Droom zacht onder luxe beddengoed

  • Geplaatst op
  • Door Beste-Dekbed
Droom zacht onder luxe beddengoed

Slapen onder een comfortabel dekbed zorgt voor een goede nachtrust. Ook het dekbedovertrek en hoeslaken moeten lekker aanvoelen. Alleen dan stapt u met plezier in bed. De materiaalkeuze van uw beddengoed speelt een belangrijke rol. Bij Beds & Bedding vindt u luxe beddengoed voor iedereen. Maak uw persoonlijke keuze en slaap heerlijk onder luxe beddengoed van een uitstekende kwaliteit. Naast de kwaliteit is het belangrijk dat u de juiste maat kiest. Zo zijn er verschillende maten met betrekking tot matrassen en dekbedden. Niet goed passend beddengoed staat niet mooi en trekt uw dekbed of matras krom. Wanneer het te groot is gaat het allemaal schuiven.

Luxe beddengoed begint met het kiezen van een dekbed

De inrichting van een slaapkamer lijkt eenvoudiger dan het is. Niet alleen kijkt u naar het design, maar ook naar functionaliteit. Het matras moet de juiste ondersteuning bieden. De ene persoon vindt een hard matras fijn, de ander slaapt liever op een zacht matras. U bent van harte welkom om het matras van uw keuze te testen in een van onze winkels. Maar u kunt veelal ook gebruik maken van een proefperiode. Dit valt zeker aan te bevelen. U brengt immers een derde van uw leven in bed door.

De tijd van wollen dekens ligt ver achter ons. Een dekbed biedt warmte en comfort. Deze zijn verkrijgbaar met verschillende vullingen. Luxe beddengoed moet als eerste de juiste maat hebben. Het dekbed is altijd breder dan het matras. Neem de breedte van het matras en tel hier 60 tot 80 centimeter bij op. Dat is de breedte die u voor het dekbed nodig heeft. De vulling van het dekbed hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Een donzen vulling voelt lekker warm aan en is vochtregulerend. Het wollen dekbed voelt altijd comfortabel aan. Het synthetische dekbed kunt u zelf uitwassen. Als laatste hebben we nog het 4-seizoenen dekbed. Hiermee hoeft u geen twee aparte dekbedden te kopen.

Luxe beddengoed, dekbedovertrek kiezen

Dekbedovertrekken zijn van verschillende materialen gemaakt. Als eerste moet het vooral prettig aanvoelen. Daarnaast speelt ook het design een rol. Daarom is het dekbedovertrek goed aan te sluiten op de inrichting van de slaapkamer. De afmeting van een dekbedovertrek komt overeen met die van het dekbed zelf. De lengte mag wel iets langer zijn, zodat u genoeg ruimte heeft om een dekbedovertrek aan het voeteinde onder het matras te stoppen. Het dekbedovertrek geeft aan uw slaapkamer een strakke of elegante uitstraling. Katoen voelt luchtig aan en is vochtregulerend, ideaal als luxe beddengoed. Egyptisch katoen wordt als de beste katoensoorten ter wereld beschouwd. Dit is extra sterk en voelt heerlijk zacht aan.

Een hoeslaken maakt het geheel af

Om het matras te beschermen maakt u gebruik van een hoeslaken. Deze is bij Beste-Dekbed verkrijgbaar in Egyptisch katoen of katoen met elastaan. De afmeting van een hoeslaken is gelijk aan die van het matras. Heeft u een 2-persoons bed met twee aparte matrassen, dan kunt u kiezen voor een tweepersoons hoeslaken of twee aparte eenpersoons hoeslakens. Let ook goed op de matrashoogte. Hier is het hoeslaken op afgestemd. Hoeslakens als luxe beddengoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kunt u perfect afstemmen op het overige luxe beddengoed en de inrichting van de slaapkamer.

Bestel uw luxe beddengoed online

Luxe beddengoed is er voor iedereen. Dit is van een uitstekende kwaliteit en gaat lang mee. Bovendien voelt het comfortabel aan, iets dat erg belangrijk is voor een goede nachtrust. Beds & Bedding heeft een ruim assortiment luxe beddengoed voor u geselecteerd. Omdat we u willen verzekeren van de kwaliteit, heeft u maar liefst 14 dagen bedenktijd.