• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eendendons dekbed

Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Beds & Bedding Oostenrijkse Eendendonzen WinterPlus Dekbed Tiroler
399,00
Auping Eendendonzen All Year Dekbed Comfort Natuur
219,00
Beds & Bedding Partnerdekbed Classic
269,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Classic
269,00
Beds & Bedding Donzen All Year Dekbed Classic
309,00
Auping Eendendonzen Zomerdekbed Comfort Natuur
199,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Classic
139,00
Auping Eendendonzen Zomerdekbed Deluxe Natuur
329,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Classic
189,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Classic
149,00

Dons heeft een isolerende werking, het wordt daarom veel gebruikt als vulling voor dekbedden. Hierbij heeft u de keuze uit een vulling van ganzendons of eendendons. Het voordeel van eendendons is de aantrekkelijke prijs, die een stuk lager ligt dan bij ganzendons. Het is een misverstand dat ganzendons beter is, wel isoleert het iets beter. Bij Beste-dekbed.nl vindt u een eendendons dekbed van een uitstekende kwaliteit.

Het isolatievermogen van eendendons dekbed

Het met eendendons gevulde dekbed heeft een goed isolatievermogen. Vergelijken we dit met ganzendons, dan behaalt eendendons een isolatievermogen van 87%. Deze dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende warmteklassen. Er bestaan vier warmteklassen, geschikt voor zomer en winter, alle seizoenen of de lichte variant hiervan. Daarnaast is er nog het vierseizoenendekbed, waarbij u zelf de warmteklasse bepaald. Het isolatievermogen hangt dan ook mede af van de warmteklasse. Bij ons heeft u altijd een ruime keus uit verschillende warmteklassen, zodat u het dekbed goed kunt afstemmen op uw persoonlijke situatie.

Auping eendendons dekbed

Een van de bekendste merken onder het beddengoed is Auping. Dit merk staat al jarenlang bekend om de uitstekende kwaliteit en biedt alles voor een comfortabele nachtrust. Het eendendons dekbed van Auping is dan ook van een hoogwaardige kwaliteit. Deze is verkrijgbaar als vierseizoenendekbed, zomerdekbed of all season. Dit laatste model bestaat uit 100% Nederlandse eendendons. De Nomite tijk laat huisstofmijt niet binnendringen. Hiermee is dit eendendons dekbed zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Overigens is dons altijd beter voor mensen met een allergie, u maakt met een van onze donzen dekbedden dan ook een uitstekende keuze.

Het vierseizoenendekbed van Auping is ook gevuld met 100% eendendons. Dit model is rds gecertificeerd, wat betekent dat er veel aandacht wordt besteed aan het dierenwelzijn van de eenden. Het dekbed bestaat uit twee losse dekbedden die u los of samen op uw bed legt. Hierdoor is dit zeer geschikt voor alle seizoenen van het jaar. Ook het zomerdekbed van Auping is een aanrader. Deze valt onder de warmteklasse 4. U gebruikt dit model tijdens de zomermaanden, zodat u het niet snel te warm heeft. Alle dekbedden van dit merk zijn leverbaar in een breedte van 140 centimeter tot en met 260 centimeter.

Eendendons dekbed van Beds&Bedding

Ons merk Beds&Bedding is van een uitstekende kwaliteit. Wat dacht u van het Oostenrijks dekbed Tiroler, heerlijk warm en gevuld met 65% eendendons. Het vierseizoenendekbed bestaat ook uit 65% eendendons en 35% veertjes. Hiermee koopt u een uitstekende kwaliteit tegen een voordelige prijs. Het partnerdekbed van Beds&Bedding bestaat uit twee helften met elk een verschillende warmteklasse. De ene helft heeft warmteklasse 2, de andere helft warmteklasse 3. Dit is zeer geschikt wanneer u en uw partner beide een andere isolatiebehoefte hebben. Het winterdekbed van Beds&Bedding is geschikt voor de koude winternachten. Deze bestaat uit 100% katoenen tijk en is voorzien van Greenline keurmerk.

Caresse dekbedden

Het eendendons dekbed van het merk Caresse is gevuld met witte eendendons. Het vierseizoenendekbed Platinum Polar dons heeft zwaardere zijkanten, zodat het dekbed altijd perfect aansluit op uw lichaam. Dit beddengoed bestaat uit twee afzonderlijke delen die u aan elkaar kunt koppelen. In de zomer gebruikt u alleen het dunste gedeelte, zo krijgt u het nooit te warm. Van hetzelfde merk is er het eendendons dekbed met ergonomisch stikpatroon. Ook deze is aan de zijkant verzwaard. Deze dekbedden zijn verkrijgbaar als eenpersoons of tweepersoons dekbed. De lengte bedraagt 220 centimeter.

Onderhoud eendendons dekbed

Alle donzen dekbedden moeten regelmatig gelucht worden. Dit doet u door dit dagelijks tot wekelijks buiten te hangen. Sla nooit met een mattenklopper op het dekbed, gebruik ook geen stofzuiger. Wilt u donzen dekbedden wassen, breng het bij voorkeur naar een specialist. Bekijk in andere gevallen de wasvoorschriften op het label. We vinden het belangrijk dat uw eendendons dekbed lang mooi blijft. Bij Beste Dekbed vindt u dan ook alleen een donzen dekbedden van een uitstekende kwaliteit. Daar wordt u uitgerust mee wakker.