• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Anti Allergie dekbed

Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Kauffmann Oostenrijkse Weidengans dekbed
599,00
Kauffmann Legend 650 dekbed
289,00
Polydaun Synthetisch Dekbed Elke
69,95
Beds & Bedding Donzen dekbed Princess
269,00
Polydaun Synthetisch 4 Seizoenen Dekbed Liv
99,95
Polydaun Synthetisch 4 Seizoenen Dekbed Elke
119,95
Beds & Bedding 4 Seizoenen Donzen Dekbed Princess
429,00
Beds & Bedding Donzen dekbed Supreme
1.089,00
Polydaun Synthetisch 4 Seizoenen Dekbed Frisk
69,95
Beds & Bedding 4 Seizoenen Donzen Dekbed Romance Gold
519,00
Beds & Bedding 4 seizoenen Donzen Dekbed Supreme
919,00
Polydaun Synthetisch 4 Seizoenen Dekbed Lotus
189,95
Beds & Bedding Winter Donzen Dekbed Supreme
599,00
Beds & Bedding Herfst Donzen Dekbed Romance Gold
279,00
Beds & Bedding Winter Donzen Dekbed Romance Gold
379,00
Polydaun Synthetisch Dekbed Zenzo Onyx
129,95
Beds & Bedding Winter Donzen Dekbed Princess
299,00
Beds & Bedding Herfst Donzen Dekbed Princess
229,00
Polydaun Synthetisch Dekbed Liv
69,95
Beds & Bedding Zomer Donzen Dekbed Princess
349,00
Uitverkoop op = op!
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Supreme
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Supreme
539,00 339,00
Polydaun Synthetisch Dekbed Frisk
39,95
Uitverkoop op = op!
Diamant Dekbed Prestige Eco Down 240cm x 220cm
Diamant Dekbed Prestige Eco Down 240cm x 220cm
149,00 99,00
Beds & Bedding Herfst Donzen Dekbed Supreme
479,00

Mensen met een allergie weten als geen ander hoe vervelend allergieklachten kunnen zijn. Een van de meest voorkomende allergieën is de huisstofmijtallergie. De huisstofmijt is een onschadelijk spinachtig beestje dat zich graag nestelt in het matras en beddengoed. Een anti allergie dekbed kan de klachten zichtbaar verminderen. Hierdoor slaapt u beter en wordt uitgerust wakker.

Huisstofmijt in uw beddengoed

Iedereen heeft huisstofmijt in zijn matras en beddengoed. De huisstofmijt voelt zich goed thuis op een donkere en vochtige plaats, bij voorkeur bij een temperatuur die rond de 25 graden ligt. Deze beestjes voeden zich met menselijke huidschilfers. Het is dan ook niet zo vreemd dat de huisstofmijt een toevlucht tot uw bed zoekt. In een gemiddeld bed bevinden zich enkele miljoenen huisstofmijten, waarvan ook nog eens veel dode mijten.

Mensen met een huisstofmijtallergie merken dit aan een moeilijke ademhaling, met name in de nacht. Daarnaast ontstaat er benauwdheid na het opmaken van het bed, slecht slapen en hoofdpijn. Ook eczeem, tranende en jeukende ogen en niezen kunnen een van de symptomen zijn.

Het anti allergie dekbed helpt

Het is belangrijk om het de huisstofmijt zo lastig mogelijk te maken. Kies daarom voor een anti allergie dekbed. Dit dekbed is voorzien van een dicht geweven tijk. Dit zorgt ervoor dat huisstofmijt moeilijk binnen kan dringen.

De speciale nomite tijk is zeer dicht geweven. Hierbij is rekening gehouden met het binnendringen van huisstofmijten. Kiest u voor een nomite dekbed, dan bent u verzekerd van een verbetering van uw allergieklachten.

Daarnaast kijkt u ook naar de vulling. Een donzen vulling is luchtig en kent een hoge vochtopname. Dit zorgt ervoor dat het dekbed niet lang vochtig blijft. Het synthetische dekbed droogt ontzettend snel, ook iets dat de huisstofmijt afschrikt.

Het wassen van een dekbed

Een van de belangrijkste dingen bij een huisstofmijtallergie is hygiëne. Het valt nooit te voorkomen dat huisstofmijt aanwezig is. Wel kan dit geminimaliseerd worden met een goede hygiëne. Dit betekent het dekbed regelmatig luchten. Het belangrijkste is het wassen van het dekbed. Het speciale anti allergie dekbed mag in de wasmachine. Hierdoor wordt huisstofmijt gedood. Volgt u hierbij de aanwijzingen op het wasetiket. Niet alle dekbedden mogen in de wasmachine of op een hoge temperatuur gewassen worden.

Keuze van de vulling

Het anti allergie dekbed is verkrijgbaar met verschillende vullingen. Gaat u voor het luchtige dons, het wasbare synthetisch of het bijzondere bamboe. Veel mensen kiezen voor de luxe van een donzen dekbed. Dit dekbed heeft een uitstekende vochtregulatie en goed ventilerend vermogen. Daarnaast kent het een hoge isolatiewaarde. Het anti allergisch dekbed met een vulling van ganzendons is verkrijgbaar als vierseizoenen dekbed. Daarnaast kunt u kiezen voor een zomerdekbed, lente/herfst dekbed of een all season dekbed. Waar u ook voor kiest, we garanderen een uitstekende kwaliteit.

Synthetische vulling

Een synthetische vulling is gemakkelijk in onderhoud. Het dekbed mag in de wasmachine en droogt zeer snel. Hiermee is het uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Ook dit dekbed is verkrijgbaar in verschillende warmteklassen. Het all season dekbed is geschikt voor alle seizoenen van het jaar. Met het vierseizoenen dekbed bepaalt u zelf de warmteklasse. Dit anti allergie dekbed is verkrijgbaar van het merk Polydaun.

Naast het merk Polydaun vindt u bij ons ook de bekende merken Kauffmann en het voordelige Beds en Bedding. Deze dekbedden kunnen we absoluut aanraden wanneer u last heeft van een allergie, zowel bij volwassenen als kinderen. Zorg dat u beter slaapt zonder wakker te worden als gevolg van een allergie. Beste-dekbed.nl denkt altijd met u mee en komt met de beste oplossing.