Top kwaliteit, een fantastisch comfort en dat alles bij een zeer laag gewicht.

Romance Gold

Ons Romance Gold 100% ganzendons dekbed is gevuld met dons uit de Pilsener regio in Tsjechië. Dit gebied in Bohemen staat bekend om de hoge kwaliteit dons die hier gekweekt wordt. En dat is te merken! Gevat in een katoen batist tijk zorgt deze vulling voor een heerlijk soepel dekbed. Dat u warm houdt wanneer u het nodig heeft. Tegelijkertijd ventileert het zo goed dat het nooit klam wordt. Romance Gold is in alle vier warmteklassen te verkrijgen en zelfs in een 4 seizoenen uitvoering. Dit is een zeer bijzonder 100% ganzendons dekbed!

Supreme

Kosten nog moeite worden gespaard om het beste donzen dekbed te creëren. Dit 100% ganzendons dekbed is simpelweg het beste dat er te koop is. De tijk is een zeer bijzondere mix van 95% MicroTencel en 5% zijde. Deze tijk is ultiem soepel en heeft een nog groter vocht regulerend vermogen dan katoen. MicroTencel is een volledig natuurlijk product, het wordt gemaakt van houtvezels.

Nog een groot voordeel van deze tijk is dat het minder 'ritselt' als katoen. Het is zo soepel dat het perfect naar het lichaam vormt. Het Supreme 100% ganzendons dekbed is dan ook nog eens gevuld met Allura dons. Dit komt niet uit een specifieke regio zoals bij de Romance Gold. Allura dons wordt handmatig geselecteerd op de allerhoogste vulkracht. Zodat ieder 100% ganzendons dekbed Supreme het beste donzen dekbed ter wereld is.

Maatwerk

Bij Beds & Bedding hebben we een ruim assortiment in deze fantastische kwaliteit. Op speciaal verzoeken kunnen we ook maatwerk leveren. Zoals bijvoorbeeld een tijk van zijde in plaats van katoen of micromodal. Maar ook speciale maten en/of zones zijn mogelijk. Zo zou u bijvoorbeeld bij een lits jumeaux dekbed aan één kant een extra warme voet zone kunnen laten maken. Ideaal voor als u vaak koude voeten heeft! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een 100% ganzendons dekbed op maat. Wij helpen u graag!