• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ganzendons dekbed

Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Kauffmann Oostenrijkse Weidengans All Year Dekbed
599,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Romance Gold
559,00
Kauffmann All Year Dekbed Legend 650
479,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Princess
449,00
Beds & Bedding Donzen All Year Dekbed Supreme
1.119,00
Beds & Bedding Donzen All Year Dekbed Romance Gold
399,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Supreme
609,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Princess
309,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Supreme
489,00
Beds & Bedding Donzen All Year Dekbed Princess
279,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Princess
239,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Princess
209,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Supreme
949,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Romance Gold
409,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Romance Gold
299,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Supreme
459,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Romance Gold
259,00

Bent u op zoek naar beddengoed, dan is een ganzendons dekbed een uitstekende keuze. Deze is gevuld met minimaal 65% dons, alleen dan mag het een ganzendons dekbed genoemd worden. Bij Beste-dekbed.nl vindt u dekbedden van ganzendons in verschillende uitvoeringen. Hierbij hebben we gekozen voor een hoogwaardige kwaliteit. Met een vulling van 90 of 100% ganzendons geniet u van optimaal comfort en een hoge isolatiewaarde. Deze dekbedden zijn geschikt voor verschillende seizoenen. Ons ruim assortiment biedt alles wat u nodig heeft voor een heerlijke nachtrust.

De voordelen van een ganzendons dekbed

Een dekbed met een donzen vulling geeft een heerlijk luxe gevoel, dit heeft dan ook de voorkeur bij veel mensen. Ganzendons isoleert uitstekend, nog beter dan eendendons. Bovendien ventileert het goed. Mensen die veel last hebben van nachtelijk zweten kiezen voor een donzen dekbed omdat het vocht prima reguleert. Van alle dekbedden voelt een ganzendons dekbed zeer licht en luchtig aan. Het vormt zich mooi naar het lichaam, waardoor u comfortabel ligt. Een dekbed van ganzendons heeft niets anders dan voordelen.

Wordt u vaak wakker met rode en tranende ogen en een loopneus? De kans is groot dat u te maken heeft met een huisstofmijtallergie. Dit komt zowel bij kinderen als volwassenen voor. Naast bovenstaande klachten kan er ook huiduitslag, jeuk en vermoeidheid optreden. Bij een huisstofmijtallergie is de huisstofmijt, een klein spinachtig beestje, de veroorzaker. Deze nestelt zich graag in beddengoed. Een ganzendons dekbed reguleert het vocht zeer goed, waardoor de leefomgeving van de huisstofmijt verstoord wordt. Bij Beste Dekbed vindt u dekbedden met een Nomite tijk. Deze tijk is ondoordringbaar voor huisstofmijt. Dit vermindert uw klachten zichtbaar.

Eenpersoons ganzendons dekbed

U heeft bij ons de keuze uit verschillende dekbedden, gevuld met 90% of 100% ganzendons. Deze hebben een hoge vulkracht en zijn van een uitstekende kwaliteit. We stellen hoge eisen aan het beddengoed, daarom kiezen we alleen voor de beste merken. Het eenpersoons dekbed heeft een breedte van 140 centimeter. Heeft u liever een wat ruimer dekbed, kies dan voor een breedte van 160 centimeter. Deze dekbedden hebben een lengte van 200 centimeter of 220 centimeter, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Donzen dekbed voor 2 personen

Op het tweepersoonsbed legt u een ganzendons dekbed met een breedte van 200- 280 centimeter. Hier hebben we diverse modellen van. De lengte bedraagt 200 - 240 centimeter. Zorg voor voldoende lengte, zo komt u niet met de voeten bloot te liggen. De dons pluisjes houden veel lucht vast waardoor ze zeer goed isoleren. U merkt het verschil wanneer u eerder een synthetisch of ander dekbed had. We weten zeker dat u nooit meer iets anders wilt dan het ganzendons dekbed.

De beste merken in ons assortiment

Vindt u kwaliteit net zo belangrijk als ons, dan begrijpt u waarom we alleen de beste merken verkopen. Bij Beste-dekbed.nl vindt u het ganzendons dekbed van het merk Beds&Bedding of Auping. U heeft de keuze uit verschillende warmteklassen. Warmteklasse 1 is het winterdekbed met een zeer hoge warmte isolatie. Het ganzendons dekbed van warmteklasse 2 is geschikt voor alle seizoenen. Voor de lente of de herfst kiest u warmteklasse 3. In de zomer is het belangrijk dat u het niet te warm krijgt. Daarom kijkt u bij ons ganzendons dekbed met warmteklasse 4. Ook hebben we het vierseizoenen ganzendons dekbed in ons assortiment. Deze bestaat uit twee afzonderlijke dekbedden die u los of samen op uw bed neerlegt.

Bij Beste-dekbed.nl. vindt u luxe exclusief beddengoed tegen betaalbare prijzen. Hierbij stellen we hoge eisen aan het materiaal en productieproces. Zo vinden we het belangrijk dat de ganzen op een diervriendelijke manier worden gehouden. Ook hebben we aandacht voor het milieu. Hiermee weet u dat u bij ons het beste beddengoed vindt. Luxueus en comfortabel slapen doet u onder een ganzendons dekbed van Beste Dekbed.