• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nomite dekbed

Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Kauffmann Oostenrijkse Weidengans All Year Dekbed
599,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Romance Gold
559,00
Kauffmann All Year Dekbed Legend 650
479,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Princess
449,00
Beds & Bedding Donzen All Year Dekbed Supreme
1.119,00
Beds & Bedding Donzen All Year Dekbed Romance Gold
399,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Supreme
609,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Princess
309,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Supreme
489,00
Beds & Bedding Donzen All Year Dekbed Princess
279,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Princess
239,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Princess
209,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Supreme
949,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Romance Gold
409,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Romance Gold
299,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Supreme
459,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Romance Gold
259,00

Een op de vijf Nederlanders heeft te maken met een huisstofmijtallergie. Dit wordt niet altijd herkend, klachten kunnen deze allergie verraden. Een Nomite dekbed is aan te raden voor iedereen met een huisstofmijtallergie. Dit dekbed is voorzien van dichte tijk, waardoor deze ondoordringbaar is voor de huisstofmijt. Dit geeft een zichtbare vermindering van klachten als rode ogen, jeuk en een loopneus. Beste Dekbed heeft verschillende dekbedden in het assortiment die voorzien zijn van deze tijk.

Nomite dekbed van Auping

Huisstofmijt is in elke woning aanwezig. Hoe vaak u ook schoonmaakt, de huisstofmijt laat zich niet verjagen. Deze nestelt zich bij voorkeur in beddengoed, waar een vochtig klimaat heerst. Om allergieklachten te verminderen is het belangrijk om het juiste beddengoed te kopen. Het Nomite dekbed van Auping biedt diverse voordelen. Auping is een merk dat wereldwijd actief is. Ze weten als geen ander een goede nachtrust te bevorderen. Dit beddengoed is verkrijgbaar in verschillende warmteklassen. Hierbij heeft u de keuze uit warmteklasse 1 tot en met 4. Kunt u geen keuze maken, neem dan het 4-seizoenen Nomite dekbed. Deze bestaat uit twee afzonderlijke dekbedden die u eenvoudig aan elkaar koppelt. Hiermee bepaalt u zelf de warmteklasse. Het Nomite dekbed van Auping is verkrijgbaar met een vulling van eendendons, ganzendons, katoen of een synthetische vulling.

Beds&Bedding Nomite dekbed

Ook het anti-allergisch dekbed van Beds&Bedding is een uitstekende keuze bij huisstofmijtallergie. Van dit merk mag u een betaalbare kwaliteit verwachten. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende warmteklassen. Het Beds&Bedding Nomite dekbed is gevuld met 90% of 100% ganzendons. Het voordeel van ganzendons is dat het niet alleen goed ventileert, ook heeft het een hoge isolatiewaarde en reguleert vocht uitstekend. Door een minder vochtige omgeving te creëren worden mijten geweerd.

Dicht geweven tijd

Het Nomite dekbed is voorzien van een dicht geweven tijk. Dit gaat het binnendringen van huisstofmijt tegen. Hierdoor nestelen huisstofmijten zich niet in het dekbed. U wordt uitgerust wakker met minder allergische klachten dan een gewoon dekbed. Het anti-allergisch dekbed is geschikt voor volwassenen en kinderen met een huisstofmijtallergie. Deze is verkrijgbaar in zowel eenpersoons als tweepersoons uitvoering.

Kies uw warmteklasse

Bij de aanschaf van een Nomite dekbed is het belangrijk om te kiezen voor de juiste warmteklasse. We hebben eerder al vermeld dat een 4-seizoenen dekbed geschikt is voor alle seizoenen van het jaar. Wilt u een all season dekbed, dan is deze verkrijgbaar van het merk Beds&Bedding. Dit dekbed past goed in een slaapkamer met een gematigde temperatuur. Het lente- en herfstdekbed is van warmteklasse 3. Dit dekbed is ook te gebruiken in de winter en zomermaanden, mits de slaapkamer dezelfde temperatuur heeft als de overige seizoenen. Het dekbed van warmteklasse 4 is zeer geschikt voor de zomermaanden. Dit Nomite dekbed voelt licht en luchtig en zorgt ervoor dat u het niet te snel warm krijgt.

Beste Dekbed, uitstekende kwaliteit

Alle Nomite dekbedden in ons assortiment zijn van een uitstekende kwaliteit. Ze zorgen voor een ongunstig leefklimaat voor de huisstofmijt. Niet alleen is de tijk moeilijk doordringbaar voor huisstofmijten, ook wordt het vochtgehalte in het dekbed geminimaliseerd. Heeft u veel last van allergieklachten, kies dan voor een donzen dekbed. Hierbij heeft u de keuze tussen ganzendons en eendendons. Bij lichte klachten kunt u ook kiezen voor een dekbedvulling van katoen, dit neemt vocht goed op. Het synthetisch gevulde dekbed is wasmachine wasbaar, ideaal wanneer dit uw voorkeur heeft.

Het anti-allergisch dekbed is verkrijgbaar in een breedte van 140 of 160 centimeter, geschikt voor het eenpersoons bed. Voor het tweepersoonsbed kiest u voor een breedte van 200 tot 280 centimeter. Kijk gelijk even naar de lengte, ook hier hebben we een ruime keus in. Bij Beste-dekbed.nl vindt u het Nomite dekbed van uw keuze.