• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dekbedden

Merken
Warmteklasse
Type
Anti-Allergisch
Kleur
Kauffmann All Year Dekbed Legend 650
479,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Classic
269,00
Beds & Bedding Partnerdekbed Classic
269,00
Auping Eendendonzen All Year Dekbed Comfort Natuur
219,00
Auping Eendendonzen Zomerdekbed Comfort Natuur
199,00
Auping Eendendonzen Zomerdekbed Deluxe Natuur
329,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Classic
149,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Princess
209,00
Kauffmann Oostenrijkse Weidengans All Year Dekbed
599,00
Beds & Bedding Donzen All Year Dekbed Princess
279,00
Beds & Bedding Donzen All Year Dekbed Classic
309,00
Beds & Bedding Kasjmier All Year Dekbed
559,00
Beds & Bedding Kasjmier Lente-/Herfst Dekbed
439,00
Beds & Bedding Kamelenharen 4 Seizoenen Dekbed
329,00
Beds & Bedding Kamelenharen Zomerdekbed
154,50
Beds & Bedding Kamelenharen Lente-/Herfst Dekbed
174,50
Beds & Bedding Kamelenhaar All Year Dekbed
219,00
Beds & Bedding Donzen 4 Seizoenen Dekbed Princess
449,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Princess
309,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Princess
239,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Classic
139,00
Beds & Bedding Donzen Winterdekbed Classic
189,00
Beds & Bedding Donzen Zomerdekbed Supreme
459,00
Beds & Bedding Donzen Lente-/Herfst Dekbed Supreme
489,00

Een goed dekbed kopen doe je natuurlijk omdat je lekker wil slapen! Daarom voeren wij alleen kwaliteits producten. Het juiste slaap klimaat is namelijk een enorm belangrijke factor om een goede nachtrust te krijgen. Want als je beter slaapt, ga je fit en uitgerust het leven door.

Je dekbed moet je dus behaaglijk warm houden, zonder dat je een klam gevoel krijgt. Een goede ventilatie is cruciaal. Want dit zorgt er voor dat overtollige warmte snel en effectief afgevoerd kan worden. Ieder soort vulling heeft voor- en nadelen.

Dankzij de handige filter mogelijkheden en indeling van onze site maken we het je zo makkelijk mogelijk om het ideale dekbed uit te zoeken. Zo vind je al snel het model dat perfect aansluit op je persoonlijke wensen. Niet te warm, niet te koud. Gewoon goed.

Donzen dekbed

Naar ons idee is dons het beste vulmateriaal. Het biedt namelijk een goede warmteisolatie en is tegelijkertijd licht en luchtig. Ook is het zeer geschikt voor mensen met een allergie. Dankzij de goede vochtregulatie. Een donzen dekbed is dus enorm comfortabel. Er is de keuze uit diverse soorten dons soorten. Maar in de basis geldt: hoe beter de kwaliteit, des te lichter en soepeler het donsdek.

Eenden- of ganzendons

Genieten van de voordelen van dons, maar toch met een vriendelijk prijsje? Dan kan  eendendons een echte uitkomst zijn. Omdat de donsvlok iets groter is dan bij ganzendons is de isolatie iets lager. Een eendendons dekbed is daardoor vaak ietsje zwaarder. Ideaal als je graag wat gewicht op je voelt.

Maar als je liever een heerlijk licht 'fluffy' gevoel wil, is er geen beter alternatief als ganzendons. Deze donssoort isoleert bijzonder goed, waardoor er maar een klein beetje dons nodig is om een heerlijke warmte te verkrijgen. Dit komt de ventilatie sterk ten goede. Waardoor er een heerlijk droog en behaaglijk slaapklimaat ontstaat. Voor wie comfort en kwaliteit het belangrijkste zijn gaat er niets boven een 100% ganzendons dekbed.

4 Seizoenen dekbed

Omdat het in Nederland in de winter vaak guur en koud is en het in de zomer erg warm kan worden hebben we vaak een andere isolatie behoefte per seizoen. Een 4 seizoenen dekbed kan dan uitkomst bieden. In feite koop je dan 2 dekbedden tegelijk. Een zomerdeel en een herfstdeel.

Het idee is dan dat je in de warme maanden onder het dunste deel ligt. Als het dan iets koeler wordt kun je slapen onder de tweede helft. En als het in de winter dan echt heel koud wordt, bevestig je beide delen van het 4 seizoenen dekbed aan elkaar.

Online kopen

Er is geen betere winkel om online je nieuwe dekbed te kopen als bij ons. We zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk, bieden twee achteraf betaal mogelijkheden aan. Alsmede vele veilige betaal opties via iDeal, Paypal of Credit Card. Natuurlijk geldt ook hier de 14 dagen herroepingstermijn. Je aankoop wordt altijd gratis thuisbezorgd.

Maar we gaan nog verder! Als je een dekbed van Beds & Bedding van dons (niet bij wol) koopt, is het ook mogelijk om het achteraf iets koeler of warmer te maken. Wacht dus niet langer en bestel je nieuwe dekbed nu online!