• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Donzen dekbed

Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Auping Eendendonzen All Year Dekbed Comfort Natuur
219,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Classic
149,00
Auping Eendendonzen Zomerdekbed Comfort Natuur
199,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Princess
209,00
Auping Eendendonzen Zomerdekbed Deluxe Natuur
329,00
Beds & Bedding Donzen All Year Dekbed Classic
309,00
Beds & Bedding Donzen All Year Dekbed Princess
279,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Classic
269,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Classic
139,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Supreme
489,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Princess
449,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Romance Gold
299,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Princess
239,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Romance Gold
259,00
Beds & Bedding Partnerdekbed Classic
269,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Romance Gold
559,00
Beds & Bedding Donzen All Year Dekbed Romance Gold
399,00
Beds & Bedding Donzen All Year Dekbed Supreme
1.119,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Supreme
459,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Classic
189,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Princess
309,00
Beds & Bedding Oostenrijkse Eendendonzen WinterPlus Dekbed Tiroler
399,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Romance Gold
409,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Supreme
609,00

Het donzen dekbed is bij veel mensen erg geliefd. Het voelt heerlijk licht aan en heeft een uitstekend isolerend vermogen. Dit dekbed is dan ook zeer geschikt tijdens de koude wintermaanden, maar ook voor de zomermaanden. Daarom is het donzen dekbed in verschillende varianten verkrijgbaar. Bij Beste Dekbed vindt u dekbedden van een uitstekende kwaliteit. Deze bieden we in verschillende afmetingen aan. Zo vindt u bij ons altijd wat u zoekt.

Eendendons of ganzendons

Bij het dons gevulde dekbed heeft u de keuze uit eendendons of ganzendons. Ganzendons heeft meer volume en voelt lichter aan. Eendendons is goedkoper. Let bij de aanschaf altijd goed op het verschil tussen veertjes of dons. Een vulling met veertjes houdt de warmte niet zo goed vast, ook voelt dit zwaarder aan. Bovendien kan een vulling van veertjes scherpe punten bevatten, die door de tijk heen naar buiten steken. Bij Beste-dekbed.nl vindt u dekbedden die gegarandeerd gevuld zijn met dons. Hierbij bezuinigen we niet op kwaliteit, we vinden dat alleen het beste goed genoeg is.

Dekbedden met 100% ganzendons

In ons assortiment vindt u dekbedden die gevuld zijn met 90% of 100% ganzendons. Het Beds&Bedding donzen dekbed Supreme is een absolute aanrader. Deze bestaat gegarandeerd uit 100% ganzendons met een zeer hoge vulkracht. De vulkracht staat gelijk aan het isolerende vermogen. Hoe hoger de vulkracht, hoe beter de kwaliteit en het isolatievermogen. Bovendien voelt dit dekbed veel lichter aan. Het dekbed Supreme is zeer geschikt voor de koudere maanden en in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Zoekt u een ander dekbed van het merk Beds&Bedding, dan hebben we het donzen dekbed Romance Gold. Ook deze is gevuld met 100% ganzendons en van een hoge kwaliteit. De Nomite tijk is anti-allergisch en zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Dit model behoort tot de warmteklasse 2, wat zeer geschikt is voor verschillende seizoenen. Het is hierbij belangrijk dat de temperatuur in de slaapkamer gematigd is, dus niet te hoog of te laag.

Ook met 90% ganzendons

Ook dekbedden met een vulling van 90% ganzendons zijn van een uitstekende kwaliteit. Bij Beste-dekbed.nl vindt u het 4-seizoenen donzen dekbed Princess. Deze is gevuld met 90% ganzendons en 10% veertjes of breukdelen. Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee dekbedden die u aan elkaar kunt bevestigen. Zo bepaalt u zelf de warmteklasse. Ook dit model is voorzien van een Nomite tijk, waardoor huisstofmijt niet binnen kan dringen.

Het 90% ganzendonzen dekbed van Beds&Bedding Princess wordt met de hand gemaakt. Dit beddengoed komt van Nederlandse bodem, voor de vulling is gebruikgemaakt van dons van volgroeide ganzen. Deze donspluisjes houden meer lucht vast, wat voor een uitstekende isolatie zorgt.

Donzen dekbed met Mazurische ganzendons

Beste Dekbed vindt dierenwelzijn erg belangrijk. Daarom hebben we bij bepaalde dekbedden gekozen voor een vulling van Mazurisch ganzendons. De donsveertjes zijn afkomstig van ganzen in de streek Mazurië in Polen. Hier wordt het welzijn van de ganzen en eenden nauwlettend in de gaten gehouden. Het donzen dekbed van Auping bevat Mazurisch ganzendons en is rds gecertificeerd.

Ook stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van het textiel. Zo vindt u bij het Auping dekbed een tijk met GOTS-certificatie. Bij dit certificaat moet het textiel voor tenminste 70% uit biologische vezels bestaan. Het gehele proces wordt zorgvuldig gecontroleerd, vanaf de productie tot het verzenden van de dekbedden. Pas wanneer dit proces voldoet aan de strenge eisen, wordt het voorzien van het keurmerk. De tijk van het donzen dekbed Auping Climat Natuur bestaat uit 100% katoen.

Zoekt u een betaalbare donzen dekbed, kies dan voor een vulling van eendendons. Dit voelt comfortabel aan, isoleert voldoende en past binnen elk budget.

Het beste donzen dekbed

Lekker slapen doet u onder een donzen dekbed. Deze is bij Beste Dekbed verkrijgbaar in een breedte van 140 centimeter tot en met 280 centimeter. Met betrekking tot de lengte kunt u kiezen uit een afmeting van 200 centimeter tot en met 240 centimeter. Onze donzen dekbedden zijn van een hoge kwaliteit en voorzien van een vulling van ganzendons of eendendons.