• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Donzen dekbed

Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Auping Comfort Natuur dekbed
219,00
Beds & Bedding Zomer Donzen Dekbed Classic
129,00
Auping Comfort Natuur zomer dekbed
149,00
Beds & Bedding Zomer Donzen Dekbed Princess
229,00
Auping DeLuxe Natuur zomer dekbed
199,00
Beds & Bedding Donzen dekbed Classic
149,00
Beds & Bedding Donzen dekbed Princess
269,00
Caresse 4-Seizoenen Dekbed Platinum Polar Dons
329,95
Caresse Dekbed Platinum Polar Dons
239,95
Beds & Bedding Donzen dekbed Classic 4 Seizoenen
269,00
Beds & Bedding Herfst Donzen Dekbed Classic
139,00
Beds & Bedding Herfst Donzen Dekbed Supreme
479,00
Beds & Bedding 4 Seizoenen Donzen Dekbed Princess
429,00
Beds & Bedding Herfst Donzen Dekbed Romance Gold
279,00
Beds & Bedding Herfst Donzen Dekbed Princess
229,00
Beds & Bedding Zomer Donzen Dekbed Romance Gold
239,00
Beds & Bedding Partnerdekbed Classic
269,00
Beds & Bedding 4 Seizoenen Donzen Dekbed Romance Gold
519,00
Beds & Bedding Donzen dekbed Romance Gold
609,00
Beds & Bedding Donzen dekbed Supreme
1.089,00
Beds & Bedding Winter Donzen Dekbed Classic
179,00
Beds & Bedding Winter Donzen Dekbed Princess
299,00
Beds & Bedding Oostenrijks Dekbed Tiroler
399,00
Beds & Bedding Winter Donzen Dekbed Romance Gold
379,00

Het donzen dekbed is bij veel mensen erg geliefd. Het voelt heerlijk licht aan en heeft een uitstekend isolerend vermogen. Dit dekbed is dan ook zeer geschikt tijdens de koude wintermaanden, maar ook voor de zomermaanden. Daarom is het donzen dekbed in verschillende varianten verkrijgbaar. Bij Beste Dekbed vindt u dekbedden van een uitstekende kwaliteit. Deze bieden we in verschillende afmetingen aan. Zo vindt u bij ons altijd wat u zoekt.

Eendendons of ganzendons

Bij het dons gevulde dekbed heeft u de keuze uit eendendons of ganzendons. Ganzendons heeft meer volume en voelt lichter aan. Eendendons is goedkoper. Let bij de aanschaf altijd goed op het verschil tussen veertjes of dons. Een vulling met veertjes houdt de warmte niet zo goed vast, ook voelt dit zwaarder aan. Bovendien kan een vulling van veertjes scherpe punten bevatten, die door de tijk heen naar buiten steken. Bij Beste-dekbed.nl vindt u dekbedden die gegarandeerd gevuld zijn met dons. Hierbij bezuinigen we niet op kwaliteit, we vinden dat alleen het beste goed genoeg is.

Dekbedden met 100% ganzendons

In ons assortiment vindt u dekbedden die gevuld zijn met 90% of 100% ganzendons. Het Beds&Bedding donzen dekbed Supreme is een absolute aanrader. Deze bestaat gegarandeerd uit 100% ganzendons met een zeer hoge vulkracht. De vulkracht staat gelijk aan het isolerende vermogen. Hoe hoger de vulkracht, hoe beter de kwaliteit en het isolatievermogen. Bovendien voelt dit dekbed veel lichter aan. Het dekbed Supreme is zeer geschikt voor de koudere maanden en in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Zoekt u een ander dekbed van het merk Beds&Bedding, dan hebben we het donzen dekbed Romance Gold. Ook deze is gevuld met 100% ganzendons en van een hoge kwaliteit. De Nomite tijk is anti-allergisch en zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Dit model behoort tot de warmteklasse 2, wat zeer geschikt is voor verschillende seizoenen. Het is hierbij belangrijk dat de temperatuur in de slaapkamer gematigd is, dus niet te hoog of te laag.

Ook met 90% ganzendons

Ook dekbedden met een vulling van 90% ganzendons zijn van een uitstekende kwaliteit. Bij Beste-dekbed.nl vindt u het 4-seizoenen donzen dekbed Princess. Deze is gevuld met 90% ganzendons en 10% veertjes of breukdelen. Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee dekbedden die u aan elkaar kunt bevestigen. Zo bepaalt u zelf de warmteklasse. Ook dit model is voorzien van een Nomite tijk, waardoor huisstofmijt niet binnen kan dringen.

Het 90% ganzendonzen dekbed van Beds&Bedding Princess wordt met de hand gemaakt. Dit beddengoed komt van Nederlandse bodem, voor de vulling is gebruikgemaakt van dons van volgroeide ganzen. Deze donspluisjes houden meer lucht vast, wat voor een uitstekende isolatie zorgt.

Donzen dekbed met Mazurische ganzendons

Beste Dekbed vindt dierenwelzijn erg belangrijk. Daarom hebben we bij bepaalde dekbedden gekozen voor een vulling van Mazurisch ganzendons. De donsveertjes zijn afkomstig van ganzen in de streek Mazurië in Polen. Hier wordt het welzijn van de ganzen en eenden nauwlettend in de gaten gehouden. Het donzen dekbed van Auping bevat Mazurisch ganzendons en is rds gecertificeerd.

Ook stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van het textiel. Zo vindt u bij het Auping dekbed een tijk met GOTS-certificatie. Bij dit certificaat moet het textiel voor tenminste 70% uit biologische vezels bestaan. Het gehele proces wordt zorgvuldig gecontroleerd, vanaf de productie tot het verzenden van de dekbedden. Pas wanneer dit proces voldoet aan de strenge eisen, wordt het voorzien van het keurmerk. De tijk van het donzen dekbed Auping Climat Natuur bestaat uit 100% katoen.

Zoekt u een betaalbare donzen dekbed, kies dan voor een vulling van eendendons. Dit voelt comfortabel aan, isoleert voldoende en past binnen elk budget.

Het beste donzen dekbed

Lekker slapen doet u onder een donzen dekbed. Deze is bij Beste Dekbed verkrijgbaar in een breedte van 140 centimeter tot en met 280 centimeter. Met betrekking tot de lengte kunt u kiezen uit een afmeting van 200 centimeter tot en met 240 centimeter. Onze donzen dekbedden zijn van een hoge kwaliteit en voorzien van een vulling van ganzendons of eendendons.